Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atalanta - Real Madrid 0-1. Mendy a marcat un gol superb şi a adus victoria formaţiei antrenate de Zinedine Zidane

VIDEO | Atalanta - Real Madrid 0-1. Mendy a marcat un gol superb şi a adus victoria formaţiei antrenate de Zinedine Zidane
Comentarii

Ferland Mendy a marcat singurul gol al meciului Atalanta - Real Madrid. Los Blancos sunt favoriţi acum la calificarea în faza următoare a competiţiei.

 

Echilibrul partidei dintre Atalanta şi Real Madrid a fost rupt repede. Freuler l-a faultat pe Mendy şi a fost sancţionat extrem de dur, cu un cartonaş roşu. 

Fără nouă titulari, madrilenii au avut puţine şanse. Cele mai mari au fost ratate de Isco şi de Varane, amândouă în prima repriză. Casemiro a fost iertat de eliminare la o fază la care a fost sancţionat cu simulare şi era deja avertizat. Imediat, Mendy a înscris.

Francezul a prins un şut plasat şi l-a învins pe Golini. S-a terminat 1-0 pentru Real, care are prima şansă înaintea returului de la Madrid.

 

LIVE VIDEO | Atalanta - Real Madrid 0-1 (Mendy 85)

Echipele de start:

  • Atalanta: Gollini - Toloi, Romero, Djimsiti - Maehle, de Roon, Freuler, Gosens - Pessina - Muriel, Zapata
  • Real Madrid: Courtois - Lucas, Varane, Nacho, Mendy - Casemiro, Kroos, Modrić - Isco  Asensio, Vinicius

Min 85. GOOOOOL Real Madrid!!! Execuţie formidabilă cu piciorul drept a lui Ferland Mendy, iar Real Madrid deschide scorul!


Min 75. Arribas şi Hugo Duro sunt trimişi în teren de Zinedine Zidane la Real Madrid


Min 55. Ilicic intră la formaţia gazdă. Real Madrid îl pregăteşte pe Mariano Diaz, singurul nume important de pe banca de rezerve. Este înlocuit Vinicius


Min 53. Ocazie mare pentru Real Madrid! Vinicius trimite peste poartă din 6-7 metri. Spaniolii puteau deschide scorul


Min 48. Ocazie Real Madrid! Modric trage cu exteriorul, mingea ocoleşte cu puţin poarta lui Gollini. Este corner pentru oaspeţi


Min 46. S-a reluat partida


Min. 45+3 - Pauză.


Min. 45+1 - Ocazie Real Madrid! Toni Kroos trimite o centrare perfectă, Varane loveşte cu capul, dar Gollini are un reflex excelent şi o ţine în viaţă pe Atalanta.


Min. 39 - Ocazie Real Madrid! Vinicius trage de la marginea careului, însă şutul său e deviat peste poartă.


Min. 25 - Ocazie Real Madrid! Nacho pătrunde excelent din banda stângă în careu şi trage, dar mult pe lângă poarta lui Gollini.


Min. 18 - Ocazie Real Madrid! Isco trage în zid din lovitură liberă!


Min. 17 - ELIMINARE! Freuler e trimis cabine cu cartonaş roşu direct după un fault asupra lui Ferland Mendy.


Min. 1 - A început meciul.


Marţi am avut parte de alte două dueluri spectaculoase, în optimile de finală. Chelsea a produs surpriza şi a învins-o cu 1-0, la Bucureşti, pe Atletico Madrid, în timp ce Bayern Munchen a zdrobit-o, în Italia, pe Lazio, scor 4-1, într-un meci în care Ştefan Radu a lipsit. 

Atalanta s-a calificat în fazele superioare de pe locul secund al grupei D. Italienii au făcut 11 puncte dintr-o grupă cu Liverpool, 13 puncte, Ajax, şapte puncte, şi Midthylland, 2 puncte. 

De cealaltă parte, Real Madrid a câştigat cu emoţii grupa B, cu 10 puncte. Spaniolii au fost la două puncte în faţa locului secund, Monchengladbach. Şahtior, cu un golaveraj inferior echipei germane, a terminat pe locul al treilea, tot cu opt puncte. Inter Milano a fost deziluzia grupei şi a terminat pe ultimul loc, cu şase puncte. 

Real Madrid, probleme mari de lot înainte de meciul cu Atalanta din Champions League

Echipa condusă de Zinedine Zidane nu se va putea pe mai mulţi fotbalişti important pentru meciul cu echipa spectaculoasă a Atalantei. Real Madrid nu-i poate folosi pe Benzema, Dani Carvajal, Hazard, Marcelo, Militai, Odriozola, Sergio Ramos, Rodrygo şi Valverde, toţi accidentaţi. 

De cealaltă parte, trupa din Serie A nu se poate baza pe Hateboer, om important în echipa Atalantei. 

Ambele echipe au forme bune în ultima perioadă, în toate competiţiile. În ultimele 10 meciuri, Atalanta are cinci victorii, patru remize şi o înfrângere. 

În ultimele 10 meciuri, Real Madrid are şase victorii, o remiză, şi trei înfrângeri. 

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până în acest moment. 

Afla mai multe despre: atalanta real madridchampions leagueoptimi champions leagueatalanta real madrid champions league 

viewscnt
Articole similare