Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern a făcut spectacol şi a câştigat Cupa Germaniei! A învins-o clar pe Leverkusen în finală, la Berlin

VIDEO | Bayern a făcut spectacol şi a câştigat Cupa Germaniei! A învins-o clar pe Leverkusen în finală, la Berlin
Comentarii

Bayern Munchen a câştigat cu 4-2 meciul jucat împotriva lui Bayer Leverkusen în finala Cupei Germaniei şi a reuşit eventul în acest sezon, după ce a câştigat şi titlul în Bundesliga.

Finala Cupei Germaniei | Leverkusen - Bayern Munchen 2-4 (Bender 63, Havertz 90+5 / Alaba 17, Gnabry 25, Lewandowski 59, 90), pe Telekom Sport 2

Min 90+5 - GOL Leverkusen! Havertz înscrie şi el, în prelungiri.


Min 89 - GOL Bayern! Lewandowski face dubla!


Min 63 - GOL Leverkusen! Bender reduce din diferenţă.


Min 59 - GOL Bayern! Lewandowski înscrie cu un şut de la distanţă, după ce Hradecky a scăpat mingea printre mâini.


Min 25 - GOL Bayern! Gnabry înscrie şi dublează avantajul lui Bayern, cu un şut în diagonală.


Min 17 - GOL Bayern! David Alaba deschide scorul din lovitură liberă!


Min 1 - A început meciul.


Încoronată campioană a Germaniei pentru a 8-a oară la rând, Bayern Munchen vrea totul în acest sezon. Are posibilitatea să realizeze o triplă istorică, sub comanda unui antrenor care până acum câteva luni era un nume necunoscut în lumea mare a fotbalului.

Finala Cupei Germaniei din acest an, opune probabil cele mai bune echipe din competiţie pe parcursul acestei ediţii. Pe bună dreptate, Bayer şi Bayern Munchen au ajuns în acest ultim act, şi în ciuda faptului că actuala campioană a Germaniei porneşte drept mare favorită, finala va fi cu siguranţă una extrem de deschisă.

Olympiastadion din Berlin, gazda perfectă pentru o finală incompletă: absenţa fanilor, detaliu inedit

Superba arenă Olympiastadion din Berlin este gazda finalei dintre Bayer Leverkusen şi Bayer Munchen. Din păcate, cele 74.475 de locuri ale arenei situaţie în Westend, Charlottenburg vor fi neocupate la prima finală din 1974 încoace care se joacă dincolo de luna iunie.

Partida se va juca pe durata a 90 de minute, iar dacă cele două echipe nu vor putea fi departajate, se va trece la două reprize de câte 15 minute de prelungiri. Dacă nici după cele 30 de minute de extra time, cele două formaţii nu vor fi departajate, se va trece la executarea loviturilor de la 11 metri. Fiecare echipa va avea la dispoziţie cinci schimbări, cu o a şasea care ar putea fi permisă în prelungiri.

Parcurs fără greşeală pentru cele două finaliste

Bayer Leverkusen a trecut fără prea mari emoţii de adversarele sale pentru a ajunge în finală.

  • Finala Cupei Germaniei | Leverkusen - Bayern Munchen LIVE VIDEO, Telekom Sport

Leverkusen a trecut de Alemmania Aachen (4-1), apoi de SC Paderborn (1-0) si VfB Stuttgart (2-1). În sferturi, Havertz şi compania au bătut-o pe Union Berlin (3-1) iar în semifinale, Bayer a trecut de revelaţia, FC Saarbrucken (3-0).

Bayern Munchen a depăşit-o în primul tur pe Energie Cottbus (3-1), apoi pe VfL Bochum (2-1). Cel mai greu meci a fost cel cu Hoffenheim, câştigat în cele din urmă cu 4-3. Sfertul de finală cu Schalke a fost câştigat de bavarezi la limită (1-0) la fel şi semifinala cu Eintracht Frankfurt (2-1).

Date interesante:

- Robert Lewandowski are patru goluri în Cupa Germaniei, fiind la egalitate în topul marcatorilor cu Rouwen Hennings. Polonezul poate deveni primul jucător din istorie care termină ca golgheter timp de patru ediţii consecutive

- Thomas Muller este la o victorie distanţă de recordul deţinut de Sepp Maier şi Gerd Muller: aceştia au câştigat 47 de meciuri în Cupa Germaniei cu Bayern Munchen

- Leverkusen a marcat în fiecare din ultimele 19 meciuri şi are o medie de 2.8 goluri per partida. Ultima dată când Bayer nu a marcat a fost în sferturile ediţiei 2014-2015 ... contra lui Bayern
Munchen

- Lucas Alario este principalul marcator al lui Leverkusen în această compeţiţie. Ultimul său gol în Bundesliga a fost marcat în etapa a 30 -a contra lui Bayern Munchen. Echipa sa a pierdut atunci cu 2-4.

Echipe probabile:

Leverkusen: Hradecky - L. Bender (c), Tapsoba, S. Bender, Sinkgraven - Baumgartlinger, Aranguiz - Diaby, Havertz, Bailey - Volland
Accidentat: Paulinho 
Antrenor: Peter Bosz

Bayern: Neuer (c) - Pavard, Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski
Accidentat: Tolisso
Incerti: Arp, Mai, Martinez, Süle, Thiago
Antrenor: Hansi Flick

Afla mai multe despre: bayer leverkusen - bayern munchenfinala cupei germaniei,  

viewscnt
Articole similare