Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Astra - Sepsi 3-2. Giurgiuvenii câştigă ultima partidă din play-off-ul Ligii 1

VIDEO | Astra - Sepsi 3-2. Giurgiuvenii câştigă ultima partidă din play-off-ul Ligii 1

Superliga

Comentarii

Play-off-ul Ligii I s-a încheiat cu una dintre cele mai spectaculoase partide din acest sezon, chiar între ultimele două clasate.

Minutul 13 a fost cu noroc pentru Astra. Mrzljak a deschis scorul. Apoi, Balaure a dublat avantajul giurgiuvenilor. Replica lui Sepsi a fost dată de Rudol. Polonezul a şutat superb, dar mingea s-a dus în bară. Totuşi, echipa din Sfântu Gheorghe a redus din diferenţă până la pauză. Tandia a înscris. Romario Moise a urcat scorul la 3 la 1 în al doilea act, dar s-a mai marcat o dată până la final. Erico a înscris în propria poartă în prelungiri, iar Astra s-a impus cu 3 la 2.

LIVE VIDEO | Astra - Sepsi 3-2 (Mrzljak 13', Balaure 27', Moise 63' / Tandia 43' Erico ag. 90+2)

Echipele de start:

Astra: D. Lazar - Butean, Bejan, Erico, Radunovic - Biceanu, Mrzljak, R. Moise - V. Gheorghe, D. Alibec, Balaure; Rezerve: Miguel Sasntos, C. Dima, R. Crişan, R. Chiriac, Romario, Begue, Hambo; Antrenor: Costel Enache.

Sepsi: Niczuly - Gabriel Moura, Rudol, Jovanovic, F. Ştefan - Carnat, Velev, Karnitskiy, Khamis - Tandia, Sîntean; Rezerve: Viera, Fulop, Vaşvari, C. Popescu, Y. Hamed, Fejer; Antrenor: Marin Barbu.


 

FINAL

Min. 90+2 - GOOOOOOOOL Sepsi! Erico respinge eronat şi trimite mingea în proprie poartă

Min. 63 - GOOOOOOOOL Astra Giurgiu! Denis Alibec centrează perfect în faţa porţii, iar Moise îl învinge pe Niczuly

Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 43 - GOOOOOOOOL Sepsi! Tandia reduce din diferenţă după un schimb superb de pase cu Sîntean

Min. 31. Ocazie importantă pentru Sepsi! Rudol trimite din lovitură liberă direct în bară, de la aproximat 30 de metri

Min. 27. GOOOOOOOL Astra! Balaure împinge mingea în poartă din jumătate de metru

Min 15. Ocazie pentru Astra. Butean putea face 2-0 pentru gazde. Formaţia lui Enache are iniţiativa

Min 13. Gol pentru Astra Giurgiu! La meciul cu numărul 100 în Liga 1, Mrzjliak marchează al doilea său gol în Liga 1. Croatul înscrie printr-o lovitură de cap, la colţul scurt, în urma unui corner. 

Debut de meci slab la Giurgiu. Puţinii spectactori care asistă la acest joc (în jur de 150 conform comentatorului Telekom Sport, Bogdan Cosmescu) nu au avut ce să vadă în primele 10-12 minute

A început partida!


Astfel, Astra va termina pe poziţia a cincea, în timp ce Sepsi va fi pe 6. Sunt 4 puncte diferenţă între ele înaintea jocului de la Giurgiu. Fosta campioană trece însă prin momente dificile pentru că jucătorii ei sunt neplătiţi, iar echipa lui Costel Enache va disputa la sfârşitul acestei săptămâni finala Cupei României, cu Viitorul.

Astfel ca întâlnirea împotriva covăsnenilor este ultima încâlzire înaintea de meciul care îi poate trimite în Europa pe alb-negrii. Astra a obţinut doar 3 puncte în play-off după o victorie chiar pe terenul adversarei din această seară, în timp ce Sepsi a bifat un singur punct după o remiză cu Viitorul. În întâlnirile directe de până acum, cinci la număr, au fost doar meciuri cu cel mult două goluri. 

Afla mai multe despre: astrasepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare