Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Serie A a revenit la Telekom Sport. Debut cu ghinion pentru Ionuţ Radu şi Walter Zenga

 VIDEO | Serie A a revenit la Telekom Sport. Debut cu ghinion pentru Ionuţ Radu şi Walter Zenga

Serie A

Comentarii

În sfârşit, avem şi fotbal din Italia. Serie A a revenit sâmbătă, la Telekom Sport. Portarul român Ionuţ Radu a fost rezervă la Parma, iar Walter Zenga a debutat pe banca celor de la Cagliari.

Verona - Cagliari  2-1 (Di Carmine 14, 27 /  Simeone 35)

De la 22:45, în direct la Telekom Sport 2, se joacă Verona - Cagliari. Verona este la egalitate de puncte cu Parma şi la fel ca gruparea din Emilia-Romagna, ţinteşte un loc de Europa. Pazzini & compania sunt revelaţia sezonului în Serie A, fiind o echipă nou-promovată. Cagliari este la mijlocul clasamentului şi nu mai are niciun obiectiv în actuala stagiune, după ce la un moment dat s-a aflat chiar în prima jumătate a clasamentului. 


 VIDEO | Torino - Parma 1-1 (Nkoulou 15/ Kucka 31)

Min. 33: GOOOLLL PARMA! Kucka a înscris cu un şut din marginea careului.

Min. 15: GOOOLLL TORINO! Fundaşul central camerunez Nkoulou a deschis scorul printr-o lovitură de cap. Nicio şansă pentru Sepe.

 Parma, cu 35 de puncte, este pe locul 9, dar aproape de ultima poziţie care asigură un loc de Europa, ceea ce ar fi o performanţă uluitoare pentru un club ca Parma, care în urmă cu doar câţiva ani pornea de jos, din Serie D. Torino, cu 25 de puncte, trăieşte finalul de sezon cu emoţii şi nu a mai simţit gustul victoriei de foarte mult timp. 


 

Afla mai multe despre: torinoparmahellas veronacagliari 

viewscnt
Articole similare