Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Athletic Bilbao - Real Madrid 0-1. Sprint decisiv spre titlu! Trupa lui Zidane, aproape campioană în La Liga

VIDEO | Athletic Bilbao - Real Madrid 0-1. Sprint decisiv spre titlu! Trupa lui Zidane, aproape campioană în La Liga

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid, liderul din LaLiga, a câştigat şi ultimul mare hop al sezonului, 1-0 la Bilbao. Cu excepţia unei surprize uriaşe pe finalul de sezon, gruparea blanco a sprintat decisiv duminică spre titlu

Sergio Ramos a marcat golul victoriei de pe San Mames pentru Realul lui Zinedine Zidane, care duminică a făcut pasul decisiv spre titlul din La Liga. 

Real Madrid a câştigat la Bilbao cu scorul de 1-0, în urma unui penalty acordat pentru un fault la Marcelo. O victorie extrem de importantă, în practic ultimul meci dificil al sezonului pentru gruparea blanco. 

Cu 77 de puncte, echipa lui Zinedine Zidane are acum un avans de şapte puncte faţă de Barcelona, care duminică seara, în direct la Telekom Sport, are un meci foarte greu la Villarreal. Având şi avantajul meciurilor directe cu marea rivală din Catalonia, Real Madrid pare aproape campioană în urma acestei victorii.

În etapa viitoare, Los Blancos au meci acasă cu Deportivo Alaves, un test care pare doar o simplă formalitate pentru Real Madrid.


LIVE VIDEO | Athletic Bilbao - Real Madrid 0-1 (Ramos 73-pen) Telekom Sport 1

Echipele de start:

  • Bilbao: Unai Simon - Capa, Yeray, Iñigo Martínez, Yuri - Dani Garcia, Unai López - Córdoba, Inaki Williams, Muniain - Raúl García
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Sergio Ramos, Marcelo - Valverde, Casemiro, Modric - Asensio, Benzema, Rodrygo

Min 72. Penalty pentru Real Madrid. Transformă impecabil Sergio Ramos!!

Pauză: Bilbao - Real Madrid 0-0

Min. 45+1: Încă o ocazie mare de tot pentru Real Madrid. Karim Benzema reia pe lângă poartă, din poziţie ideală, după o centrare perfectă a lui Asensio, din flancul stâng.

Min. 22: Ocazie pentru Real Madrid. Rodrygo reia însă dezamăgitor cu capul, din apropiere.

Min. 4: Ocazie pentru Real Madrid. Marco Asensio execută foarte bine o lovitură liberă de la 25 de metri, Unai Simon reuşeşte să pareze, dar mingea ajunge la Carvajal. Dar fundaşul se grăbeşte şi trimite greşit, din prima, pentru Benzema, care nu reuşeşte să ajungă la minge.

Min. 1: A început meciul de pe San Mames.


Real Madrid merge pe "San Mames" fără trei jucători importanţi. Eden Hazard, Raphael Varane şi Nacho Fernandez au probleme medicale şi nu fac parte din lotul convocat de Zinedine Zidane. Cu toate acestea, Zinedine Zidane l-a lăsat în afara lotului pe James Rodriguez, deşi columbianul nu are probleme medicale.

Cu cinci etape înainte de final, Real Madrid are patru puncte avans în faţa Barcelonei, în fruntea clasamentului din LaLiga. Echipa antrenată de Zinedine Zidane are şase victorii din tot atâtea posibile după reluarea campionatului Spaniei şi pare să se îndrepte spre cucerirea titlului cu numărul 35 în LaLiga, primul după o pauză de trei ani.

LIVE VIDEO | Athletic Bilbao - Real Madrid, duminică, de la 15:00, în direct la Telekom Sport 1

Real Madrid nu va avea însă o misiune uşoară contra celor de la Athletic Bilbao, care vin după două succese în LaLiga. 3-1 cu Mallorca şi 2-0 pe terenul Valenciei. În turul campionatului, Real Madrid nu a reuşit să o învingă pe Bilbao, partida de pe Santiago Bernabeu încheindu-se cu o remiză albă.

Echipele probabile: 

  • Bilbao: Simon - Capa, Yeray, Martinez, Yuri - Lopez, D Garcia - Muniain, R Garcia, Cordoba - Williams
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Isco, Benzema, Vinicius

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare