Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atletico Madrid - FC Barcelona 1-0. Carrasco a dat singurul gol al meciului după o greşeală a lui Ter Stegen. Pique şi Sergi Roberto s-au accidentat

VIDEO | Atletico Madrid - FC Barcelona 1-0. Carrasco a dat singurul gol al meciului după o greşeală a lui Ter Stegen. Pique şi Sergi Roberto s-au accidentat

FC Barcelona

Comentarii

Atletico Madrid a învins pe FC Barcelona cu 1-0, pe Wanda Metropolitano, în capul de afiş al etapei a 10-a din LaLiga. Singurul gol al partidei a fost marcat de Yannick Ferreira Carrasco, în minutul 45+3.

LIVE VIDEO | Atletico Madrid - FC Barcelona 1-0 (Carrasco 45+3)

Echipele de start:

  • Atletico Madrid: Oblak - Trippier, Savic, Gimenez, Hermoso - Llorente, Koke, Saul, Carrasco - Correa, J. Felix
  • Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Pjanic, De Jong - Dembele, Messi, Pedri - Griezmann

Min. 90+5 - Final de meci. Victorie pentru Atletico Madrid, într-un meci în care Barcelona a n-a arătat deloc bine, dar a fost şi urmărită de ghinion. După greşelea lui Ter Stegen la singurul gol al meciului, Gerard Pique şi Sergi Roberto s-au accidentat, iar Ronald Koeman are mari bătăi de cap.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+4 - Pauză.


Min. 45+3 - GOL Atletico Madrid! Fotbaliştii Barcelonei s-au îngrămădit să recupereze o minge, pe care Atletico o trimite peste apărare, Ter Stegen iese să intercepteze, însă e driblat de Carrasco. Portughezul trimite în poartă după ce trece de portarul german, cu toată opoziţia lui Sergi Roberto.


Min. 1 - A început meciul!


Capul de afiş al etapei a 10-a din LaLiga e meciul Atletico Madrid - FC Barcelona, de pe Wanda Metropolitano. Cele două echipe se întâlnesc în momente diferite de formă. Atletico e pe locul 3 în clasament, cu 17 puncte după cinci victorii şi două egaluri. Echipa lui Diego Simeone are doar şapte meciuri disputate până în prezent, deoarece unele partide au fost amânate pentru a permite madrilenilor să joace în grupele Ligii Campionilor.

De partea cealaltă, FC Barcelona, şi ea cu două meciuri amânate din această cauză, e pe locul nouă în clasament, cu 11 puncte. Trei victorii, două egaluri şi două înfrângeri e linia de clasament a catalanilor, care sa bazează în continuare pe Leo Messi în atac, după plecarea lui Lui Suarez. "Canibalul" putea juca împotriva fostei sale echipe, dar a fost depistat pozitiv cu COVID-19 la echipa naţională a Uruguayului.

În ultimele cinci meciuri directe, FC Barcelona s-a impus de două ori, Atletico Madrid o dată şi două partide s-au încheiat cu scor egal. La ultima vizită pe Wanda Metropolitano, Barcelona a câştigat cu 1-0, graţie unui gol marcat de Leo Messi.

Afla mai multe despre: atletico madridfc barcelonalaligaderbylive video 

viewscnt
Articole similare