Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Straton cel Mare. CFR Cluj, pas greşit cu Dunărea Călăraşi. Portarul oaspeţilor a făcut minuni. Ratare uriaşă pentru Mediop

VIDEO | Straton cel Mare. CFR Cluj, pas greşit cu Dunărea Călăraşi. Portarul oaspeţilor a făcut minuni. Ratare uriaşă pentru Mediop

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a împiedicat pe teren propriu şi a ratat şansa de a se distanţa în fruntea ierarhiei din Liga I. Campioana n-a putut mai mult decât un 0-0 cu Dunărea Călăraşi, într-o partidă unde portarul Straton a făcut un meci absolut perfect.

Seria de patru victorii consecutive a fost oprită de Dunărea Călăraşi, iar CFR Cluj s-ar putea vedea egalată în clasament de FCSB, în cazul în care roş-albaştrii se vor impune în derby-ul cu Dinamo.

Clujenii au avut cele mai multe ocazii, dar Dunărea a fost salvată de Straton, portar care a prins o zi extraordinară. Iar atunci când goalkeeper-ul echipei lui Alexa a fost depăşit, Bourceanu a fost cel responsabil să scoată mingea de pe linia porţii.

Cea mai mare şansă de gol a partidei i-a aparţinut lui Mediop, care a ratat dintr-o poziţie incredibilă. Singur în careu, atacantul a aşteptat foarte mult şi a fost blocat, până la urmă, de Manea.

VIDEO | CFR CLUJ - DUNĂREA CĂLĂRAŞI 0-0

ECHIPELE DE START

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Djokovic, Culio - Omrani, Deac, Ad. Păun - Ţucudean; Rezerve: Collado, Lang, Peteleu, Bordeianu, Mailat, Al. Ioniţă II, Urko Vera. Antrenor: Toni Conceicao

Dunărea Călăraşi: Staton - Gligorov, Dobrosavlevici, Wallace, Mendy - Bourceanu, Cucu -  Carnat, Clemence, H. Keyta - Mediop, Rezerve: Lungu, Al. Munteanu, V. Munteanu, Kanda, C. Puşcaş, Honciu, G. Simion. Antrenor: Ilie Constantin *(Dan Alexa e suspendat)

Arbitru: Marce Bîrsan / A1: Valentin Avram / A2: Mircea Orubleţ / Observator: Eduard Dumitrescu

Min. 90+6: Fluier final.

Min. 90+5: Munteanu este eliminat.

Min. 90+4: Foarfeca lui Ţucudean trece peste poartă. Ce ocazie pentru CFR!!!

Min. 90: Cinci minute suplimentare.

Min. 79: Şutul lui Mediop nu-i pune probleme lui Arlauskis.

Min. 60: Straton e într-o zi mare! Portarul Dunării are o nou intervenţie senzaţională.

Min. 47: OCAZIE URIAŞĂ PENTRU DUNĂREA! Mediop ratează dintr-o situaţie perfectă!!!

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+1: Pauză în Gruia.

Min. 45+1: Ocazie mare de gol pentru CFR. Bourceanu intervine excelent în faţa lui Ţucudean.

Min. 45: Un minut suplimentar.

Min. 43: Şutul lui Manea e prins cu siguranţă de Straton.

Min. 35: Călărăşenii au reuşit să echilibreze partida.

Min. 19: OCAZIE PENTRU CFR! Culio centrează perfect, dar devierea lui Păun trece puţin pe lângă poarta lui Straton.

Min. 8: CFR a luat cu asalt apărarea călărăşenilor. Start lansat pentru clujeni.

Min. 1: A început partida!


Campioana ţinteşte a 5-a victorie consecutivă şi speră să o reuşeaască acasă, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", dar nu va avea viaţă uşoară cu Dunărea Călăraşi. Elevii lui Dan Alexa încă pot prinde play-off-ul, iar un rezultat pozitiv pe terenul lui CFR ar fi un pas înainte în atingerea acestui obiectiv. 

Echipa antrenată de Toni Conceicao vine după o victorie zdrobitoare, 5-1, la Botoşani, partidă în care ardelenii s-au descătuşat. Rămâne de văzut dacă şi-au terminat muniţia la Botoşani sau au mai păstrat ceva şi pentru Călăraşi. 

Dunărea a pierdut etapa trecută, pe teren propriu, cu Viitorul lui Gică Hagi, la limită, cu scorul de 0-1. În turul campionatului, Dunărea a produs o nouă surpriză atunci când a remizat, 0-0, cu CFR. 

"Din primul minut al jocului trebuie să evoluăm cu curaj, cu personalitate şi să încercăm să ne construim victoria. Pentru că jocul va fi foarte dificil. Am simţit în această săptămână din partea jucătorilor o atitudine foarte puternică. Au fost foarte concentraţi. Eu sper că echipa va câştiga. Dacă vom face ceea ce am făcut în această săptămână, vom avea multe oportunităţi de a câştiga jocul", a spus Conceicao la conferinţa de presă premergătoare meciului. 

Afla mai multe despre: cfr clujdunarea calarasiliga 1cfr calarasi 

viewscnt
Articole similare