Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj nu i-a dat nicio şansă Chindiei Târgovişte. Ardelenii s-au impus cu 4-0 şi rămân lideri şi după etapa a 17-a din Liga 1 | VIDEO

CFR Cluj nu i-a dat nicio şansă Chindiei Târgovişte. Ardelenii s-au impus cu 4-0 şi rămân lideri şi după etapa a 17-a din Liga 1 | VIDEO

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a făcut instrucţie de frond cu nou-promovata Chindia Târgovişte, echipă pe care a învins- cu 4-0 prin golurile lui Itu, Bordeianu, de două ori şi Camora. Campioana are acum 34 de puncte, cu cinci mai mult decât ocupanta locului 2, Viitorul. Pentru fotbaliştii lui Moldovan, aceasta a fost a opta înfrângere a sezonului, iar Chindia e pe locul 10 în Liga 1, cu 17 puncte.

VIDEO | CFR Cluj - Chindia Târgovişte 4-0 (Itu 3', Bordeianu 71', 79', Camora 86')

Final. 

Min. 86 - GOOOL!!! Camora a înscris şi el pentru CFR Cluj. 

Min. 79 - GOOOL!!! Bordeianu marchează din nou şi CFR conduce cu 3-0.

Min. 71 - GOOOL!!! Bordeianu dublează avantajul gazdelor. 

Min. 51 - Ocazie imensă a gazdelor! Aioani este erou de această dată şi îşi menţine echipa în joc. 

Min. 44 - Ocazie mare pentru Chindia! Raţă este cel care a ratat.

Min. 43 - Ocazie imensă a lui Omrani! Francezul îl lobează pe Aioani, dar mingea se duce în bară.

Min. 20 - Dimiter şutează în cross, dar Arlauskis reţine. 

Min. 7 - Aioani îşi ia revanşa şi parează şutul lui Camora. 

Min. 3 - GOOOL!!! Itu deschide scorul după gafa lui lui Aioani. 

Min. 2 - Şut puternic al lui Camora, dar Aioani reţine. 

Min. 1 - A început meciul! 

Update: echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Boli, Camora (C) - Itu, Bordeianu, Culio - Deac, Omrani, Costache
Rezerve: Fernandez, Burcă, Luis Aurelio, Păun, Petrilă, Rondon, Traore

Chindia: Aioani - Martac (C), Benga, Leca, Negrea - Neguţ, Raţă, Bic, Burlacu - Cherchez, Dumiter
Rezerve: Moldovan, Piţian, Dumitraşcu, Novac, Mihai, Yameogo, Florea


CFR Cluj vine după un egal în etapa trecută, 0-0, în derby-ul cu Dinamo şi simte în ceafa respiraţia puternică a contracandidatelor la titlul de campioană, Viitorul (trei puncte distanţă), Astra Giurgiu şi U Craiova (ambele la patru puncte distanţă de CFR). Totodată, Dan Petrescu trebuie să aibă în vedere meciul decisiv cu Lazio, de la Roma, de joia viitoare, în pregătirea partidei cu Chindia. Meciul ardelenilor din UEFA Europa League se vede la Telekom Sport 1, joi, de la 22:00. 

Chindia este în continuare între lupta pentru evitarea retrogradării şi lupta pentru accederea în play-off. Doar trei puncte îi despart pe dâmboviţeni de primul loc retrogradabil, ocupat de FC Hermannstadt. În schimb, distanţa până la primul loc din play-off este mai mare. Gaz Metan, echipa de pe locul 6, are 26 de puncte, cu nouă mai multe faţă de cele 17 adunate de echipa nou-promovată în 16 runde. 

În pauza datorată meciurilor internaţionale, CFR Cluj a fost învinsă, pe teren propriu, de Karpaty Lvov. Chindia a câştigat, 6-3, un meci jucat cu FCSB, la baza de pregătire din Berceni. 

În tur, la Ploieşti, CFR Cluj a învins cu 4-1, dar la finalul partidei Dan Petrescu a afirmat că dâmboviţenii i-au pus cele mai mari probleme de când este el la CFR, o declaraţie în nota celor date de "Bursuc" în acest sezon. Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă de Iulian Călin. 

V. MOLDOVAN: "MERGEM SĂ JUCĂM UN FOTBAL DE CALITATE" 

"Avem la dispoziţie tot lotul, mai puţin Mihai Voduţ. Ne aşteaptă un joc foarte dificil, împotriva campioanei României, cu un parcurs excepţional în Europa League. Îi felicit pe cei de la CFR, ne-am pregătit ca atare pentru a obţine punct sau puncte, chiar dacă întâlnim o echipă de mare valoare. Sunt convins că vor alinia cel mai bun unsprezece, în perspectiva meciului cu Lazio. Este o mândrie să joci împotriva unor adversari precum CFR. Mergem să jucăm un fotbal de calitate şi să obţinem ceva de la acest joc", a declarat Viorel Moldovan la conferinţa de presă premergătoare meciului. 

Afla mai multe despre: cfr clujchindialiga 1 

viewscnt
Articole similare