Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra Giurgiu - FC Voluntari 2-3. Meci superb la Giurgiu! Betancor a marcat un gol controversat, Budescu a înscris superb din lovitură liberă

VIDEO | Astra Giurgiu - FC Voluntari 2-3. Meci superb la Giurgiu! Betancor a marcat un gol controversat, Budescu a înscris superb din lovitură liberă

Astra Giurgiu

Comentarii

FC Voluntari a câştigat cu 3-2 în deplasarea de la Giurgiu, cu Astra. Ilfovenii au condus de fiecare dată şi au avut emoţii, pe final, după golul superb marcat de Constantin Budescu.

LIVE VIDEO | Astra Giurgiu - FC Voluntari 2-3 (Stahl 50, Budescu 83 / Betancor 41, 46, Căpăţână 56)


Echipele de start:

Astra Giurgiu: Lazar - D.Bruno, Graovac, Dima, Radunovic - Crepulja, Moise, Răduţ - V.Gheorghe, Stahl, Budescu.

Rezerve: M.Popa, Găman, G.Şerban, Merloi, Balaure, Dandea.


Antrenor: Alexandru Radu. 

FC Voluntari: Rîmniceanu - Costin, Balaur, Armaş, Kocic - I.Gheorghe, Căpăţână, De Lucas - Mailat, Grădinaru, Betancor.
Rezerve: Rodriguez, Vlad, Achim, Ilie, Lopes, Bortoneanu, V.Mihai, A. Stoica.
Antrenor: Mihai Teja.

Min. 90+4 Finalul partidei. 

Min. 83 GOOOOL Astra! Budescu a marcat superb din lovitură liberă.

Min. 77 Mailat ratează incredibil cu poarta goală!

Min. 56 GOOOOL FC Voluntari! Căpăţână ratează penalty-ul, dar tot el ajunge la minge şi face 3-1 pentru ilfoveni. 

Min. 50 GOOOOL Astra! Avem parte de o partidă spectaculoasă. Stahl a redus din diferenţă din interiorul careului. 

Min. 46 GOOOOL FC Voluntari! Acelaşi Betancor marchează superb, dar gazdele au susţinut că mingea nu a trecut de linia porţii. 

Min. 41 GOOOOL FC Voluntari! Betancor deschide scorul cu capul, după o fază pelungită de atac a ilfovenilor. 

Min. 1 A început partida. 


În mod normal, într-o astfel de partidă, Astra Giurgiu ar fi pornit indiscutabil ca principală favorită. Însă, contextul primelor cinci etape din Liga 1 complică mult lucrurile. Giurgiuvenii au obţinut un singur punct, au un golaveraj catastrofal (3-13) şi sunt pe ultimul loc în întrecerea internă.

În plus, campioana din 2016 a rămas fără antrenor, după rezilierea contractului lui Bogdan Andone, iar vedeta echipei, Denis Alibec, a fost vândută la Kayserispor. Cel puţin pentru moment, Ioan Niculae nu pare să aibă în vedere înlocuirea lui Alibec cu un alt fotbalist de calibru. În privinţa antrenorului, Edi Iordănescu este cel mai aproape să se întoarcă la Astra, însă acesta nu va reveni, în mod sigur, în timp util pentru meciul cu Voluntari, conform anunţului oficial al clubului. Jucătorii Astrei se confruntă, de asemenea, cu probleme de ordin financiar, din cauza neplăţii salariilor la timp.

LIVE VIDEO | Astra Giurgiu - FC Voluntari se joacă sâmbătă, de la ora 18, în direct pe Telekom Sport 1. Lanterna roşie caută prima victorie în Liga 1

De cealaltă parte, FC Voluntari a avut un început foarte bun de sezon. Ilfovenii au obţinut două victorii şi un egal în primele trei etape, însă ultimele două runde le-au adus două înfrângeri consecutive. Rămâne de văzut dacă formaţia câştigătoare a Cupei României, din ediţia 2016/2017, va fi în stare să profite de problemele Astrei Giurgiu sau ”lanterna roşie” va reuşi să îşi treacă în cont prima victorie în sezonul curent.

Echipe probabile

Astra (4-3-3): Lazar – David Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – T. Seto, Crepulja, Răduţ (Zaharia) – V. Gheorghe, Fatai, Stahl (Moise).

Voluntari (4-3-3): Râmniceanu – Costin, Balaur, Armaş, Vlad – Căpătînă, Pablo, I. Gheorghe – R. Grădinaru, Oliveira, Mailat. 

Afla mai multe despre: astra giurgiufc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare