Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Botoşani - Hermannstadt 2-0. Echipa lui Costel Enache este noul lider al Ligii 1

VIDEO | Botoşani - Hermannstadt 2-0. Echipa lui Costel Enache este noul lider al Ligii 1

Fotbal intern

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Hermannstadt, în primul meci al etapei a doua a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Andrei Dumitraş, în minutul 44, şi Mihai Alexandru Roman, în minutul 77. Scorul putea fi, însă, mult mai mare, dacă gazdele nu iroseau ocazie după ocazie. Chiar şi aşa, aceasta este cea mai clară victorie înregistrată în actuala ediţie a Ligii 1.

În urma acestui succes, Botoşani a acumulat patru puncte şi a urcat pe primul loc. Hermannstadt ocupă locul 6, cu trei puncte.


Botoşani - Hermannstadt 2-0 (Dumitraş 44', M. Roman II 77')

Echipele de start:

FC Botoşani: Pap - Dumitraş, Burcă, Miron, Soiledis - Rodriguez, Oaidă - M. Roman (Chitoşcă 78'), L. Fulop (Ongenda 71'), Golofca (Papa 90') - M. Roman II. Antrenor: Costel Enache.

AFC Hermannstadt: Căbuz - Coman, Pârvulescu, Dandea, Tătar - Antonov, Dâlbea - Petrescu (Hergheligiu 81'), Rusu (Tsoumou 75'), Curtean (N'Kololo 46')  - Blănaru. Antrenor: Alexandru Pelici.


Min. 90+2: Meciul ia sfârşit după o nouă ocazie imensă ratată de Mihai Roman, după o centrare ideală a lui Ongenda, aflat la debutul pentru Botoşani.

Min. 77: GOOOL, FC Botoşani! Mihai Roman duce scorul la 2-0, cu o reluare din apropiere.

Min. 57: Încă o şansă de gol pentru gazde. De această dată, Lorand Fulop încearcă să trimită peste Căbuz, dar portarul oaspeţilor intervine din nou foarte bine şi scoate în corner.

Min. 53: Ocazie mare a lui Golofca! Căbuz are, însă, o intervenţie extraordinară la mingea trimisă de mijlocaşul gazdelor.

Min. 47: Mihai Roman II trece pe lângă 2-0, mingea trimisă din unghi de atacantul împrumutat de la Craiova trecând puţin pe lângă poarta lui Căbuz.

PAUZĂ la Botoşani.

Min. 44: GOOOL, FC Botoşani! Andrei Dumitraş deschide scorul pentru gazde, cu o lovitură de cap, după o centrare din corner a lui Mihai Roman.

Min. 30: Gazdele cer penalty la o intervenţie a lui Căbuz asupra lui Golofca. Reluările par să le dea dreptate celor de la Botoşani.

Min. 25: Bară, Botoşani! Soiledis a executat bine o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, mingea lovind bara din stânga lui Căbuz. Mihai Roman II a fost pe fază, dar nu a reuşit să reia în poartă.

Min. 15: Ocazie imensă a sibienilor! Bogdan Rusu a rămas faţă în faţă cu portarul, în careu, dar a aşteptat prea mult şi a fost deposedat de Golofca.

Min. 10: Prima fază periculoasă are loc la poarta oaspeţilor! Mihai Roman a executat un corner din dreapta, iar Dumitraş a reluat cu capul din careu, într-un blocaj al gazdelor, însă.

Min. 1: A început meciul!

Cele două echipe au surprins în prima rundă. Mai întâi, Botoşani a remizat pe terenul campioanei en titre CFR Cluj, scor 1-1, pentru ca Hermannstadt să învingă Sepsi, cu scorul 1-0, la Târgu Mureş, acolo unde nou-promovata îşi desfăşoara partidele de pe teren propriu, în acest început de campionat. Lăsând la o parte rezultatele foarte bune pe care le-au obţinut, atât FC Botoşani, cât şi Hermannstadt au oferit un fotbal generos în prima rundă şi avem toate premizele unui joc deschis şi de această dată.

Înaintea rundei a doua, Hermannstadt şi FC Botoşani sunt vecine de clasament. Nou-promovata ocupă locul 5, cu şase puncte, iar Botoşani se află pe 6, cu un punct. Clubul Hermannstadt are doar trei ani de existenţă, iar aceasta este prima apariţie în primul eşalon fotbalistic din România. În sezonul trecut, echipa sibiană a produs surpriză după surpriză în Cupa României, eliminând printre altele deţinătoarea trofeului, FC Voluntari, şi FCSB. Elevii lui Alexandru Pelici au ajuns până în finala competiţiei, acolo unde au fost învinşi de U Craiova, cu scorul de 2-0.

Afla mai multe despre: botosanihermannstadtliga 1 

viewscnt
Articole similare