Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atalanta - PSG 1-2. Marquinhos şi Choupo-Moting întorc rezultatul în prelungiri, parizienii au obţinut biletele pentru careul de aşi

VIDEO | Atalanta - PSG 1-2. Marquinhos şi Choupo-Moting întorc rezultatul în prelungiri, parizienii au obţinut biletele pentru careul de aşi
Comentarii

PSG a învins Atalanta cu 2-1 şi s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Golurile parizienilor au venit pe final, fiind marcate de Marquinhos, în minutul 90, şi Choupo-Moting, în minutul 90+3. Atalanta deschisese scorul prin Pasalic, în minutul 27.

VIDEO | Atalanta – PSG 1-2 (Pasalic 27 / Marquinhos 90, Choupo-Moting 90+3)

Min. 90+7: Final de meci! PSG se califică in extremis în semifinalele Ligii Campionilor!

Min. 90+3: GOOOOOOOOOOOLLLLL PSG! Choupo-Moting înscrie cu latul din apropiere, după o pasă a lui Mbappe, deschis foarte bine în careu de Neymar!

Min. 90: GOL PSG! Marquinhos înscrie din apropiere, după un şut şters al lui Neymar, care a ajuns la fundaşul brazilian.

Min. 57: Ocazie Atalanta! Djimsiti ratează uluitor! Şutează din faţa porţii, după o recentare, însă pe lângă poarta lui Navas.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+1: Pauză.

Min. 42: Ocazie PSG. Neymar profită de o pasă slabă înapoi şi scapă singur cu Sportiello, dar trage slab din apropiere, pe lângă poartă.

Min. 35: Şutul lui Neymar din lovitură liberă este reţinut în siguranţă de Sportiello.

Min. 28: Ocazie de egalare pentru PSG! Şutul lui Neymar trece foarte aproape de ţintă.

Min. 27: GOOOOLLL Atalanta! Mario Pasalic îl execută pe Keylor Navas cu un şut superb sub bară!

Min. 18: Neymar centrează, însă nu are niciun coechipier la finalizare.

Min. 11: Din nou aproape de gol Atalanta! Navas respinge fantastic lovitura de cap a lui Hateboer!

Min. 3: Ocazie uriaşă de gol ratată de Neymar! Scăpat singur cu portarul, a tras inexplicabil pe lângă poartă.

Min. 2: Foarte aproape de gol Alejandro Gomez. Şutul său a fost apărat de Navas.

Min. 1: A început partida de la Lisabona!

Echipele de start:

Atalanta: Sportiello - Toloi, Caldara, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Pasalic, Gomez - Zapata
Rezerve: Gelmi, Rossi - Sutalo, Palomino, Czyborra, Muriel, Piccoli, Malinvskyi, Da Riva, Castagne, Bellanova, Colley

PSG: Navas - Kehrer, T. Silva, Kimpembe, Bernat - Herrera, Marquinhos, Gueye - Sarabia, Icardi, Neymar
Rezerve: Rico, Bulka - Mbappe, Paredes, Choupo-Moting, Diallo, Draxler, Bakker, Kalimuendo-Muinga, Dagba, Ruiz, Mbe Soh

21:07: Avem echipele de start!


Atalanta – PSG se anunţă o partidă extrem de interesantă de urmărit din mai multe puncte de vedere. Fanii fotbalului vor putea să vizioneze încă o dată un meci în care înainte de startul lui apare eterna întrebare: ”Banii sau pasiunea?”. Italienii sunt cotaţi de Transfermarkt la puţin peste 261 de milioane de euro. Parizienii, de cealaltă parte, sunt evaluaţi de acelaşi site de specialitate la peste 788 de milioane de euro. Doar francezul Mbappe, împreună cu brazilianul Neymar, valorează peste 300 de milioane în moneda europeană.

PSG vine după un sezon intern excelent în Franţa, devenit oarecum o normalitate pentru elevii lui Thomas Tuchel. Au câştigat toate cele trei trofee puse în joc în ”Hexagon”: Ligue 1, Cupa Franţei şi Cupa Ligii. Deşi par a fi mari favoriţi, parizienii s-ar putea să aibă câteva probleme. PSG nu se va putea baza, în mod sigur, pe Angel Di Maria (suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene), Layvin Kurzawa şi Marco Verratti, ambii accidentaţi. De asemenea, şansele de a-l vedea pe golgheterul PSG-ului, Kylian Mbappe, evoluând sunt aproape nule.

LIVE VIDEO | Atalanta – PSG, în direct pe Telekom Sport 1, mâine de la 22. Revelaţia Ligii Campionilor încearcă să mai producă o nouă surpriză

De celalată parte, Atalanta a reuşit un sezon istoric în Serie A. Formaţia italiană a terminat pe locul trei, după Juventus şi Inter, şi a reuşit performanţa incredibilă de a înscrie 98 de goluri în 38 de etape, în competiţia internă. Cel mai bun marcator al Atalantei este Duvan Zapata, cu 18 reuşite şi 6 pase de gol în prima ligă italiană. Italienilor le va lipsi al doilea golgheter, Josip Ilicic, care a punctat de 15 ori şi le-a oferit colegilor săi alte 5 assisturi, în Serie A. Slovenul este accidentat, la fel ca şi italianul Gollini şi argentinianul Palomino. Până acum, elevii lui Gian Piero Gasperini au avut un parcurs fantastic în Liga Campionilor. Au eliminat Valencia în optimi (4-1, 4-3) şi au terminat pe doi o grupă câştigată de Manchester City, din care au mai făcut parte Shakhtar şi Dinamo Zagreb.

Partida se va desfăşura pe Estádio da Luz, arena formaţiei portugheze Benfica Lisabona.

Echipe probabile:

Atalanta: Sportiello; Toloi, Caldara, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Gomez, Malinovskiy; Zapata.

Paris Saint-Germain: Navas; Kehrer, Silva, Kimpembe, Bernat; Gueye, Marquinhos, Herrera; Sarabia, Icardi, Neymar.

Afla mai multe despre: atalantapsgliga campionilor 

viewscnt
Articole similare