Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Borussia - Eintracht Frankfurt. Meci spectaculos pe Signa Iduna Park

Bundesliga

Comentarii

Dortmund a reuşit o nouă victorie în Bundesliga, 3-1 cu Frankfurt, echipă care anul trecut a fost revelaţia campionatului. Borussia urcă pe primul loc, cu 7 puncte în 3 etape, dar urmăritoarele au un meci în minus.

Borussia Dortmund a avut parte în această etapă de un adversar incomod. Eintracht Frankfurt a fost revelaţia sezonului trecut, când a reuşit să câştige Cupa Germaniei. Între timp, antrenorul Niko Kovac a trecut la Bayern Munchen, Frankfurt şi-a mai pierdut din forţă, dar a rămas o echipă periculoasă.

Însă Dortmund a reuşit să intre cu 1-0 la pauză, după un gol norocos marcat de Diallo, în minutul 36, când mingea a ricoşat de trei ori la el. Meciul a fost echilibrat mai departe, iar Haller a egalat în minutul 68, cu o execuţie frumoasă, dar după o eroare mare în apărarea oaspeţilor.


Min. 90+3 Fluier final


Min. 88 GOL DORTMUND! Alcacer a înscris cu un şut superb.


Min. 72 GOL DORTMUND. Wolf face 2-1 pentru Borussia.


Min. 67 GOL FRANKFURT! Haller egalează după o fază petrecută în urma unei erori mari în apărarea lui Dortmund.


Min. 36 GOL DORTMUND! Diallo a deschis scorul după ce mingea a ricoşat de trei ori la el.


Min. 1 Fluier de start.


Echipele de start:

  • DORTMUND: Burki - Piszczek, Akanji, Diallo, Schmelzer - Wolf, Delaney, Dahoud - Larsen, Philipp, Reus
  • FRANKFURT: Trapp - Da Costa, Abraham, N'Dicka, Falette - Torro, Fernandes - Gacinovic, Fabian, Kostic - Haller

Nu mai puţin de trei jucători accidentaţi şi alti cinci incerţi are Eintracht înaintea confruntării cu Borussia Dortmund, meci care deschide etapa a treia din Bundesliga.

Chandler, Paciencia şi Willems sunt indisponibili pentru acest meci, în timp ce Abraham, Gacinovic, Rebis, Russ şi Salcedo sunt incerţi. La gazde, Guerreiro şi Pulisic se aşteaptă să fie recuperaţi până la ora partide, dar şansele sunt 50/50. În ceea ce-l priveşte pe Paciencia, acesta a suferit o ruptură de menisc la genunchiul stâng, la şedinţa de pregătire de luni şi va lipsi de pe gazon cel puţin şase săptămâni.

Noua echipă a lui Lucien Favre a strâns patru puncte după primele două runde, în contextul în care etapa trecută a remizat, 0-0 la Hannover. Eintracht a pierdut etapa trecută primele puncte, după ce a cedat, 1-2 în faţa lui Bayern Munchen.

Ultimele cinci meciuri directe dintre cele două formaţii s-au terminat cu multe goluri. În martie, Borussia a învins-o pe Eintracht cu 3-2 după un meci dramatic, tranşat de reuşita lui Batshuay din ultimul minut de prelungire. Blum egalase pentru Eintracht cu doar două minute mai devreme.

Formaţii probabile:

Borussia Dortmund: Burki - Piszczek, Akanji, Diallo, Schmelzer - Witsel - Dahoud, Delaney-Wolf, Philipp, Reus

Eintracht Frankfurt: Trapp - da Costa, Abraham, Salcedo (Evan N'Dicka),Tawatha - Torro, Fernandes - Muller, Jonathan de Guzman, Kostic- Haller

Afla mai multe despre: borussia dortmundeintracht frankfurtlive 

viewscnt
Articole similare