Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - Concordia 2-1. Campioana a făcut cel mai bun meci din acest sezon. Mailat a jucat senzaţional

VIDEO | CFR Cluj - Concordia 2-1. Campioana a făcut cel mai bun meci din acest sezon. Mailat a jucat senzaţional

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României încearcă să-şi găsească ritmul şi pare că începe să-şi intre în forme. CFR Cluj a câştigat cu 2-1 în faţa Concordiei Chiajna, după cel mai bun meci făcut de ”feroviari” în acest sezon. Mailat a făcut un meci senzaţional.

Toni Conceicao a început meciul cu Chiajna cu o formulă ofensivă, formată însă din jucători care nu prea prind primul ”11” în mod normal. Printre ei, Alex Ioniţă sau Mailat. CFR a început cu mult entuziasm, dar lipsa de experienţă s-a simţit tocmai unde contează, în faţa porţii. Mailat a fost cel mai periculos jucător din prima repriză, cu apariţii surprinzătoare în careul advers, însă de fiecare dată n-a ales cea mai bună variantă pentru finalizare. Peteleu a ieşit, de asemenea, în evidenţă, prin urcările în ofensivă.

De partea cealaltă, Chiajna s-a mulţumit să absoarbă presiunea şi să încerce să profite pe contraatac. Ilfovenii au avut două tentative de atac, însă Arlaukis n-a avut prea multe emoţii.

CFR Cluj a intrat tare şi în partea a doua, cu acelaşi Mailat în mare formă. De altfel, golul a pornit din gheata lui. Mijlocaşul de 20 de ani a fost lăsat într-o poziţie bună, în partea stângă, a intrat în careu şi a întors pentru şutul lui Ţucudean, iar mingea s-a oprit în plasă. După gol, crisparea din jocul CFR-ului a dispărut şi Ioniţă putea face 2-0, în minutul 57, dar şutul în diagonală a lovit transversala.

Golul doi a venit firesc pentru CFR Cluj. În minutul 74, pe un contraatac, Ioniţă a fost faultat în careu şi arbitrul a dictat penalty. Culio a luat minge şi a transformat fără vreo emoţie. Campioana României a mai ratat câteva ocazii importante, dar surpriza a venit în minutul 84. Batin a profitat de un moment de ezitare în apărarea adversă şi a redus din diferenţă. A fost momentul în care CFR Cluj a început să aibă emoţii pentru victorie.

A fost însă doar o stare de moment. Chiajna n-a mai putut pune probleme până la final şi CFR Cluj a reuşit prima victorie din acest sezon al Ligii 1.


Min. 90+4 Fluier final, CFR câştigă primul meci din acest campionat.


Min. 84 GOL CHIAJNA! Batin profită de relaxarea din apărarea Clujului, a insistat pentru o minge şi a înscris cu un şut pe jos, la colţul lung.


Min. 82 Caparco are un reflex senzaţional la o reluare din 6 metri.


Min. 74 GOL CFR CLUJ! Culio transformă lovitura de la 11 metri.


Min. 72 Alex Ioniţă a scos o lovitură de la 11 metri, după ce a fost faultat în careu.


Min. 57 Ioniţă iese şi el în evidenţă. Mijlocaşul venit de la Astra a primit în dreapta, a intrat în careu şi a tras în diagonală, mingea a lovit transversala.


Min. 54 GOL CFR CLUJ! Mailat a întors frumos o minge spre Ţucudean, din prima, iar atacantul CFR-ului a marcat.


Min. 49 Încă o ratare foarte mare pentru CFR Cluj. Mailat primeşte însă mingea prea în faţă şi portarul Chiajnei reuşeşte să blocheze.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+2 PAUZĂ


Min. 45+1 O nouă ocazie foarte mare ratată de Mailat. Tânărul mijlocaş a scăpat singur cu portarul, dar nici acum n-a reuşit să înscrie.


Min. 39 Cea mai mare ocazie a meciului. Peteleu urcă frumos în partea dreaptă, pasează excelent pentru Mailat, aflat la bara a doua, dar acesta trage într-un adversar.


Min. 31 O tentativă de ocazie şi pentru Chiajna. Prepeliţă trage de la 30 de metri, mingea trece pe lângă.


Min. 30 Primul şut pe poartă. Peteleu vine bine din spate la o pasă a lui Ţucudean, mingea îi vine însă un pic în spate şi şutul nu este foarte periculos.


Min. 21 Încă o execuţie ratată. De această dată, Mailat a încercat să reia din prima o minge respinsă de apărarea Chiajnei.


Min. 20 CFR Cluj domină meciul, dar ocaziile mari au lipsit până acum. Campioana României are probleme pe ultimii 20 de metri.


Min. 8 Bordeianu îşi încearcă şutul de la distanţă. Mingea se duce foarte departe de poartă.


Min. 1 Fluier de start. Chiajna are lovitura de start, CFR atacă la poarta din stânga. Puţini spectatori au venit pe stadion în această seară.


19:55 Alex Ioniţă este titular în această seară, după ce la Malmo n-a prins nici măcar lotul de ”18”.


ECHIPELE DE START

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Adam, Camora - Culio, Bordeianu, A. Ioniţă - Omrani, Ţucudean, Mailat
Rezerve: Vâtcă, Tanbem, Djokovici, Păun, Costache, Cr. Manea, A. Mureşan
Antrenor: Toni Conceicao

Chiajna: Caparco - G. Matei, Leca, Marc, Ivanovici- Prepeliţă - Nivaldo, Gorobsov, R. Deaconu, R. Grădinaru - Guessan
Rezerve: A. Costache, Măzărache, Batin, Albu, Fota, Bărboianu, M. Cristescu
Antrenor: Ionuţ Badea

LIVE VIDEO CFR Cluj - Concordia Chiajna Telekom Sport 1

Arbitrul Andrei Antonie va conduce la centru partida CFR Cluj – Concordia Chiajna, programată sâmbătă, la ora 21.00, în etapa a treia a Ligii I. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul nostru.

Antonie va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe.

Arbitru de rezervă va fi Iulian Călin, iar observatori Florin Hîncu şi Ioan Bogdan.

Primul meci al zilei de sâmbătă, Astra – Sepsi, programat la ora 18.00, va fi arbitrat de o brigadă formată din Adrian Viorel Cojocaru (central), Mihai Marius Marica, Adrian Popescu (asistenţi) şi Horia Gabriel Mladinovici (rezervă). Observatori vor fi Cristian Nica şi Marian Bucurescu.

Afla mai multe despre: cfrliga 1antonie 

viewscnt
Articole similare