Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR - Astra 2-0. Clujenii se îndepărtează de FCSB graţie golurilor marcate de Culio şi Ţucudean!

VIDEO | CFR - Astra 2-0. Clujenii se îndepărtează de FCSB graţie golurilor marcate de Culio şi Ţucudean!galerie foto

Superliga

Comentarii

CFR Cluj n-a avut nicio emoţie cu Astra, gruparea lui Dan Petrescu câştigând cu scorul de 2-0. Cele două goluri ale formaţiei din Gruia au fost marcate de Culio şi Ţucudean. Fostul elev al lui Hagi s-a aflat la primul gol în tricoul CFR-ului.

LIVE CFR CLUJ - ASTRA 2-0 (Culio 7, Ţucudean 67)

ECHIPELE DE START

  • CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban, Djokovic - Deac, Culio, Ioniţă - Ţucudean
  • Astra: Iliev - Butean, Bejan, Polczak, Stan - Mrzljak, Seto - L. Buş, Fl. Matei, Moise - Abang

Min 67. GOOOOOOL ŢUCUDEAN!!! Atacantul marchează primul său gol pentru CFR Cluj!

Min 57. Ţucudean îl scoate din nou din minţi pe Dan Petrescu. O nouă ratare a atacantului!

Min 7. GOOOOOL CFR CLUJ!!! Culio marchează primul său gol din acţiune de când s-a întors la CFR Cluj. Avea şase goluri în acest campionat, toate din penalty!

Min 6. Ratare incredibilă Ţucudean!

Min. 1 - A început partida


Edi Iordănescu nu l-a inclus în lot pe Urko Vera, deşi atacantul nu are vreo problemă medicală. Vera s-a transferat în această iarnă chiar de la CFR Cluj. Deşi nu are vreo clauză contractuală care să-i interzică prezenţa într-un meci direct cu CFR, se pare că şefii ardeleni nu au dorit ca atacantul să joace astăzi. 


Cele două formaţii au realizat cea mai importantă afacere a iernii în Liga 1: transferul lui Ioniţă. În contul Astrei au ajuns 1.000.000 de euro, dar şi Urko Vera, împrumutat până la sfârşitul sezonului CFR Cluj se află în luptă directă cu FCSB pentru primul loc al clasamentului. Dacă Dan Petrescu ia toate puncte din meciul cu Astra, echipa sa este, în mare parte, campioana sezonului regular, întrucât FCSB are meci dificil cu Dinamo, duminică.

LIVE VIDEO CFR Cluj - Astra

Un alt avantaj al clujenilor este terenul propriu, care le-a adus patru victorii consecutive: 1-0 cu Iaşi, 2-0 cu Sepsi, 1-0 cu Timişoara şi 2-0 cu Concordia. Astra a fost o surpriză plăcută în acest sezon. Cu toate plecările din vară, Edi Iordănescu a reuşit să lege o echipă bună la Giurgiu. Un câştig în această iarnă, după plecarea lui Ioniţă, este Florin Matei. Fostul jucător ar FCSB a semnat cu Astra în iarnă şi deja are două goluri marcate după primele două meciuri!

 

Afla mai multe despre: ionitacfr clujastra 

viewscnt
Articole similare