Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaş 3-0. Budescu show la Giurgiu! Mijlocaşul a marcat o dată şi a oferit două pase de gol

VIDEO Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaş 3-0. Budescu show la Giurgiu! Mijlocaşul a marcat o dată şi a oferit două pase de gol

Superliga

Comentarii

Astra Giurgiu a câştigat cu 3-0 în faţa lui Gaz Metan Mediaş, după 90 de minute în care Constantin Budescu a fost omul meciului. Mijlocaşul a oferit două pase de gol şi a marcat o dată.

VIDEO Astra - Gaz Metan 3-0 (Montini 4, Budescu 38, Radunovic 43) în direct la Telekom Sport

Echipele de start:

  • Astra: Lazar - David Bruno, Hugo Filipe, Graovac, Radunovic - Canadija, Crepulja, Budescu - Riza, Merloi - Montini
  • Rezerve: Popa, Găman, Wuthrich, Azulay, Moise, Balaure, Gheorghe, Stahl, Dima
  • Gaz Metan: Buzbuchi - Butean Larie, Baco, Romeo - Alceus, Horj - Ciocan, Pambou, Horşia - Cardoso
  • Rezerve: Pleşca, Jose Manuel, Velisar, Deaconu, Valente, Chamed, Sambu, Jica, Costea

Min. 43 GOOOL Astra! Meciul e aproape jucat încă din prima repriză. Budescu a centrat din corner, iar Radunovic a reluat în poartă de lângă prima bară. 

Min. 38 GOOOL Astra! Gazdele fac 2-0, după o eroare mare în apărarea lui Gaz Metan. Montini a primit o pasă de la Buzbuchi şi a pasat în faţa porţii. Budescu l-a fentat pe portarul advers şi a majorat diferenţa. 

Min. 7 Budescu iese din nou la rampă. Mijlocaşul a tras din lovitură liberă, mingea a fost deviată de un jucător din zid, iar Buzbuchi a respins cu greu.

Min. 4 GOOOL Astra! Budescu dă o pasă de 30 de metri, iar Montini deschide scorul, după ce l-a depăşit pe Butean. 

Fără înfrângere de mai bine de o lună, Astra Giurgiu primeşte marţi, de la ora 18:45, vizita formaţiei Gaz Metan Mediaş, în direct la Telekom Sport.

Astra ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 1, iar Gaz Metan este exact deasupra sa. Cele două formaţii sunt separate de trei puncte, însă trupa lui Jorge Costa are un bilanţ negativ în ultimele trei meciuri, pe care le-a pierdut pe toate.

  • LIVE Astra - Gaz Metan, în direct la Telekom Sport

Astra vine după trei egaluri şi o victorie în ultimele patru meciuri. Giurgiuvenii stau prost în ofensivă, pentru că în primele 13 runde au marcat doar 12 goluri. Gaz Metan are probleme defensive, formaţia medieşană având 23 de goluri primite în primele 13 etape ale sezonului. 9 dintre goluri, Gaz Metan le-a primit în ultimele trei meciuri, toate pierdute cu Universitatea Craiova, FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe.

Cele două formaţii par departe de playoff în acest moment, fiind despărţite de Viitorul (locul 6) de patru puncte, respectiv şapte puncte.

Partida Astra - Gaz Metan începe la ora 18:45 şi poate fi urmărită în format live video şi text pe site-ul www.telekomsport.ro. Meciul este transmis în direct de Telekom Sport 1 şi va fi arbitrat de Lucian Rusandu.

Afla mai multe despre: astragaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare