Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Borussia Dortmund - Manchester City 1-2. Guardiola, în semifinalele Champions League. Germanii au visat aproape o oră, dar "cetăţenii" au întors scorul

VIDEO | Borussia Dortmund - Manchester City 1-2. Guardiola, în semifinalele Champions League. Germanii au visat aproape o oră, dar "cetăţenii" au întors scorul
Comentarii

Borussia Dortmund - Manchester City s-a terminat cu victoria oaspeţilor, cu 2-1. Echipa din Anglia s-a impus cu 4-2 la general şi merge în semifinalele Champions League.

VIDEO | Borussia Dortmund - Manchester City 1-2 (Bellingham 15 / Mahrez 55, Foden 75) 2-4 la general

Echipele de start:

Dortmund: Hitz - Morey, Hummels, Akanji, Guerreiro - Dahoud, Can, Bellingham - Knauff, Haaland, Reus

Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Stones, Zinchenko - Gundogan, Rodri, De Bruyne - Mahrez, B. Silva, Foden

Min. 90+4 Finalul meciului! Manchester City e în semifinalele Champions League. 

Min. 80 Haaland trage puternic din afara careului, dar peste poartă. 

Min. 75 GOOOOL Manchester City duce scorul la 2-1! Foden a tras puternic din afara careului, la prima bară, iar Hitz nu a reuşit să intervină. 

Min. 74 De Bruyne a pătruns din dreapta, a trecut de Morey şi Hummels, dar şutul său a fost respins în corner de Hitz. 

Min. 69 Dortmund, aproape de 2-1! Hummels a reluat cu capul din lovitura liberă executată de Reus, dar mingea a căzut pe plasa porţii. 

Min. 55 GOOOL Manchester City! Emre Can a făcut henţ în propriul careu, iar Mahrez a transformat pentru 1-1, după ce lovitura de pedeapsă a fost analizată cu VAR. 

Min. 51 Zinchenko a centrat, iar mingea s-a dus pe poartă. Hitz a respins în corner. 

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+1 Finalul primei reprize. 

Min. 38 Zinchenko reia cu capul din faţa porţii, dar mingea e reţinută de Hitz. 

Min. 32 O nouă ocazie uriaşă pentru City! Mahrez a tras din interiorul careului, Hitz a fost bătut, dar Bellingham a scos un gol ca şi făcut. 

Min. 25 Bară Manchester City! De Bruyne a stat în picioare în careul advers, a şutat, dar mingea a lovit transversala.

Min. 15 GOOOL Dortmund! "Cetăţenii" încep să simtă presiunea. Bellingham a deschis scorul printr-un şut plasat din interiorul careului. 

Min. 1 A început meciul!

20:50 - Avem echipele de start!


Guardiola este din nou faţă în faţă cu blestemul din era sa la "cetăţeni". Managerul catalan nu a trecut niciodată de sferturile de finală şi nici în această seară nu este mare favorit în faţa Borussiei. Dortmund - Manchester City e în direct la Telekom Sport 2, de la ora 22:00.

Pep Guardiola este în al cincilea sezon pe banca lui Manchester City, iar bariera sferturilor de finală în UEFA Champions League a fost de netrecut. Monaco, Liverpool, Tottenham şi Lyon au fost echipele care i-au eliminat pe "cetăţeni", toate pornite cu şansa a doua în dubla respectivă. Istoria se repetă: City a plecat ca mare favorită cu Borussia Dortmund, dar în turul din Anglia a fost doar 2-1. Guardiola şi-a provocat jucătorii înaintea returului din Germania.

"Este momentul să facem pasul, cu toţii ni-l dorim. Jucătorii îşi doresc. Atunci când nu ne-am calificat în semifinale, au fost trişti. Acum e momentul să demonstrăm că putem. Dar, cu siguranţă, nimeni nu ne va face cadou calificarea, va trebui să o câştigăm, să o obţinem" , a spus Pep Guardiola.

În ultima partidă disputată, managerul lui Manchester City şi-a permis să-şi menajeze jucătorii importanţi, iar acest lucru s-a văzut şi în rezultat. Liderul din Premier League a cedat, pe propriul teren, cu Leeds United, însă are în continuare un avans liniştitor de 11 puncte în fruntea clasamentului din Anglia. De partea cealaltă, Borussia Dortmund a obţinut prima victorie după o pauză de trei meciuri, scor 3-2, în deplasarea de la Stuttgart. Cu un parcurs dezamăgitor în actuala stagiune, Dortmund este pe locul 5 în Bundesliga şi poate rata calificarea în sezonul următor al Ligii Campionilor sau chiar al Europa League.

Afla mai multe despre: manchester city 

viewscnt
Articole similare