Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR - Botoşani 2-0. Dubla lui Sigurjonsson îi urcă pe clujeni în fruntea clasamentului

VIDEO | CFR - Botoşani 2-0. Dubla lui Sigurjonsson îi urcă pe clujeni în fruntea clasamentului

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a primit vizita lui FC Botoşani în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Baieţii lui Edi Iordănescu au reuşit să se impună cu scorul de 2-0, graţie dublei marcate de Sigurjonsson 25', 28'.

VIDEO | CFR Cluj - FC Botoşani 2-0 (Sigurjonsson 25, 28)

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Sandomierski - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Sigurjonsson, Bordeianu, Gîdea - Deac, Debeljuh, V. Costache
  • Rezerve: Murariu, Latovlevici, Ben Youssef, O. Hoban, Itu, Chipciu, Păun, Omrani, Rondon
  • FC Botoşani: Hankic - Braun, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Papa, Rodriguez, Tîrcoveanu - Ashkovski, D. Croitoru, Fili
  • Rezerve: Pap, Patache, Meleke, Plămadă, Holzmann, Racoviţan, Ongenda, Camara, Al Mawas

Clasamentul play-off-ului Ligii 1 după victoria CFR-ului:

  1. CFR 41p (4 meciuri jucate)
  2. FCSB 39p (3 meciuri jucate)
  3. Craiova 34p (3 meciuri jucate)
  4. Sepsi 30p (4 meciuri jucate)
  5. Botoşani 25p (4 meciuri jucate)
  6. Clinceni 22p (4 meciuri jucate)

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 89. Eliminare pentru ambele echipe! O încăierare erupe, după un fault urât al lui Păun asupra lui Al Mawas. Sirianul sare la bătăie şi încasează un roşu, iar Latovlevici, care îi pusese mână în gât jucătorului de la Botoşani, este trimis şi el la vestiare.

Min 85. Omrani trimite un şut veninos din marginea careului, dar încercarea sa trece peste.

Min 73. Şansă imensă ratată de Botoşani! Sandomierski iese, iar o pasă este trimisă în careu, cu poarta goală. Însă, niciun jucător de la Botoşani nu poate ajunge la aceasta.

Min 61. Mai multe greşeli defensive îi permit CFR-ului să ajungă în careul Botoşaniului, dar şutul încercat de Debeljuh este deviat în corner în ultima secundă.

Min 53. Meleke trimte un şut de la distanţă, dar încercarea sa trece pe lângă.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 28. Goool CFR!! Sigurjonsson reuşeşte dubla cu un şut fulgerător, după o deviere bună cu capul a lui Debeljuh

Min 25. Goool CFR! Mingea ajunge la acelaşi Sigurjonsson, iar islandezul reuşeşte să şuteze şi să înscrie de data aceasta, cu ajutorul lui Hankic.

Min 19. Ocazie mare pentru CFR! Sigurjonsson primeşte o pasă bună în careu, dar ratează preluarea şi nu poate finaliza, lovindu-l pe Hankic cu crampoanele în final.

Min 3. Şansă pentru CFR! Clujenii combină bine, iar mingea ajunge la Deac într-o poziţie bună. Acesta trimite un şut puternic, dar Hankic se opune.

Min 1. A început partida.


CFR Cluj va primi vizita lui FC Botoşani în a patra etapă a play-off-ului Ligii 1. Campioana vine după o înfrângere dureroasă, 2-1, acasă, în faţa Craiovei. Astfel, trupa lui Edi iordănescu este motivată să se impună miercuri seara, pentru a putea ţine pasul cu FCSB. De cealaltă parte, Botoşani vine după primul rezultat pozitiv din play-off, o victorie, 2-1, în faţa Clinceniului.

Trupa lui Croitoru nu are mari speranţe de la play-off, reuşind o performanţă doar prin clasarea în primele şase. De la terminarea sezonului regulat, moralul şi motivaţia moldovenilor au luat-o pe o pantă descendentă, iar partida cu CFR este momentul perfect pentru Botoşani să demonstreze că merită poziţia în play-off.

De la prima întâlnire din 2012, cele două formaţii au disputat 23 de partide, două în Cupă şi 21 în campionat. În acestea, CFR-ul s-a impus de 12 ori, în timp ce Botoşaniul a reuşit să câştige de doar cinci ori. Partida dintre cele două se anunţă puternic disputată şi va fi transmisă în direct, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, miercuri, de la ora 19.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1. cfr clujfc botoşanicfr botoşani 

viewscnt
Articole similare