Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie pentru Iaşi! Botoşani trece de Gaz Metan Mediaş şi complică lupta pentru play-off. VIDEO

Victorie pentru Iaşi! Botoşani trece de Gaz Metan Mediaş şi complică lupta pentru play-off. VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

FC Botoşani a încheiat sezonul regulat cu o victorie, scor 1-0, în partida cu Gaz Metan Mediaş. Singurul gl al partidei a fost reuşit de Mihai Roman, din penalty, în minutul 37.

Botoşani - Gaz Metan 1-0 (M. Roman 37 - pen)

Moldovenii le-au egalat la puncte pe Dinamo şi CSM Poli Iaşi, însă nu au nicio şansă să joace în play-off. Totuşi, victoria echipei lui Costel Enache ar putea influenţa însă lupta pentru TOP 6.

Dacă CSM Poli Iaşi şi Dinamo vor pierde meciurile jucate cu Viitorul, respectiv Astra, atunci se va face un clasament în trei, iar CSM Poli Iaşi va fi echipa care va merge în play-off.



Echipele de start

  • Botoşani: Cobrea - Unguruşan, A. Burcă, Miron, Muşat - Tincu, Oaidă - Golofca, Achim, M. Roman - Golubovic
    Rezerve: Pap, Plămadă, Acsinte, Cucu, Moruţan, Chitoşcă, Axente
  • Gaz Metan: Pleşca - Creţu, M. Constantin, Sîrghi, Popovici - Rosado, J. Diogo - Caiado, L. Fernandes, Tîrcoveanu - Rondon
    Rezerve: Greab, Mitic, Neagu, Chamed, Manole, Viegas Do Amaral, Buşu

Min. 90+3 Fluier final! Botoşani - Gaz Metan 1-0

Min. 74 Ocazii mari pentru Botoşani, dar tabela rămâne neschimbată. Intrăm în ultimul sfert de oră, iar gazdele îşi păstrează avantajul minim

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+1 Final de primă repriză la Botoşani! Gazdele intră la cabine în avantaj.

Min. 37 GOOOL Botoşani! Mihai Roman trage cu siguranţă şi îl învinge pe Pleşca, plecat pe colţul opus. Botoşani - Gaz Metan 1-0

Min. 36 PENALTY pentru Botoşani! Golubovic e tras de Mitic, bosniacul cade şi se dictează lovitură de la 11 metri!

Min. 25 Oaspeţii fac prima schimbare: Mitic intră în locul lui Rosado, accidentat.

Min. 24 Ocazie bună pentru Botoşani, însă finalizarea îl trădează pe Golofca

Min. 1 A început partida


Cele două formaţii se pregătesc pentru play-out şi vin după serii negre în campionat. Nici Botoşani, nici Gaz Metan n-au simţit gustul victoriei în 2018. Moldovenii au ratat calificarea în play-off deşi încheiaseră prima parte a sezonului pe un loc care le-ar fi permis să lupte pentru calificarea în cupele europene, în timp ce ardelenii sunt implicaţi în lupta pentru evitarea retrogradării şi au nevoie de un final de sezon foarte bun pentru a se salva.

Dincolo de implicaţiile în lupta din subsol, partida Botoşani - Gaz Metan poate influenţa şi lupta pentru play-off, deşi ambele echipe sunt deja în play-out, din punct de vedere matematic.

FC Botoşani o poate ajuta indirect pe CSM Poli Iaşi să se califice. În cazul în care ieşenii pierd meciul cu Viitorul, Astra o învinge pe Dinamo, iar Botoşani câştigă cu Gaz Metan, atunci Botoşani, Iaşi şi Dinamo ar încheia la egalitate de puncte sezonul regulat, iar după realizarea unul clasament în trei echipa lui Stoican ar fi prima şi s-ar califica în play-off.

Afla mai multe despre: botosanigaz metan 

viewscnt
Articole similare