Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona - Athletic Bilbao 2-3. Bascii, supercampionii Spaniei! Catalanii au condus de două ori, Inaki a marcat un supergol, Messi a fost eliminat!

VIDEO | Barcelona - Athletic Bilbao 2-3. Bascii, supercampionii Spaniei! Catalanii au condus de două ori, Inaki a marcat un supergol, Messi a fost eliminat!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona - Athletic Bilbao, finala Supercupei Spaniei, de la 22:00, LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro.

LIVE VIDEO | Barcelona - Athletic Bilbao 2-3 (Griezmann 40, 77 / De Marcos 42, Villalibre 90, Inaki 93)

Barcelona  Ter Stegen - Dest, Araujo, Lenglet, Alba - De Jong, Busquets - Dembele, Messi, Pedri - Griezmann
Bilbao: Simon - Capa, Yeray, Martinez, Balenziaga - Muniain, D. Garcia, Vencedor, De Marcos - R. Garcia, Willimas

Min. 120+2 - Final! Athletic Bilbao câştigă Supercupa Spaniei. La fel ca în 2015, bascii îi vin de hac Barcelonei, care n-a fost în stare să câştige partida deşi a condus de două ori. S-a văzut egalată de fiecare dată, iar Inaki Williams a dat lovitura în prelungiri cu o super execuţie. Aşadar, Athtletic Bilbao e supercampioana Spaniei!


Min. 120 - Messi e eliminat după ce a lovit intenţionat un adversar!


Min. 94 - GOOOOOOOL BILBAO! Iniaki Williams marchează superb şi conduce în finala Supercupei Spaniei!


Min. 90 - Start în prelungiri!


Min. 90+3 - Finalul timpului regulamentar! Intrăm în prelungirile finalei.


Min. 90 - GOOOOOOLLLLL BILBAO! Revin din nou bascii! De Marcos serveşte din nou excelent din lovitură liberă, iar Villalibre pune excelent piciorul şi reia din faţa porţii direct în plasă! Ter Stegen n-a putut face nimic.


Min. 77 - GOOOOOOOOOLLLL BARCELONA! Griezmann face dubla!


Min. 57 - GOL ANULAT BILBAO! Raul Garcia înscrie, cu capul, după o lovitură liberă executată bine, din stânga, de Muniain. Golul e anulat după ce arbitrul Gil Manzano a fost ajutat de colegii din camera VAR.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+1 - Pauză.


Min. 42 - GOOOOOOLLLLLLLLL BILBAO! De Marcos egalează repede! Inaki Williams a centrat în careu, De Marcos a plecat din spatele lui Jordi Alba şi a împins balonul pe lângă Ter Stegen, care n-a putut face nimic. E 1-1.


Min. 40 - GOOOOOOOLLLL BARCELONA! Griezmann deschide scorul! Messi l-a deschis excelent pe Alba, în stânga, acesta din urmă recentrează din prima pentru Messi, care trage, mingea e blocată, dar ajunge la Griezmann. Francezul înscrie cu un şut din prima, din interiorul careului.


Min. 1 - A început meciul!


Barcelona şi Athletic Bilbao se întâlnesc în finala Supercupei Spaniei, de la ora 22:00, pe stadionul "Benito Villamarrin" din Sevilla. Catalanii au elminat-o pe Real Sociedad, în timp ce Bilbao a trecut de Real Madrid pentru a-şi asigura biletul pentru finala din oraşul andaluz.

Confruntarea dintre cele două echipei vine la doar câteva zile distanţă după meciul direct din campionat, câştigat de Barcelona cu 3-2, în deplasare, pe 6 ianuarie.

Barcelona nu-i va avea la dispoziţie pe Coutinho, Ansu Fati, Pique şi Sergi Roberto pentru Supercupă şi chiar Messi a fost în dubii după ceva probleme la coapsă, dar se pare că argentinianul va juca. De partea cealaltă, Athletic Bilbao nu se va putea baza pe Berchiche, Lopez şi Nolaskoain.

În ultimele cinci întâlniri directe dintre cele două echipe, FC Barcelona s-a impus de două ori, Bilbao de două ori, iar o partidă s-a terminat la egalitate. Cele două s-au întâlnit şi în Supercupa Spaniei, în 2015. Atunci, bascii au învins catalanii cu scorul general de 5-1 şi au ridicat deasupra capului trofeul Supercupei chiar pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: barcelonasupercupa spanieiathletic bilbao 

viewscnt
Articole similare