Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Demonstraţie de forţă. Astra - FCSB 0-3. Jucătorii lui Dică au făcut un meci excelent şi revin pe primul loc

VIDEO | Demonstraţie de forţă. Astra - FCSB 0-3. Jucătorii lui Dică au făcut un meci excelent şi revin pe primul loc

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus la Giurgiu mult mai uşor decât se aştepta şi a revenit pe primul loc. A fost unul dintre cele mai bune meciuri făcute de FCSB în acest sezon.

Doar două şanse i-au dat Astrei cei de la FCSB, în prima repriză. Mai întâi, în minutul 15, Erico a reuluat acrobatic din câţiva metri, dar Bălgrădean a scos la fel de spectaculos. Apoi, în finalul primei reprize, Balaure a reluat puţin pe transversală o centrare venită de pe stânga. În rest, FCSB s-a distrat cu fost campioană României şi a lăsat tot timpul de înţeles că este o chestiune de timp până va marca.

O putea face Budescu, încă din minutul 4, dar şutul dintr-un unghi foarte închis a lovit vinclul de la colţul lung. Sau Dennis Man, în minutul 20, dar şutul plasat la colţul lung a lovit bara. Golul a venit însă dintr-un penalty discutabil. În minutul 27, Benzar a căzut uşor în careu şi arbitrul a arătat punctul cu var. Gnohere a transformat fără emoţii şi s-a desprins în clasamentul golgheterilor. A fost scorul pauzei.

În partea a doua, FCSB a început furtunos. Astra nici n-a avut timp să se aşeze şi Dennis Man a marcat, după o pasă de maestru a lui Pintilii. În următorul minut, Florin Tănase a rămas singur cu portarul, dar  a ratat. După încă un minut, Pintilii a prins un şut fenomenal din afara careului şi a făcut 3-0.

FCSB a continuat să se joace cu ocaziile, mai ales prin Florin Tănase, care şi-a creeat multe şanse, dar pur şi simplu n-a reuşit să înscrie. În ultimele 20-30 de minute, jucătorii lui Dică şi-au mai pierdut din concentrare, dar Astra n-a reuşit să înscrie nici în asemenea condiţii. Nici măcar din penalty n-a marcat, după un henţ făcut de Planic, în minutul 89. FCSB s-a impus lejer, scor 3-0 şi revine pe primul loc.


Min. 90+3 Fluier final.


Min. 89 Florentin Matei a ratat o lovitură de la 11 metri obţinută în urma unui henţ al lui Planic. Bălgrădean a ghicit colţul şi a apărat.


Min. 85 Ocazie mare ratată de Ovidiu Popescu, după ce acesta a scăpat singur cu portarul. La această fază, Dennis Man a reuşit să-l dărâme în cădere pe Nicolae Dică. :)


Min. 69 O nouă ocazie ratată de Florin Tănase.


Min. 64 Tănase face un dribling frumos pe partea dreaptă, centrază bine, mingea este respinsă în corner.


Min. 61 Ocazie mare pentru FCSB. Ovidiu Popescu trage puţin pe lângă poartă.


Min. 49 GOL FCSB! Pintilii înscrie cu un şut foart spectaculos.


Min. 48 Florin Tănase ratează singur cu portarul.


Min. 47 GOL FCSB! Pintilii trimite excelent pe culoar pentru Dennis Man, care a plecat de la limita off-side-ului, a rămas singur cu portarul şi a tras plasat.


Min. 46 A început repriza a doua. Dublă schimare la FCSB: Au ieşit Filip şi Budescu, au intrat Teixeira şi Popescu.


Min. 45+1 S-a terminat prima parte.


Min. 45 Ocazie bună pentru Astra. Balaure reia puţin peste transversală.


Min. 32 Una dintre fazele amuzante din această etapă. Florin Tănase a încercat un şut din afara careului, dar execuţia a stârnit zâmbete în tribune.


Min. 26 GOL FCSB! gnohere înscrie din lovitură de la 11 metri. Penalty pentru FCSB după ce Benzar ar fi fost faultat în careu. Faza este însă discutabilă.


Min. 20 FCSB a nimerit din nou bara. De această dată, Dennis Man, care a tras din afara careului. Mingea a lovit stâlpul de la colţul lung şi a ieşit în aut de poartă.


Min. 15 Ocazie foarte mare ratată de Astra, după o bâlbâială în apărarea FCSB-ului. Bălgrădean a scos superb.


Min. 4 Budescu trage în transversală dintr-un unghi foarte acuţit.


Min. 3 Suporterii Astrei au ţinut să-i mulţumească lui Edi Iordănescu, fostul antrenor.


Min. 1 Fluier de start. Conducerea Astrei a scumpit biletele pentru acest meci şi, drept urmare, sunt foarte multe scaune goale.


Echipele de start:

  • Astra: Iliev - Cl. Iordache, Polczak, Erico, Stan (cp) - Takayuki, Dandea - Balaure, Fl. Matei, L. Buş - Urko Vera
    Rezerve: Lazar, Bejan, Culda, Butean, Mrzljak, Moise, Biceanu

    FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovici - Pintilii, Filip - Man, Budescu, Fl. Tănase (cp) - Gnohere
    Rezerve: A. Vlad, Nedelcu, Morais, Fl. Coman, Teixeira, Ov. Popescu, I. Larie

Noul antrenor al Astrei, Gheorghe Mulţescu, a debutat cum nu se putea mai bine. A plecat neînvins de pe terenul CFR-ului, 1-1 Cu el pe teren, Astra a arătat foarte bine în defensivă, iar jucătorii au fost mult mai motivaţi. Probabil, patronul a venit cu banii promişi pentru calificarea în play-off. Înainte de remiza din Gruia, Astra avea o serie de trei înfrângeri consecutive, care i-au fost fatale lui Edi Iordănescu. Astra nu prea remizează pe teren propiu, doar un astfel de rezultat în ultimele 10 meciuri de la Giurgiu.

  • Astra - FCSB, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1, de la 20:45. Golurile şi cele mai importante faze sunt în timp real pe www.telekomsport.ro

Pintilii va reveni în primul 11 după ce şi-a ispăşit cele două etape de suspendare, după ”roşul” încasat în meciul cu CFR Cluj. Budescu va fi titular, în ciuda faptului că i-a atacat în presă pe Becali şi pe Dică pentru faptul că a fost scos la pauză în meciul cu CSU Craiova. La mijlocul săptămânii, cei trei au avut o discuţie şi s-au împăcat. Cristi Tănase are un necaz în familie şi a fost învoit de Nicolae Dică.

Astra - FCSB, LIVE VIDEO

După umilinţa cu Hermannstadt din sferturile Cupei României, FCSB a avut evoluţii excelente, bifând trei victorii şi înregistrând un egal în play-off. FCSB are rezultate modeste pe teren străin: doar o victorie în ultimele 5 meciuri 2-1 cu Gaz Metan.

 

Afla mai multe despre: live videosteauaastrafcsbtelekom sport 

viewscnt
Articole similare