Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra - Viitorul 1-1. Ganea şi Wuthrich au înscris golurile partidei. Budescu şi Căbuz au făcut un meci de senzaţie

VIDEO | Astra - Viitorul 1-1. Ganea şi Wuthrich au înscris golurile partidei. Budescu şi Căbuz au făcut un meci de senzaţie

Superliga

Comentarii

Meciul Astra - Viitorul s-a termina 1-1, în Liga 1, după golurile marcate de George Ganea (10) şi Sebastien Wuthrich (61).

VIDEO | Astra - Viitorul 1-1 (Ganea 10 / Wuthrich 61)

Astra şi Viitorul au încheiat la egalitate, 1-1 pe "Marin Anastasovici", în etapa a 20-a din Liga 1, într-un meci cu doi actori principali. Constantin Budescu, starul Astrei, şi Cătălin Căbuz, portarul Viitorului, au făcut un meci mare. Decarul de la Giurgiu a ratat ocazii uriaşe de a înscrie, în timp ce Căbuz şi-a ţinut echipa în viaţă.

Cele două echipei şi-au împărţit punctele, iar Viitorul a plecat cu un punct de la Giurgiu cu marele aport al lui Căbuz, care a avut numai puţin de 13 intervenţii salvatoare pentru echipa lui Mircea Rednic. Constantin Budescu a făcut show şi a încercat să marcheze din toate poziţiile, însă n-a reuşit.

George Ganea (10) a deschis scorul pentru Viitorul, în timp ce Sebastien Wuthrich a adus egalarea pentru echipa lui Eugen Neagoe, astfel că Astra a acumulat 19 puncte şi a rămas pe locul 13. De partea cealaltă, Viitorul a acumulat 25 de puncte şi a rămas pe locul opt în clasament, după 20 de etape.


ASTRA | Mihai Popa - Dario Canadija, Marius Găman, Daniel Graovac - David Bruno, George Merloi, Sebastien Wuthrich, Boe Kane, Ljuban Crepulja - Valentin Gheorhe, Constanin Budescu (antrenor - Eugen Neagoe)

VIITORUL | Vasile Căbuz - Damien Dussaut, Andrei Artean, Alin DobrosavlevIci, Radu Boboc - Ion Arrospide, Virgil Ciobanu, David Hristovski - Răzvan Grădinaru, Alexandru Măţan, George Ganea (antrenor - Mircea Rednic)

Min. 90+3. Final.


Min. 72 Montini şutează la poartă, dar Căbuz respinge şi de această dată.


Min. 70 Emoţii după o ciocnire violentă între doi jucători.


Min. 65 Budescu ratează o nouă ocazie.


Min. 61 GOL ASTRA! Sebastien Wuthrich egalează.


Min. 32 Ovidiu Haţegan s-a accidentat la gambă şi are nevoie de îngrijiri medicale. Până la urmă, arbitrul va continua meciul.


Min. 23 Budescu încearcă din nou să înscrie, însă nici de această dată nu are succes.


Min. 18 O nouă ocazie a Astrei.

Min. 10 GOL VIITORUL! George Ganea înscrie dintr-o o minge ricoşată din bară, după un şut spectaculos al lui Măţan.


Min. 4 Constantin Budescu a încercat să înscrie de la peste 50 de metri şi Căbuz a avut probleme serioase în a respinge.


Astra şi Viitorul Constanţa sunt fără victorie în Liga 1 de patru etape. Ambele echipei au câştigat ultima dată în urmă cu cinci meciuri: Viitorul, victorie cu Hermannstadt, Astra succes la Arad.

  • LIVE VIDEO Astra Giurgiu - Viitorul Constanţa, duminică ora 14:00, în direct la Telekom Sport 1

Dacă Viitorul este pe locul 8 cu 24 de puncte, Astra se clasează pe poziţia a 13-a cu 18 puncte şi este aproape de zona retrogradării. Scandalul în care a fost implicat clubul în ultima vreme poate afecta moralul echipei giurgiuvene, care are în faţa o formaţie care nu se ascunde după adversar şi caută să joace. Viitorului nu-i lipseşte golul (a marcat de şase ori în ultimele trei meciuri), dar pare să-i lipsească un anumit echilibru între compartimente.

Astra vine cu un moral ceva mai ridicat după remiza cu CFR Cluj, dar giurgiuvenii au marcat doar trei goluri în ultimele patru meciuri din Liga 1.

Mircea Rednic a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Astra vine după două rezultate pozitive în compania unor formaţii bune: “O echipă care vine după două rezultate bune, cu echipe bune, egalul cu Craiova şi egalul de la CFR, o echipă care se apără foarte bine, e bine organizată, foarte periculoşi pe contraatac plus un jucător de excepţie – Budescu, care oricând inventează ceva goluri, pase, o echipăa care e într-o perioadă bună”, a afirmat antrenorul Viitorului.

  • LIVE VIDEO Astra Giurgiu - Viitorul Constanţa, duminică ora 14:00, în direct la Telekom Sport 1

Antrenorul Viitorului a mai declarat că echipa sa a pierdut puncte în ultimele trei meciuri din cauza greşelilor individuale. “Am pierdut puncte pentru că am făcut greşeli individuale, nu au fost greşeli de echipă, au fost greşeli individiale, aşa e cu echipe cu jucători noi cum au fost echipele cu care am jucat în cele trei etape, care au fost cu Steaua, cu Sepsi şi cu Craiova, în momentul în care ai greşit, ei te-au taxat, noi asta am păţit şi sper ca să nu mai facem cadouri. Am făcut două cadouri plus arbitrul care a făcut un cadou penaltyul. Atunci nu ne-am dat seama, dar după ce am văzut şi am analizat jocul cam foarte uşor a fost dat. Artean nu a avut niciodată intenţia să-l lovească”, a explicat Mircea Rednic.

  • LIVE VIDEO Astra Giurgiu - Viitorul Constanţa, duminică ora 14:00, în direct la Telekom Sport 1

Meciul din Astra Giurgiu şi Viitorul va avea loc duminică, de la ora 14.00 şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 1.

--------------------------------------

Afla mai multe despre: astra giurgiuviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare