Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Botoşani - Chiajna 0-0. Remiză albă în ultima partidă a etapei din play-out. Ocazii mari la ambele porţi

VIDEO | Botoşani - Chiajna 0-0. Remiză albă în ultima partidă a etapei din play-out. Ocazii mari la ambele porţi

Superliga

Comentarii

În ultima partidă a etapei din play-out, Botoşani şi Concordia Chiajna au remizat, scor 0-0.

 

O remiză albă au putut vedea spectatorii de la Botoşani, într-un meci în care ambele echipe au avut ocazia de a sparge gheaţa şi totdată de a îşi asigura victoria. În plus, Chiajna a avut emoţii, după ce mai mulţi jucători au fost foarte aproape de a vedea al doilea cartonaş galben, având intervenţii la limita regulamentului. 

În urma acestui rezultat, Botoşani rămâne pe locul 9, cu 19 puncte, la egalitate cu Dinamo şi Gaz Metan. Chiajna câştigă un punct, dar rămâne "lanterna roşie" a clasamentului. 


VIDEO | Botoşani - Chiajna 0-0

Echipele de start:

  • FC Botoşani: E. Pap - Dumitraş, Miron, Burcă, Soiledis - L. Fulop, J. Rodriguez, Fabrrini - Golofca, M. Roman, Ongenda
  • Rezerve: Fraisl, Patache, Chindris, Papa, L. Buş, Karaboue, Oaidă
     
  • Chiajna: Rîmniceanu - J. Meira, O. Marc, Cadamuro, Fota - Grădinaru, Albu, Gorobsov, M. Cristescu - S. Moussa, M. Alexe
  • Rezerve: Greab, Bărboianu, Paliu, Stănica, Ivanovici, Nivaldo, Bawab

Min. 86: Gorobsov execută o fază fixă, dar lovitura este prea puternică pentru ca Albu să trimită balonul în poarta goală. 

Min. 53: Ocazie şi pentru Chiajna! Voleul lui Marc trece cu puţin pe lângă poarta lui Marc. 

A început repriza a doua. 

Min. 29: Noi emoţii pentru Chiajna! Rîmniceanu scapă o minge relativă simplă, dar Mihai Roman nu reuşeşte să o trimită în poartă. 

Min. 24: O nouă ocazie Botoşani! Fota pierde mingea în terenul advers, Golofca ajunge la finalizare, dar Rîmniceanu respinge în afara terenului. 

Min. 14: Ocazie Botoşani! Ongenda îi pasează lui Fulop, care profită şi de o bâlbâială în apărarea adversă, dar execuţia lui este una greşită. 

A început meciul. 


FC Botoşani a intrat în play-out cu acelaşi obiectiv ca anul trecut: locul 7, adică primul din play-out. La fel ca în sezonul precedent, Botoşani se va bate, cel mai probabil, cu Dinamo pentru această poziţie, dar şi cu Gaz Metan Mediaş. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu ocupă în acest moment locul 9 cu 18 puncte, dar le va depăşi pe cele două echipe menţionate anterior în cazul unei victorii. 

Chiajna este pe ultimul loc, iar Falub are un obiectiv aproape imposibil: evitarea retrogradării. Cu doar nouă puncte a intrat Chiajna în play-out, cinci mai puţin decât locul de baraj, ocupat în acest moment de FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: chiajnabotosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare