Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO REZUMAT | Atletico Madrid - Liverpool 1-0 în optimile Champions League. Spaniolii au produs surpriza, dar returul va fi de foc

VIDEO REZUMAT | Atletico Madrid - Liverpool 1-0 în optimile Champions League. Spaniolii au produs surpriza, dar returul va fi de foc
Comentarii

Atletico Madrid a învins Liverpool, scor 1-0. Pentru Atletico a marcat Saul Niguez, în minutul 4.

VIDEO | Atletico Madrid - Liverpool 1-0 (Saul 4)

  • Atletico: Oblak - Vrsaljko, Savic, Felipe, Lodi - Koke, Thomas, Saúl, Lemar - Correa, Morata.
  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Henderson, Wijnaldum - Mane, Salah, Firmino

Campioana Europei, Liverpool, a debutat cu stângul în cursa de apărare a trofeului. În turul optimilor de finală, cormoranii au fost învinşi de Atletico Madrid cu golul marcat de Saul încă din minutul 4. La jumătatea reprizei, echipa lui Simeone îşi putea dubla avantajul. Alisson a intervenit excelent la şutul din apropiere al lui Morata. Liverpool a răspuns prin egipteanul Salah, al cărui şut a fost însă respins de Savic. 

În partea a doua, echipa lui Klopp s-a mutat cu totul în jumătatea lui Atletico, dar ocaziile au fost puţine. Salah a ratat-o pe prima dintre ele, la câteva minute după ieşirea de la cabine. Atletico a mizat pe contre şi nu a fost departe de golul doi. Morata a alunecat însă exact în momentul execuţiei. În celălalt careu, Henderson a irosit cea mai mare ocazie de egalare a cormoranilor. Atletico - Liverpool s-a terminat 1-0 şi fără şut pe poartă în dreptul campioanei Europei.

Min. 90+4 Final!

Min. 73 Ocazie imensă a englezilor! Henderson şutează puţin pe lângă buturile lui Oblak.

Min. 71 Lodi şutaeză periculos, dar mingea ocoleşte stâlpul din stânga porţii lui Alisson.

Min. 70 Morata loveşte mingea defectuos dintr-o poziţie excelentă şi tabela rămâne 1-0.

Min. 46 A început repriza a doua! Liverpool caută cu greu calea spre poarta lui Oblak.

Min. 45+1 Finalul primei reprize. 

Min. 35 Salah trage în primul adversar, iar mingea se duce în corner. 

Min. 29 Robertson a pătruns prin centru, dar a tras slab cu piciorul drept. 

Min. 26 A fost un minut în care s-a jucat de la o poartă la alta. Morata a tras din apropiere, dar Alisson a respins, în timp ce Oblak a fost aproape de a-şi "îngropa" echipa. Portarul a degajat până la Salah, care i-a pasat lui Firmino, iar egipteanul a marcat pe recuperare. Totuşi, poziţia brazilianului a fost semnalizată de la margine. 

Min. 22 Liverpool a cerut penalty, dar centralul a lăsat jocul să continue. 

Min. 20 Aşa cum era de aşteptat, Liverpool a pus stăpânire pe posesie, dar fără a ameninţa poarta lui Oblak. De cealaltă parte, Atletico aşteaptă contraatacul. 

Min. 7 Ce ocazie pentru Atletico Madrid! Correa a tras pe lângă poartă din interiorul careului, după un început foarte bun al lui Atletico Madrid. 

Min. 4 GOOOOOOOOL Atletico Madrid! Saul a marcat din doar câţiva metri, după ce mingea a ajuns cu noroc la mijlocaşul gazdelor. Reuşita a fost analizată cu VAR, dar Van Dijk l-a scos din offside pe adversarul său. 

Min. 1 A început partida de la Madrid.


Spectacolul UEFA Champions League revine, marţi seară, în direct la Telekom Sport. Unul dintre cele două meciuri care deschid faza optimilor de finală din competiţia stelelor se joacă între Atletico Madrid şi Liverpool. "Cormoranii" revin, astfel, pe stadionul pe care au câştigat ediţia trecută a Ligii Campionilor, 2-0 cu Tottenham.

Liverpool merge la Madrid în calitate de câştigătoare de grupă. Echipa antrenată de Jurgen Klopp a adunat 13 puncte în Grupa E, grupă din care s-a calificat şi Napoli, cu 12 puncte, în timp ce Salzburg a strâns şapte puncte şi a mers în şaisprezecimile de finală ale Ligii Campionilor. Genk, echipa lui Ianis Hagi - împrumutat ulterior la Rangers -, a obţinut un singur punct şi a părăsit cupele europene.

De cealaltă parte, Atletico Madrid s-a clasat pe locul al doilea în Grupa D, cu zece puncte, grupă câştigată de Juventus Torino, la şase puncte avans. Bayer Leverkusen a mers în Europa League, cu şase puncte, iar Lokomotiv Moscova a încheiat pe ultimul loc, cu trei puncte.

LIVE | Atletico Madrid - Liverpool, marţi, ora 22:00, la Telekom Sport 1. Echipele probabile

  • Atletico Madrid: Oblak - Arias, Savic, Gimenez, Lodi - Vitolo, Koke, Thomas, Saul - Morata, Correa
  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane

Spectacol se anunţă şi pe Telekom Sport 2, în celălalt meci programat marţi seară în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Tot de la 22:00, Borussia Dortmund primeşte vizita campioanei Franţei, Paris Saint-Germain.

Afla mai multe despre: ucluefa champions leagueatletico madridliverpoolliga campionilor 

viewscnt
Articole similare