Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | New year, new Alibec! Astra - Viitorul 3-0. Echipa lui Hagi, fără gol în 2019

VIDEO | New year, new Alibec! Astra - Viitorul 3-0. Echipa lui Hagi, fără gol în 2019

Superliga

Comentarii

În primul meci al rundei cu numărul 23 din Liga 1, Astra a învins Viitorul, 3-0, într-o partidă disputată la Giurgiu.

Viitorul Constanţa este de nerecunoscut în 2019. Echipa lui Gică Hagi nu a reuşit să înscrie niciun gol în cele două meciuri jucate până acum, în schimb noul an vine cu un nou Denis Alibec, care a reuşit un meci mare. 
Atacantul Astrei a contribuit la primul gol al lui Begue şi şi-a trecut de două ori numele pe lista marcatorilor, iar play-off-ul este tot mai aproape pentru giurgiuveni. Astra a urcat pe 4, cu 35 de puncte, în timp ce Viitorul a coborât o poziţie, pe 5, cu 34 de puncte. 

VIDEO | Astra - Viitorul 3-0 (Begue 28, Alibec 51, 65)

Echipele de start:

  • Astra: Lazar - Butean, Erico Da Silva, Cestor, Belu - Begue, Mrzljak, N. Roşu - Llullaku - Zoua, Alibec
  • Rezerve: Santos, Crişan, Trusescu, Biceanu, Balaure, Hambo, Santos Pires
     
  • Viitorul: Cojocaru - Mladen, Tîru, Kuipers, Do Nooijer - Artean, T. Băluţă, Casap - I. Hagi, Rivaldinho, Drăguş
  • Rezerve: Tordai, Iacob, Achim, Tîrcoveanu, E. Ghiţă, Calcan, Boboc

Min. 90: Partida va fi prelungită cu minimum două minute. 

Min. 67: Ocazie Viitorul! Drăguş le ia faţa fundaşilor de la Astra, rămâne singur cu Lazar, dar portarul giurgiuvenilor are un reflex senzaţional. 

Min. 65: GOOOL Astra! Alibec înscrie încă o dată şi îl lasă "mască" pe Gică Hagi. 

Min. 51: GOOOL Astra! Alibec a marcat după o acţiune proprie în careul Viitorului şi în urma unei intervenţii ratate a lui Băluţă. 

A început repriza a doua. 

Final de repriză. 

Min. 43: Eliminare Viitorul! Kuipers primeşte roşu direct după ce l-a călcat pe gleznă pe Begue. În primul meci la Viitorul, olandezul a făcut un penalty. 

Min. 31: Lovitură liberă ciudată pentru Astra! Cojocaru nu a cerut zid, dar şutul lui Alibec se duce fix în braţele portarului de la Viitorul. 

Min. 28: GOOOL Astra! După o acţiune în viteză a lui Alibec, mingea ajunge la Begue, care expediează un şut împarabil. 

Min. 27: Şut periculos al lui Carlo Casap, respins în corner de Lazar. 

Min. 22: Ocazie Astra! Llullaku a fost liber la aproximativ 25 de metri de poarta lui Cojocaru, dar şutul său a trecut pe lângă. 

Min. 15: Ocazie imensă Viitorul! Hagi rămâne singur cu Lazar, după o pasă excepţională a lui Băluţă, dar nu reuşeşte să dribleze portarul şi mingea este respinsă în corner. 

Min. 12: Ocazie Astra! Mingea este deviat de Zoua cu capul, dar şutul lui Begue trece cam la un metru pe lângă poartă. 

Min. 10: După 10 minute, acţiunea de pe teren este direct proporţională cu audienţa din tribune. Nu a fost expediat niciun şut pe poartă sau spre poartă. 

Min. 4: Ianis Hagi încasează cartonaşul galben după o intrare mai dură asupra unui adversar. 

A început meciul. 


Cursa pentru un loc de play-off din Liga I continuă. Despărţite doar de două puncte în clasament şi cu patru etape rămase de disputat până la finalul sezonului regulat, Astra şi FC Viitorul au un meci extrem de important în această seară. Partida va conta enorm pentru stabilirea celor şase echipe calificate în play-off. În meciul din tur, disputat la Ovidiu, la finalul lunii septembrie, FC Viitorul s-a impus la limită, scor 1-0, graţie unui gol marcat în prelungiri de fundaşul de Nooijer. De alfel, ultimul meci direct dintre cele două disputat la Giurgiu s-a încheiat cu o victorie a Viitorului, scor 2-0.

LIVE VIDEO Astra - Viitorul, Telekom Sport 1, 20:00

Astra a jucat un fotbal frumos în primul meci oficial al acestui an şi a scos chiar un rezultat foarte bun care o menţine în lupta pentru un loc de play-off. Giurgiuvenii lui Costel Enache au scos o remiză în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş, o altă echipă care speră să fie în primele şase echipe la finalul sezonului regulat. În acest moment, Astra este pe locul 6 în clasament, cu 32 de puncte obţinute în cele 22 de etape disputate şi are şase meciuri consecutive fără înfrângere în Liga I.

LIVE VIDEO Astra - Viitorul, Telekom Sport 1, 20:00

De partea cealaltă, FC Viitorul are o serie dezastruoasă de rezultate. Echipa pregătită de Gheorghe Hagi n-a mai câştigat de cinci meciuri în Liga I, iar ultima victorie datează din 1 decembrie 2018, când a umilit-o pe Dinamo, scor 4-1. Au urmat apoi o remiză cu Gaz Metan şi înfrângeri pe linie cu FCSB, cu CFR şi cu Hermannstadt. În primul meci oficial al anului, FC Viitorul a remizat alb, pe propriul teren, cu una dintre candidatele la titlu din acest sezon, Universitatea Craiova.

Nu rataţi meciul dintre Astra Giurgiu şi FC Viitorul, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: astragiurgiufc viitorulgheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare