Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cagliari - Parma 4-3. Man şi Răzvan Marin au marcat pentru echipele lor. Cagliari s-a impus după un final INCREDIBIL de meci

VIDEO Cagliari - Parma 4-3. Man şi Răzvan Marin au marcat pentru echipele lor. Cagliari s-a impus după un final INCREDIBIL de meci

Serie A

Comentarii

Cagliari a întors meciul cu Parma de la 1-3 şi s-a impus cu 4-3. Dennis Man a marcat pentru echipa sa, dar şi Răzvan Marin a făcut-o pentru Cagliari.

Meci halucinant între Cagliari şi Parma, duelul românilor din Serie A. Echipa lui Răzvan Marin a revenit fantastic de la 3-1 şi a luat toate cele trei puncte cu două goluri marcate în prelungiri. Internaţionalul român a şi fost omul meciului pentru Cagliari. A marcat golul de 3-2, apoi a pasat decisiv la reuşita lui Pereiro care a restabilit egalitatea în al doilea minut de prelungiri. Răzvan Marin nu a fost singurul român care a înscris. Şi Man a reuşit un gol de generic pentru 3 la 1, a doua sa reuşită de la transferul în Italia. Introdus la pauză, Mihăilă a avut şi el şansa golului. A scăpat singur spre poartă la 3-3, dar a şutat exact în portar. La faza imediat următoare, Cagliari a dat lovitura. Cerri a marcat şi a păstrat vii speranţele de salvare ale lui Cagliari. 

Toate rezumatele din Serie A, meciuri disputate sâmbătă


LIVE Cagliari - Parma 4-3

(Pavoletti 39, Răzvan Marin 66, Pereiro 90+2, Cerri 90+4 / Pezzella 5, Kucka 31, Man 59)

  • Cagliari: Vicarlo - Rugani, Godin, Carboni - Zappa, Răzvan Marin, Nainggolan, Duncan, Nandez - Joao Pedro, Pavoletti
  • Parma: Sepe - Laurini, Bani, Osorio, Pezzella - Grassi, Kurtic, Brugman - Kucka, Man, Cornelius

Min 94. Incredibil! Cagliari marchează din nou prin Alberto Cerri

Min 92. Gol Cagliari! Pereiro, cel care a pasat pentru golul lui Răzvan Marin, marchează pentru 3-3.

Min 72. Dennis Man este înlocuit de antrenorul său cu Valenti. Prestaţie bună pentru internaţionalul român

Min 66. Gol Cagliari! A marcat şi Răzvan Marin. Ce meci pentru fotbaliştii români!! Şut superb de la marginea careului şi Răzvan Marin înscrie

Min 59. Goool Parma! Gol marcat de Dennis Man cu un şut superb! Mihăilă a contribuit şi el la gol.

Min 50. Ocazie pentru Răzvan Marin, dar şutul său trece pe lângă poartă

Min 46. A intrat Mihăilă

Pauză: scor 1-2

Min 39. Gol Cagliari! Pavoletti marchează pentru gazde după pasa lui Carboni. Atacantul s-a înălţat splendid şi a trimis cu capul în poarta lui Sepe.

Min 31. Gol Parma! Kucka face 2-0 după o pasă a lui Cornelius. Excelent serviciul atacantului care l-a lăsat pe Kucka singur cu portarul advers

Min 30. Cartonaş galben încasat de Răzvan Marin

Min 26. Gazdele cer penalty, după un posibil henţ comis în careu de autorul golului, Pezella. Centralul a consultat VAR-ul pentru a lua o decizie şi în cele din urmă nu a dictat penalty.

Min 5. Gol Parma! Lovitură de la colţ pentru parmegiani, mingea este respinsă din careu, iar Pezzella nu stă pe gânduri şi trage, fără replică pentru portarul gazdelor. 

Min 1. A început partida dintre Cagliari şi Parma


Parma merge pe Sardegna Arena cu scopul de a câştiga cele trei puncte în faţa echipei lui Răzvan Marin, una dintre contracandidatele echipei parmegiane în lupta pentru evitarea retrogradării.

Cagliari ocupă locul 18 în campionat cu 22 de puncte, iar Parma este pe locul 19, cu 20 de puncte. În ultimele două dueluri directe, cele două formaţii au terminat la egalitate: 0-0 în decembrie 2012 şi 2-2 în februarie 2020.

Ultima victorie a Parmei pe terenul lui Cagliari datează însă din mai 2013, atunci când golul lui Rosi aducea cele trei puncte formaţiei parmegiane.

Pe propriul stadion, formaţia lui Răzvan Marin a câştigat trei din cele 15 meciuri disputate şi a marcat 15 goluri. Parma, în deplasare a câştigat un singur meci, iar în ultimele trei meciuri a obţinut trei remize cu Benevento, Fiorentina şi Spezia.

Atât Dennis Man, cât şi Răzvan Marin sunt anunţaţi titulari de către presa italiană pentru acest duel. Partida va putea fi urmărită în direct, sâmbătă, începând cu ora 21:45, pe Telekom Sport. Fazele importante se pot urmări pe site-ul www.telekomsport.ro în timp real.

Afla mai multe despre: răzvan marincagliaridennis manparma 

viewscnt
Articole similare