Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barca a revenit pe primul loc în Spania! Victorie la limită, dar suficientă împotriva lui Bilbao. O rezervă a adus victoria

Barca a revenit pe primul loc în Spania! Victorie la limită, dar suficientă împotriva lui Bilbao. O rezervă a adus victoria

La Liga

Comentarii

În runda cu numărul 30 din LaLiga, Barcelona a învins-o pe Athletic Bilbao, scor 1-0.

Barcelona - Bilbao 1-0

Victoria catalanilor a fost adusă chiar de către o rezervă. În minutul 65, vicecampionul mondial Ivan Rakitic a fost introdus de Qique Setien pe teren, iar şase minute mai târziu marca singurul gol al meciului. 

În urma acestui rezultat, Barca revine pe primul loc în Spania, cu 68 de puncte, trei mai multe decât marea rivală Real Madrid. 

  • Barca: ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Alba - Arthurs, Sergio Busquets, Vidal - Messi, Suarez, Griezmann
  • Bilbao: Simon - de Marcos, Nunez, Alvarez, Balenziaga - Lopez, Vesga - Lekue, Sancet, Cordoba - Williams 

Min. 71: GOL Barca! Ivan Rakitic reuşeşte să deschidă scorul după un atac de lungă durată al catalanilor. 


Levante - Atletico Madrid, ora 20:30, Telekom Sport 3 

Atletico Madrid primeşte vizita lui Levante în etapa a 31-a din LaLiga, o echipă care pare să fie o victimă preferată pentru fotbaliştii lui Diego Simeone. În tur, madrilenii s-au impus cu scorul de 2-1, astfel că Levante a ajuns la cinci meciuri consecutive fără succes în confruntările directe. Patru dintre acestea au fost pierdute, iar una s-a terminat la egalitate, scor 2-2, chiar sezonul trecut. Atletico Madrid este pe podium în LaLiga, cu 52 de puncte, la fel ca Sevilla, care se află pe locul 4, dar la distanţă considerabilă de Barcelona şi Real Madrid. De la revenire, Atletico nu a pierdut niciun meci, 1-1 la Bilbao, 5-0 la Osasuna şi 1-0 cu Valladolid. Echipa lui Simeone are zece meciuri consecutive fără eşec.

Valladolid - Getafe, ora 20:30, Telekom Sport 4

Valadolid este pe locul 15 înainte să primească vizita celor de la Getafe. Gazdele au 33 de puncte, şapte mai multe decât Mallorca, echipă aflată pe primul loc retrogradabil. În ultimele trei meciuri a înregistrat o victorie, un rezultat de egalitate şi un eşec. Înfrângerea a venit chiar în runda precedentă, atunci când Atletico Madrid s-a impus cu scorul de 1-0. Valladolid are 25 de goluri marcate şi 35 primite în cele 30 de etape disputate. De cealaltă parte, Getafe este implicată în lupta pentru cupele europene. Echipa de la periferia Madridului este pe locul 5 şi are 48 de puncte, cu patru mai puţine decât Ateltico Madrid şi Sevilla, echipele de pe locurile 3 şi 4. În runda precedentă, Getafe s-a încurcat cu Eibar, echipă în compania căreia a remizat la unu. 

FC Barcelona - Athletic Bilbao, ora 23:00, Telekom Sport 1

Barcelona a pierdut primul loc în Spania după remiza cu Sevilla, scor 0-0. Real Madrid a învins-o pe Real Sociedad şi i-a egalat la puncte pe catalani, în faţa cărora au avantaj la meciurile directe. Totuşi, echipa lui Setien nu a mai pierdut cu nimeni de patru etape, interval în care a câştigat cu Sociedad, Mallorca şi Leganes înainte de egalul din Andaluzia. În ultimele nouă runde, Barca a pierdut doar un meci, cu Real Madrid, scor 0-2. În rest, catalanii au bifat şapte succese şi un egal. De cealaltă parte, bascii speră să prindă Europa League. Au şi varianta Cupei Spaniei, acolo unde au derby cu Real Sociedad. Bilbao e pe locul 9, la cinci puncte de cupele europene. În ultima rundă a învins-o pe Betis, scor 1-0 şi are o serie de cinci meciuri consecutive fără eşec. 

 

Afla mai multe despre: laligalive videoatleticobarcelona 

viewscnt
Articole similare