Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Atalanta - Milan, sâmbătă, 21:30, Telekom Sport 3. Luptă directă pentru Champions League

LIVE VIDEO | Atalanta - Milan, sâmbătă, 21:30, Telekom Sport 3. Luptă directă pentru Champions League

Serie A

Comentarii

Atalanta şi Milan au ajuns să se dueleze în partea a doua a sezonului pentru poziţia a patra în Serie A, ultima care permite calificarea în grupele celei mai tari competiţii inter cluburi de pe continent.

Cele două sunt despărţite de un singur punct în clasament după 23 de etape jucate. Milan este pe poziţia a patra, Atalanta pe locul cinci. Trupa din Bergamo are însă cel mai tare atac din Serie A, cu 50 de goluri marcate, mai multe decât cele reuşite de campioana şi liderul din Italia, Juventus. Atalanta trece chiar printr-o perioadă fastă ce i-a permis să se apropie foarte mult de top 4. Echipa antrenată de Gian Piero Gasperini este neînvinsă în ultimele 7 partide oficiale, interval în care a întâlnit-o de două ori pe Juventus. A reuşit o remiză în Serie A şi o victorie incredibilă în Cupa Italiei. 

  • LIVE VIDEO | Atalanta - AC Milan, sâmbătă, 21:30, Telekom Sport 3

Milanul poate ajunge chiar pe locul 7 în cazul unei eventuale înfrângeri. Lazio şi Roma stau şi ele la pândă şi aşteaptă un pas greşit al formaţiei lui Genarro Gattuso. Totuşi în deplasare rossonerrii sunt greu de învins, au pierdut doar cu Inter şi Napoli echipe clasate în faţa milanezilor în clasament. Iată care sunt şi celelalte meciuri transmise de Telekom Sport în acest weekend în Serie A. 

Cagliari - Parma,  sâmbătă,   19:00,  Telekom Sport 3

Spal - Fiorentina,  duminică, 13:30, Telekom Sport 2

Genoa - Lazio,       duminică, 16:00, Telekom Sport 3

Inter - Sampdoria, duminică, 19:00, Telekom Sport 2

Napoli - Torino,      duminică, 21:30, Telekom Sport 2

 

 

 

Afla mai multe despre: atalantamilan 

viewscnt
Articole similare