Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real se impune într-un derby cu de toate. Patru goluri, unul şi unul, decizii controversate şi nervi întinşi la maximum

VIDEO | Real se impune într-un derby cu de toate. Patru goluri, unul şi unul, decizii controversate şi nervi întinşi la maximum

Real Madrid

Comentarii

În derby-ul rundei cu numărul 23 din La Liga, Real Madrid s-a impus, în deplasare, cu Atletico Madrid, scor 3-1.

Real câştigă pe Wanda Metropolitano pentru prima dată şi obţine totodată prima victorie în ultimele şase înfruntări cu marea rivală din oraş. 
Cu toate acestea, începutul a fost mai timid pentru Real, ţinuţi în propria jumătate în primele minute ale partidei. Meciul însă a luat "foc" odată cu execuţie acrobatică a lui Casemiro. După aproximativ 10 minute, Griezmann şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, chiar dacă Realul a cerut fault la Vinicius şi offside la francez, golul a fost aprobat în urma consultării cu sistemul de arbitraj video. 
O nouă fază controversată a avut loc în finalul primei reprize. Vinicius este faultat, aparent, în afara careului, dar arbitrul acordă penalty tot după ce este făcut un apel la tehnologia video. Ramos a înscris din penalty al şaşelea gol din acest sezon şi "galacticii" au intrat la vestiar în avantaj. 
Repriza secundă a fost începută mai bine tot de Atletico, care a reuşit să înscrie printr-o execuţie de clasă a lui Morata, dar golul fostului jucător "blanco" a fost anulat pe motiv de offside. Elevii lui Simeone au căzut, Real a înscris golul trei pe contraatac, iar din minutul 80, atunci când Thomas Partey a fost eliminat, Atletico nu a mai emis nicio pretenţie. 
Cele două rivale fac schimb de locuri în La Liga. Real ajunge pe 2, la cinci puncte de Barcelona, care joacă însă mâine cu Bilbao, pe programele Telekom Sport. Atletico cade pe trei, cu 44 de puncte. 

VIDEO | Atletico - Real 1-3 (Griezmann 24 / Casemiro 16, Sergio Ramos 42, Bale 74)

  • Atletico: Oblak; Arias, Giménez, Godín, Lucas; Thomas, Saúl, Correa, Lemar; Griezmann, Morata.
  • Real Madrid: Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Reguilón; Casemiro, Modric, Kroos; Lucas Vázquez, Vinicius, Benzema

Min. 90: Meciul va fi prelungit cu cel puţin trei minute. 

Min. 80: Eliminare la Atletico! Pe jucătorii lui Simeone i-au lăsat nervii, iar Partey se duce la vestiare după o intervenţie urâtă asupra lui Toni Kroos. 

Min. 74: GOOOOL Real Madrid! Înscrie şi Bale în urma unui contraatac letal pus la cale de Benzema şi Modric. 

Min. 71: Iese Alvaro Morata, intră Kalinic în atacul lui Atletico. 

Min. 67: O nouă fază controversată în careul Realului. Morata cade după un duel cu Casemiro, dar arbitrul nu acordă penalty. 

Min. 56: Prima schimbare la Real Madrid. Bale intră în locul lui Vinicius. 

Min. 54: Alvaro Morata face un stop superb, trimite un lob peste Courtois, dar golul este anulat după ce este consultat VAR-ul. 

Min. 51: Griezmann şutează din marginea careului, dar nu prinde cadrul porţii. 

Min. 47: Acţiune periculoasă pentru Atletico. Griezmann îi pasează lui Morata, dar şutul fostului jucător de la Real este complet ratat. 

A început repriza a doua. 

Min. 42: GOOOOL Real! Sergio Ramos înscrie cu o execuţie sigură de la punctul cu var. 

Min. 40: Arbitrul dictează penalty pentru Real, dar faultul pare să fie în afara careului. VAR-ul este consultat din nou şi este penalty!

Min. 24: GOOOOL Atleti! Griezmann înscrie după ce Vinicius pierde, încă o dată, balonul. Reuşita a fost aprobată după intervenţia sistemului de arbitraj video. 

Min. 16: GOOOOL Real! Casemiro înscrie printr-o execuţie acrobatică în urma unei lovituri de colţ. 

Min. 12: Tânărul brazilian din echipa lui Real, Vinicius, nu are parte de cel mai bun start de meci. Până în acest moment, a pierdut mingea de patru ori. 

