Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra - FC Botoşani 1-1. Costel Enache scoate doar un punct cu fosta echipă

VIDEO | Astra - FC Botoşani 1-1. Costel Enache scoate doar un punct cu fosta echipă

Superliga

Comentarii

În ultimul meci din etapa a 17-a, Astra a remizat pe teren propriu, 1-1, cu FC Botoşani.

Pe o ceaţă care putea fi tăiată cu cuţitul pe stadionul din Giurgiu, Astra şi Botoşani au oferit o partidă fără foarte multe ocazii. 

Prima repriză a fost dominată de un fan venit de la Botoşani, care şi-a încurajat fără încetare echipă, în timp ce acţiunile protagoniştilor de pe teren se terminau înainte să înceapă. Partea a doua a început bine pentru Botoşani, care a deschis scorul prin Burcă, după o lovitură frumoasă de cap care l-a făcut pe Lazar să scoată mingea din plasă. Astfel, elevii lui Enache au fost nevoiţi să atace, iar egalarea a venit aproape 20 de minute mai târziu, autor Belu-Iordache. Fundaşul a împins mingea în poartă, dar faza este suspectă de henţ. Până la final nu s-au mai întâmplat multe, doar Astra a ratat o mare ocazie la ultima fază a meciului, iar înfruntarea s-a terminat echitabil, la egalitate. 

Ambele echipe rămân pe locurile de play-out. Astra pe 7, cu 21 de puncte, trei mai puţin decât ultimul loc de play-off, Sepsi. În timp ce Botoşani este pe locul 9, peste Dinamo, cu 20 de puncte. 


VIDEO | Astra - FC Botoşani 1-1
Belu 74' / Burcă 55'

Min. 90+3: Ocazie imensă Astra! Neluţ Roşu a fost foarte aproape de a aduce victoria gazdelor, dar a trimis puţin pe lângă poartă. 

Min. 74: GOOOL Astra! Claudiu Belu înscrie din faţa porţii şi a ajuns la patru reuşite împotriva celor de la Botoşani. 

Min. 64: Nu doar telespectatorii sunt deranjaţi de ceaţă, ci şi jucătorii. Golofca trimite o pasă într-o zonă în care nu se afla niciun coleg. 

Min. 55: GOOOL Botoşani! Burcă a înscris, după un corner, cu o lovitură frumoasă de cap. 

Min. 51: Astra înscrie prin Cestor, dar golul este anulat din cauză că fundaşul Astrei se afla în offside. 

A început repriza a doua. 

S-a auzit ultimul fluier al primei reprize. 

FC Botoşani nu a venit cu mulţi fani în deplasare, dar cei care sunt îşi fac simţită prezenţa. Unul dintre suporteri strigă fără pauză de când a început partida numele echipei favorite şi îndemnuri precum "Hai băieţii". 

Min. 31: Ocazie şi pentru Astra! Claudiu Belu şutează peste poartă. 

Min. 15: Prima ocazie a meciului! Golofca a trimis din careu, balonul fiind scos de Lazar, dar jucătorul lui Botoşani se afla oricum într-o poziţie de offside. 

În primele 10 minute, ambele echipe s-au tatonat şi au încercat să găsească punctele slabe ale adversarei. Astra a încercat să spargă jocul pe la mijloc, prin Alibec, în timp ce Botoşani a contraatacat cu Golofca, în banda dreaptă. 

A început meciul. La Giurgiu este ceaţă, care impiedică vizibilitatea. 


Echipele de start

Astra: Lazar - Belu, Bejan, Cestor, Radunovic - Mrzljak, Biceanu, N. Roşu - Alibec, Llullaku, Butean
Rezerve: Miguel Santos, V. Gheorghe, Koukou, L. Buş, Crişan, Begue, Moise
Antrenor: Costel Enache

Botoşani: Pap - Patache, Miron, Burcă, Dumitraş - Papa, L. Fulop - Golofca, Ongenda, Fabbrini - M. Roman
Rezerve: Fraisl, Chindriş, Soleidis, Târşa, Chitoşcă, Corban, Trujic
Antrenor: Liviu Ciobotariu 


Astra şi FC Botoşani încheie etapa a 17-a a Ligii I. Cele două sunt vecine de clasament în campionat, cu giurgiuvenii având un punct în plus faţă de adversarii lor din această seară. Costel Enache a debutat cu înfrângere la Astra etapa trecută când echipa sa a fost învinsă la Sfântu Gheorghe de Sepsi. Fosta campioană traversează o perioadă de criză, ajungând la patru înfrângeri consecutive care i-au scos pe alb-negrii din zona play-offului.

  • LIVE VIDEO | Astra - FC Botoşani, astăzi, ora 20:00, Telekom Sport 1 

În schimb, botoşănenii s-au bucurat după primul meci cu noul antrenor. La debutul lui Liviu Ciobotariu, moldvenii au câştigat în faţa Craiovei succes care i-a dus până pe locul 9 în Liga I. Golofca & Co încearcă să întrerupă şi seria pozitivă a Astrei din duelurile directe. FC Botoşani nu i-a bătut pe giurgiuveni în ultimele 8 întâlniri din prima divizie.

Afla mai multe despre: astrafc botoşanienache 

viewscnt
Articole similare