Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atletico - Juventus 2-0. Spaniolii sunt cu un pas în sferturile Ligii Campionilor! Victoria, adusă de cei doi fundaşi centrali

VIDEO | Atletico - Juventus 2-0. Spaniolii sunt cu un pas în sferturile Ligii Campionilor! Victoria, adusă de cei doi fundaşi centrali
Comentarii

Atletico Madrid a învins-o, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), pe Juventus Torino, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Victoria spaniolilor a fost adusă de cei doi fundaşi centrali. Gimenez a deschis scorul în minutul 78, la câteva minute după ce reuşita lui Alvaro Morata a fost anulată de tehnologia VAR. Cinci minute mai târziu, Diego Godin a marcat pentru 2-0 şi a declanşat nebunia pe Wanda Metropolitano.

S-a terminat 2-0, iar Atletico a făcut un pas uriaş spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc pe 12 martie, la Torino.

VIDEO | Atletico - Juventus 2-0 (Gimenez 78, Godin 83)

  • Atletico: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Koke (Correa 67), Thomas (Lemar 61), Rodrigo, Saul - Griezmann, Diego Costa (Morata 58)
  • Juventus: Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic (Can 72), Matuidi (Cancelo 84) - Dybala (Bernardeschi 80), Mandzukic, Cristiano Ronaldo 

Final.

Min. 90+3: Ocazie importantă şi pentru Cristiano, care reia peste poartă, din apropiere, cu o lovitură de cap.

Min. 90: Şansă uriaşă pentru Bernardeschi. Spaniolul a şutat plasat, sub bară, după o lovitură liberă executată la firul ierbii de Cristiano Ronaldo, dar Oblak a avut o intervenţie excelentă şi a scos în corner.

Min. 83: GOOOL Atletico! Godin duce scorul la 2-0, cu un şut din unghi, mingea fiind deviată şi de Cristiano Ronaldo.

Min. 78: GOOOL Atletico! Spaniolii deschid, în cele din urmă, scorul, prin Gimenez, care a reluat din cădere din apropiere, după o lovitură de colţ.

Min. 70: Gol anulat pentru Atletico Madrid. Alvaro Morata îl învinge pe Szczesny cu o lovitură de cap, de lângă Giorgio Chiellini, pe care atacantul spaniol l-a împins însă fix înainte să lovească mingea. Deşi iniţial a acordat golul, în urma consultării tehnlogiei VAR, arbitrul a anulat reuşita lui Morata, reluările confirmând faultul în atac.

Min. 59: Ocazie şi pentru Cristiano, care pătrunde periculos în flancul stâng, dar şutează în blocaj.

Min. 53: Bară Atletico! Griezmann îl lobează pe Szczesny, iar mingea loveşte transversala, după care Chiellini trimite în corner.â

Min. 50: Ocazie uriaşă pentru Atletico. Diego Costa a scăpat singur cu Oblak, după o pasă excelentă pe contraatac a lui Griezmann, dar atacantul lui Atletico a tras lamentabil, deşi reuşise să se desprindă din marcajul lui Bonucci.

Min. 46: S-a reluat jocul pe Wanda Metropolitano.

Pauză.

Min. 45+3: Cartonaş galben pentru Thomas Partey, care va rata meciul retur, la fel ca Diego Costa.

Min. 29: Antoine Griezmann execută lovitura liberă la colţul scurt, iar Szczesny scoate în corner.

Min. 27: Prima fază controversată a meciului. Diego Costa cade în careu după un duel cu De Sciglio, iar arbitrul dictează lovitură de la 11 metri. Totuşi, după consultarea tehnologiei de arbitraj video, centralul revine asupra deciziei şi dă lovitură liberă din marginea careului.

Min. 15: Ocazie Atletico. Thomas Partey şutează puternic, fără preluare, din afara careului, dar Szczesny reţine.

Min. 9: Ocazie Juventus! Cristiano Ronaldo trage ca din tun din lovitură liberă, de la mai bine de 25 de metri, dar Oblak izbuteşte să scoată în corner, de sub transversală.

Min. 8: Cartonaş galben pentru Diego Costa. Atacantul lui Atletico era în pericol de suspendare, astfel că va rata returul de la Torino.

Min. 1: A început partida de pe Wanda Metropolitano. Atmosferă superbă în Spania.


Expertul Telekom Sport, Nicolae Dică, a prefaţat duelul dintre Atletico Madrid şi Juventus, chiar de pe arena Wanda Metropolitano


Seara care închide prima manşă din optimile de finală ale Ligii Campionilor ne-a pregătit un meci cu totul special. De la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro., Atletico Madrid joacă pe Wanda Metropolitano cu Juventus. Până acum, cele două echipe s-au mai întâlnit doar de două ori în istorie. În sezonul 2014/2015, Atletico Madrid şi Juventus s-au întâlnit în grupele competiţiei. Câştig de cauză au avut jucătorii lui Diego Simeone, care au scos patru puncte din "dubla" cu torinezi, însă, Juventus a avut un parcurs excelent în fazele eliminatorii şi a ajuns să dispute finala, pierdută în faţa Barcelonei.

LIVE VIDEO Atletico Madrid - Juventus, miercuri, 22:00, Telekom Sport 1

Atletico Madrid îşi continuă evoluţiile oscilante din acest sezon. La finalul săptămânii trecute, echipa pregătită de Diego Simeone s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasarea de la Vallecano şi şi-a încheiat seria slabă de rezultate. Înaintea succesului cu Rayo, Atletico Madrid pierduse două meciuri consecutive în La Liga. Mai întâi, a fost o înfrângere surprinzătoare în deplasarea de la Betis Sevilla, urmată apoi de un nou eşec, de această dată, pe propriul teren, în derby-ul Madridului, 1-3, cu Real.

LIVE VIDEO Atletico Madrid - Juventus, miercuri, 22:00, Telekom Sport 1

De partea cealaltă, Juventus vine după o serie excelentă de rezultate. Torinezii merg perfect în linia ofensivă şi au marcat 9 goluri în ultimele trei partide disputate, câte trei reuşite în fiecare meci. După eşecul la scor de neprezentare, din Cupa Italiei, de la Atalanta, Juventus a făcut un nou pas greşit, în Serie A, şi a remizat, 3-3, pe propriul teren cu Parma. Însă, acum, echipa lui Allegri are un moral excelent după victoriile cu 3-0 obţinute în meciurile cu Sassuolo şi cu Frosinone.

Afla mai multe despre: atletico madridjuventustorinocristiano ronaldorayovallecanocupa italiei 

viewscnt
Articole similare