Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Augsburg - Dortmund, 21:30, Telekom Sport 3. Provocare pentru lider

LIVE VIDEO | Augsburg - Dortmund, 21:30, Telekom Sport 3. Provocare pentru lider

Bundesliga

Comentarii

Augsburg şi Borussia Dortmund deschid runda cu numărul 24 din Bundesliga. Meciul se joacă astăzi pentru că marţi echipa lui Lucien Favre va juca în Champions League.

Liderul Germaniei a pierdut din avansul pe care îl avea faţă de campioana Bayern Munchen după o lună februarie în care a remizat de trei ori în Bundesliga. Seria fără succes s-a oprit după partida cu Leverkusen, câştigată şi ea cu emoţii de galben-negri. Borussia are acum cu trei puncte mai mult decât bavarezii în fruntea clasamentului şi merge în această rundă pe terenul unei echipe ce se luptă pentru evitarea retrogradării.

  • LIVE VIDEO | Augsburg - Borussia Dortmund, ora 21:30, Telekom Sport 3

Augsburg este pe poziţia a 15-a iar la precedentul meci jucat pe teren propriu a fost învinsă de Bayern cu 3-2. De altfel formaţia antrenată de Manuel Baum a primit 12 goluri în ultimele trei jocuri, toate pierdute. Aşa a ajuns la doar două puncte de locul de baraj, pe care se află Stuttgart şi la doar 4 lungimi de Hannover, penultima clasată în clasament. În tur, cele două echipe au oferit un meci de poveste. Dortmund s-a impus cu 4-3 după un hattrick a lui Paco Alcacer. 

Afla mai multe despre: augsburgborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare