Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO CFR Cluj - Chindia 0-0. Campioana României, ţinută în şah de Chindia Târgovişte

 VIDEO CFR Cluj - Chindia 0-0. Campioana României, ţinută în şah de Chindia Târgovişte

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj o va întâlni pe Chindia Târgovişte, duminică, de la ora 19, în Gruia, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a din Liga 1. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 1. Dan Petrescu va folosi o garnitură inedită.

CFR a obţinut doar o remiză pe teren propriu, cu Chindia.

Dan Petrescu şi-a menajat o parte dintre jucătorii care au evoluat cu Djurgarden şi a trimis în teren un prim 11 inedit, cu Ciobotariu folosit pentru prima dată titular. În plus, alţi doi jucători eligibili pentru naţionala de tineret, Itu şi Costache, au jucat din primul minut cu Chindia.

Cea mai clară ocazie a avut-o Florea, dar polonezul Sandomierski a reţinut.

Itu a încercat să-i pună probleme lui Aioani, fără succes însă. În repriza a doua, tot Chindia a fost mai aproape de gol, prin Dulca.

Şi Florea a trecut din nou pe lângă deschiderea scorului. Nu s-a marcat până la urmă în Gruia, iar CFR se pregăteşte pentru meciul de joi, din play-off-ul Europa League, împotriva campioanei Finlandei, KuPS. 

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Chindia 0-0

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Sandomierski - Manea, Burcă, Ciobotariu, Cestor - Itu, Hoban, Pereira - Chipciu, Debeljuh, Costache
  • Rezerve: Hindrich - Susic, Djokovic, L. Aurelio, Sylla, Păun, Petrila, Omrani, Vojtus
  • Chindia: Aioani - Căpuşă, Piţian, Iacob, Dinu - Neguţ, Dulca, Raţă, Yameogo - D. Popa, Florea
  • Rezerve: Moldovan - Fomba, Martac, Dumitraşcu, Ioniţă, Atanase, Neicuţescu, Şerban, Berisha

Final de meci. Remiză în Gruia

Min 83. Ocazie Hoban!! CFR, din nou aproape de gol

Min 78. Ocazie mare CFR! Omrani driblează în careu, oaspeţii se apără aglomerat, mingea ajunge la Manea, dar şutul său trece mult pe lângă

Min 70. Omrani trage de la distanţă, dar Aioani reţine

Min 65. Ocazie uriaşă pentru oaspeţi! Cursă bună a lui Popa, dar Florea nu reuşeşte să trimită în poartă din apropierea careului mic

Min 60. Petrescu îl trimite în teren pe Vojtus în locul lui Debelljuh

Min 59. Michael Pereira îşi pregăteşte şutul, driblează scurt şi trage bine, dar balonul trece peste poartă

Min 46. S-a reluat jocul dintre CFR şi Chindia

Pauză în Gruia: repriză albă

Min 35. Antrenorul Dan Petrescu este avertizat cu un cartonaş galben

Min 33. Ocazie pentru CFR! Itu, aproape de deschiderea scorului

Min 28. Ocazie Chindia! Florea trage slab dintr-o poziţie ideală, iar portarul CFR-ului reţine

Min 12. Şut al lui Pereira, dar mingea trece mult peste poartă

Min 7. Acţiune bună a lui Costache, dar şutul său trece pe lângă poarta lui Aioani

Min 1. A început duelul din Gruia

Chindia are patru puncte din primele patru jocuri. Trupa lui Săndoi are probleme în ofensivă, acolo unde atacanţii săi nu au reuşit să marcheze prea mult. Doar două goluri are Chindia în primele patru etape. În faţa unei defensive perfect ca cea a CFR-ului, lucrurile se anunţă dificile pentru formatia pregătită de Emil Săndoi.

  • LIVE VIDEO CFR Cluj - Chindia, duminică de la ora 19:00 

CFR Cluj vine după succesul din Suedia, împotriva celor de la Djurgarden, de joi, iar antrenorul Dan Petrescu nu vrea să rişte nimic.

Jucătorii folosiţi în Europa League nu vor fi folosiţi în meciul cu Chindia pentru a nu le agrava oboseala şi a risca accidentări.

De asemenea, cei care vor intra, vor fi obligaţi să-i demonstreze "Bursucului" că sunt oameni pe care se poate baza în acest sezon. De ce nu, chiar în play-off-ul pentru Europa League, împotriva finlandezilor de la KuPS.

"Din fericire, suntem cu moralul bun după victorie, dar sunt convins că vor fi puţin obosiţi jucătorii, chiar dacă e vorba de cei care au jucat sau nu. N-am avut timp să ne refacem. Nici măcar eu. Acesta este programul şi sper să fie cât mai lung, să ne calificăm în grupele Europa League şi să avem cât mai multe meciuri. Nu ştiu dacă voi titulariza un jucător care a evoluat în Suedia. I-aş face rău. Probabil vom schimba tot lotul.

Vom vedea dacă suntem la fel de puternici precum anul trecut. Atunci, păream mai bine ca lot. Acum, avem două-trei posturi descoperite, însă sper să nu se vadă acest lucru în meciul cu Chindia. Cei care vor evolua ar trebui să fie relaxaţi, trebuie să demonstreze că merită se joace la CFR. Chindia nu mai este echipa visătoare de anul trecut. Este mai echilibrată, mai organizată, va fi mai greu pentru noi", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Chindia.

CFR Cluj este mare favorită la casele de pariuri. Campioana României are trei victorii şi o remiză în primele patru runde, şi doar un gol primit. CFR are nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu liderul Universitatea Craiova.

  • LIVE VIDEO CFR Cluj - Chindia, duminică de la ora 19:00 

Gruparea pregătită de Dan Petrescu a câştigat toate confruntările directe contra Chindiei. A fost 4-1 şi 4-0 anul trecut şi o victorie la limită, 1-0, în Cupa României în 2018. Duminică, de la ora 19:00, la Telekom Sport 1, vom vedea deznodământul celui de-al patrulea duel. 

Afla mai multe despre: cfr clujchindia 

viewscnt
Articole similare