Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Celtic - CFR Cluj 2-0 Scoţienii şi-au luat revanşa după eliminarea din Ligă. Vezi AICI şi rezumatul de la Lazio - Rennes

VIDEO | Celtic - CFR Cluj 2-0 Scoţienii şi-au luat revanşa după eliminarea din Ligă. Vezi AICI şi rezumatul de la Lazio - Rennes
Comentarii

În direct la Telekom Sport 1, Celtic Glasgow a învins, scor 2-0, pe CFR Cluj în etapa a 2-a din grupele UEFA Europa League.

CFR Cluj a fost de nerecunoscut în a treia partidă pe care a disputat-o împotriva lui Celtic în acest sezon. Scoţienii şi-au luat revanşa, după ce au fost eliminaţi din preliminariile Champions League de campioana României. Edouard a marcat în prima repriză.

După aproape o oră de joc, şutul deviat al lui Elyounoussi a intrat în poarta lui Arlauskis şi clujenii nu au mai avut forţa să revină. Deac a fost singurul care a pus în pericol poarta lui Forster, iar Celtic - CFR s-a încheiat 2-0.

VEZI MAI JOS REZUMATELE DE LA CELTIC - CFR ŞI LAZIO - RENNES


VIDEO | Celtic - CFR Cluj 2-0

ECHIPELE DE START

Celtic: Forster - Ajer, Jullien, Elhamed, Bolingoli - Forrest, Brown, McGregor - Christie, Edouard, Elyounoussi 
Rezerve: Gordon, Bitton, Sinclair, Bauer, Hayes, Rogic, Ntcham
Antrenor: Neil Lennon

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Boli, Burcă, Camora - Bordeianu, Luis Aurelio, Djokovic - Deac, Rondon, Omrani
Rezerve: Fernandez, Păun, Culio, Golofca, Hoban, Peteleu, Cestor
Antrenor: Dan Petrescu 

Min. 90: Partida a fost prelungită cu cel puţin patru minute. 

Min. 85: Ocazie Celtic! Scoţienii forţează încă un gol pe final de meci. Edouardo şutează din marginea careului peste poartă. 

Min. 59: GOOOL Celtic! Elyounoussi iese foarte bine din apărare şi tot el apare la finalizare. Şutul norvegianului a fost şi deviat înainte să intre în poarta lui Arlauskis. 

Min. 48: Ocazie CFR! Omrani a profitat de bâlbâielile de apărarea lui Celtic şi a trimis un voleu spre poarta lui Forster, dar atacantul francez al lui CFR nu a reuşit să calibreze şutul, iar campioana României a ratat o ocazie importantă de a reveni în joc. 

A început a doua repriză. 

S-a încheiat prima repriză. 

Min. 42: Mario Rondon cade în careul advers, cere penalty, dar primeşte cartonaş galben pentru simulare. 

Min. 26: CFR înscrie din offside! Boli trimite mingea în poartă din poziţie afară din joc. 

Min. 20: GOOOL Celtic! Edouard deschide scorul pentru scoţieni. 

Min. 11: Ocazie Celtic! Arlauskis a fost la post şi a scos o lovitură periculoasă de cap. 

A început meciul. 


Jucătorii celor de la CFR Cluj sunt pregătiţi pentru meciul cu Celtic şi pentru o nouă performanţă istorică pe teren scoţian.


Duelul are loc în Grupa E a competiţiei, acolo unde, în mod surprinzător, echipa antrenată de Dan Petrescu este lider. CFR Cluj a produs surpriza primei runde a fazei grupelor din actuala ediţie a Europa League. Pe 19 septembrie, campioana en titre a Ligii 1 a învins Lazio, la Cluj, cu scorul de 2-1, graţie golurilor înscrise de Ciprian Deac, din penalty, în minutul 25, şi Billel Omrani, în minutul 75, după ce Bastos reuşise deschiderea scorului în minutul 25.

CFR Cluj este urmată în ierarhia Grupei E de Rennes şi Celtic Glasgow, care au remizat în runda inaugurală, scor 1-1, pe terenul formaţiei franceze, iar Lazio este codaşa grupei.

Înaintea duelului de pe Celtic Park, CFR Cluj a făcut instrucţie cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a 11-a a Ligii 1. Vinicius, Kevin Boli şi Billel Omrani au marcat golurile campioanei, primele două reuşite venind din pasele lui Ciprian Deac.

"Fiecare victorie aduce un moral bun la echipă. Victoriile aduc victorii. Ne aşteaptă un meci greu joi. Sunt sigur că cei de la Celtic ne vor trata mult mai serios după cele două meciuri pe care le-am avut cu ei", a declarat Ciprian Deac, la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş.

Celtic - CFR Cluj, meciul revenirii lui Dan Petrescu

Joi seară, Dan Petrescu va lua loc pe banca tehnică a campioanei Ligii 1, după ce "Bursucul" a absentat la ultimele patru partide disputate pe plan intern.

"Îl aşteptăm pe Mister, ne-a lipsit în aceste partide. Este bine că am câştigat şi fără dânsul. Este bine că echipa câştigă, că e Petrescu pe bancă, fără, este bine că suntem noi jucătorii concentraţi", a adăugat Deac.

Meciul de joi va reprezenta cea de-a treia întâlnire dintre Celtic Glasgow şi CFR Cluj, după cele două din turul al treilea preliminar al UEFA Champions League, în care clujenii s-au impus (scor 1-1 acasă şi 4-3 în deplasare).

Celtic - CFR Cluj. Primele puncte ratate de campioana Scoţiei

Formaţia Celtic Glasgow, care va juca săptămâna viitoare împotriva CFR Cluj în grupele Ligii Europa, a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Hibernian, în etapa a şaptea a campionatului Scoţiei.

Pentru Celtic sunt primele puncte ratate în actuala ediţie de campionat, în care a obţinut până acum victorii.

Sâmbătă, au marcat Doidge ‘7 pentru Hibernian şi Christie ’23 pentru Celtic.

Celtic Glasgow a evoluat în următoarea formulă: Forster - Bolingoli, Ajer, Jullien, Bauer - Brown, McGregor, Ntcham (Hayes ‘60), Christie, Forrest (Sinclair ‘84) - Edouard (Bayo ‘71).

Celtic - CFR Cluj, arbitrat de o brigadă din Germania

Germanul Daniel Siebert va conduce la centru meciul Celtic Glasgow - CFR Cluj, care se va disputa, joi, de la ora 22.00, în etapa a doua a grupei E a Ligii Europa.

Daniel Siebert va fi ajutat de asistenţii Jan Seidel şi Stefan Lupp, în timp ce Harm Osmers va fi rezervă.

Meciul este programat de la ora 22.00 va fi trasmis de Telekom Sport 1. Returul va avea loc la 12 decembrie, la Cluj-Napoca.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare