Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona - Villarreal 2-1. Victorie meritată pentru campioni, dar emoţii mari pentru Leo Messi

VIDEO | Barcelona - Villarreal 2-1. Victorie meritată pentru campioni, dar emoţii mari pentru Leo Messi

La Liga

Comentarii

Barcelona a învins-o pe Villarreal cu scorul de 2-1. Griezmann şi Arthur au marcat golurile catalanilor, care nu pot sărbători victoria pentru că Messi a ieşit accidentat la pauză.

Pentru prima dată pe Camp Nou, suporterii catalani au putut să vadă la lucru tripleta ofensivă Griezmann-Suarez-Messi. Catalanii le-au oferit fanilor în această formulă un start de vis contra ”Submarinului Galben”.

În primele 15 minute, campioana Spaniei a marcat de două ori prin Antoine Griezmann (pasă de gol Lionel Messi) şi Arthur (cu un şut senzaţional). Cu Messi accidentat din minutul 30 (dar rămas pe teren până la pauză), Barca a redus turaţia motoarelor şi a permis oaspeţilor să reintre în meci. 

Santi Cazorla a profitat şi a redus din handicap înainte de pauză pentru echipa sa, dar în partea a doua, Villarreal nu a putut să preseze atât cât şi-ar fi dorit un adversar slăbit fără starul ei în teren. 

S-a terminat 2-1 pentru FC Barcelona care face 10 puncte şi apropie de Real Madrid la unul singur. Villarreal e pe locul 8, cu 8 puncte. 


LIVE VIDEO | Barcelona - Villarreal 2-1 (Griezmann 6, Arthur 15 / Cazorla 44)

Barcelona: ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Firpo Junior - Roberto, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Griezmann
Villarreal: Asenjo - Pena, Albiol, Torres, Quintilla - Zambo, Cazorla, Iborra - Chukwuedze, Gerard, Parra


Min 44. Gol Villarreal! Veteranul Santi Cazorla marchează chiar înainte de pauză şi reduce din handicap

Min 15. Gol Barcelona! Arthur marchează cu un şut senzaţional. Execuţie magistrală a fotbalistului brazilian. Foarte probabil, golul serii în Europa

Min 6. Gol Barcelona! Antoine Griezmann deschide scorul din pasa lui Lionel Messi


 

Barcelona trebuie să îşi ia revanşa în faţa fanilor după ce în weekend a pierdut în mod surprinzător împotriva celor de la Granada, 0-2. În schimb, Villarreal a obţinut toate cele trei puncte din duelul cu Real Valladolid, de pe teren propriu. 

La catalani vor lipsi cu siguranţă Samuel Umtiti şi Jordi Alba, dar poate reveni Ousmane Dembele, care s-a întors recent la antrenamentele campioanei Spaniei. Totodată, Lionel Messi poate bifa primul meci ca titular din acest sezon de La Liga. El a revenit pe teren la meciul cu Borussia Dortmund, dar din postura de rezervă. 

În schimb, Villarreal nu se poate baza pe Bruno Soriano şi Alberto Moreno, ultimul venit în această vară de la Liverpool şi este de aşteptat ca Javier Calleja să schimbe puţin echipă faţă de meciul din weekend. 

LIVE VIDEO | Barcelona - Villarreal, marţi, de la 22:00, la Telekom Sport 2

Ultimul meci direct a fost un spectacol total, terminat cu scorul de 4-4. Meciul de pe Camp Nou va fi arbitrat de Ricardo de Burgos Bengoetxea.

ECHIPELE PROBABILE

  • Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Pique, Lenglet, Semedo; Arthur, Busquets, De Jong; Messi, L Suarez, Griezmannţ
  • Villarreal: Asenjo; Quintilla, Torres, Albiol, Pena; Iborra, Cazorla, Gomez; Chukwueze, Moreno, Ekambi

Afla mai multe despre: barcelonavillarreal 

viewscnt
Articole similare