Min. 10: În primele 10 minute ale derby-ul, Real nu reuşeşte să îşi creeze nicio ocazie, mai mult, elevii lui Solari sunt presaţi în terenul propriu de jucătorii lui Atletico. 

Min. 5: Partida este oprită pentru câteva momente, după o intervenţie mai dură a lui Arias asupra tânărului Reguilon. 

Min. 2: Primul şut al meciului îi aparţine lui Griezmann, care cere lovitură de colţ, neacordată de "central". 

A început meciul. 


Santiago Solari a reuşit să revitalizeze cumva gruparea blanco, dar perioada următoare este una extrem de complicată pentru Los Merengues. ”Albii” au meciuri dificile atât în campionat, cât şi în Uefa Champions League, iar peste toate vine duelul retur din El Clasico şi încă un Clasico în campionat.

  • LIVE VIDEO ONLINE Atletico Madrid - Real Madrid la Telekom Sport sâmbătă de la 17:15

De la înfrângerea cu Sociedad din ianuarie, Real Madrid a câştigat patru meciuri la rând în La Liga şi s-a apropiat la 2 puncte de Atletico Madrid, respectiv 8 de FC Barcelona. Derby-ul o găseşte pe Real cu un moral bun, mai ales după remiza din manşa tur de pe Camp Nou, 1-1 cu FC Barcelona, în semifinalele Cupei Spaniei.

  • LIVE VIDEO ONLINE Atletico Madrid - Real Madrid la Telekom Sport sâmbătă de la 17:15

Atletico în schimb a pierdut deplasarea de la Betis Sevilla şi are doar 3 victorii în ultimele 5 meciuri de campionat. Alvaro Morata ar putea fi titular împotriva fostei sale echipe, în timp ce Santiago Solari joacă primul derby de Madrid ca antrenor al Realului. Argentinianul a ajuns în Europa pentru prima dată ca jucător al ”colchonerilor”

Diego Godin a revenit la antrenamente şi este de aşteptat să joace ca titular în marele meci cu Real. Simeone va apela probabil la Saul Niguez în banda stânga, în timp ce Angel Correa va fi distribuit în flancul drept. Atletico a remizat în ultimele patru meciuri cu Real Madrid în toate campionatele, iar în 7 din ultimele 9 meciuri din La Liga nu a primit gol.

  • LIVE VIDEO ONLINE Atletico Madrid - Real Madrid la Telekom Sport sâmbătă de la 17:15

Real Madrid va conta pe Dani Carvajal şi Raphael Varane, care etapa trecută cu Alaves au fost suspendaţi. Surprinzător sau nu, Reguilon ar putea fi titular în banda stângă, mai ales după ce Marcelo a făcut un nou meci slab în El Clasico. Brazilianul a fost surprins mult prea sus în terenul Barcelonei la golul marcat de Malcom.

În meciul tur, disputat în septembrie 2018, Real şi Atletico au terminat la egalitate 0-0. Dar Real Madrid nu mai câştigă contra lui Atletico Madrid din mai 2017. De atunci, ”Los Colchoneros” nu au pierdut niciunul dintre cele 5 meciuri jucate contra actualei campioane a Europei. Pe teren propriu, Atletico a fost ultima dată învinsă de Realul lui Cristiano în 2016. Atunci, super starul portughez a marcat trei goluri, iar Los Blanco s-au impus cu 3-0.

Echipe probabile:

Atletico Madrid: Oblak - Arias, Gimenez, Godin, Hernandez - Correa, Rodrigo, Partey, Niguez - Griezmann, Morata

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Nacho, Ramos, Reguilon - Modric, Casemiro, Kroos - Vazquez, Benzema, Vinicius Junior

Program transmisiuni La Liga la Telekom Sport în weekend

Vineri 8 februarie

  • 22:00 (La Liga) Valladolid - Villarreal (Telekom Sport 4)

Sâmbătă 9 februarie

  • 14:00 (La Liga) Getafe - Celta Vigo (Telekom Sport 4)
  • 17:15 (La Liga) Atletico - Real Madrid (Telekom Sport 1)
  • 21:45 (La Liga) Leganes - Betis (Telekom Sport 3)

Duminică 10 februarie

  • 17:15 (la Liga) Valencia - Sociedad  (Telekom Sport 4)
  • 19:30 (La Liga) Sevilla - Eibar  (Telekom Sport 4)
  • 21:45 (La Liga) Bilbao - Barcelona  (Telekom Sport 2)                                                                                                      

Afla mai multe despre: atletico madrid - real madrid 

viewscnt
Articole similare