Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - FC Botoşani 1-0. Specialitatea casei la echipa lui Dan Petrescu. Campionii au învins şi s-au apropiat de U Craiova

VIDEO | CFR Cluj - FC Botoşani 1-0. Specialitatea casei la echipa lui Dan Petrescu. Campionii au învins şi s-au apropiat de U Craiova

Superliga

Comentarii

CFR Cluj - FC Botoşani, meci din runda cu numărul 9 din play-off-ul Ligii 1, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 1-0. În urma acestui rezultat, CFR Cluj s-a apropiat la un singur punct de U Craiova.

VIDEO | CFR Cluj - FC Botoşani 1-0 (Deac 41)

CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Botoşani, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au disputat primul meci, după ce 26 de jucători şi membri ai staff-ului, inclusiv antrenorul Dan Petrescu, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, la 18 iulie. În urma acestui rezultat, campioana en titre se menţine în lupta pentru titlu, având un punct mai puţin decât liderul campionatului, CS Universitatea Craiova.

Clasamentul play-off-ului: 1. U Craiova – 44 de puncte, 2. CFR Cluj – 43 de puncte, 3. Astra – 33 de puncte, 4. FCSB – 31 de puncte, 5. FC Botoşani – 29 de puncte, 6. Gaz Metan – 25 de puncte

ECHIPELE DE START

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Chipciu, Bordeianu, Deac - Fica, Rondon, Costache
Rezerve: Rus, cestor, Hoban, Itu, Luis Aurelio, Pereira, Golofca, Petrila, Omrani

Botoşani: Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Rodriguez, Papa - Ashkovski, Cîmpanu, Ofosu - Dugandzic
Rezerve: Carlone, Patache, Fili, Keyta, Hristovski, Roman, Holzmann, Hankic, Ed. Florescu 

Min. 90+4 Finalul partidei. 

Min. 67 Keyta şi Burcă ies cu dureri mari dintr-un duel pentru balon, la mijlocul terenului. 

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+1 Finalul primei reprize. 

Min. 41: GOOOOL CFR! Deac deschide scorul cu o execuţie impecabilă de la 11 metri. 

Min. 40: Penalty CFR! Haruţ l-a luat în braţe pe Pereira, care a căzut, iar Marius Avram a arătat punctul cu var. 

Min. 1 A început partida. 


Elevii lui Dan Petrescu revin după două săptămâni de la ultimul meci oficial, victoria cu 2-0 de pe teren propriu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, "cenuşărea" ediţiei de play-off din acest sezon. Dacă nu a jucat, CFR Cluj a fost în prim-plan în ultima săptămâna din cauza cazurilor de coronavirus de la echipă, care au dispărut "peste noapte" cu doar câteva zile înainte de meciul cu FC Botoşani. 

Dan Petrescu, care şi el a fost testat pozitiv iniţial pentru coronavirus, trebuie să îşi motiveze la maximum jucătorii, pentru că dacă CFR nu obţine trei puncte din acest meci, şansele ardelenilor de a îşi apăra titlul devin aproape zero. U Craiova are cu patru puncte mai mult decât CFR, 44, dar cu un meci în plus, iar meciul direct dintre cele două echipe va avea loc în ultima etapă, pe "Ion Oblemenco". 

  • CFR Cluj - FC Botoşani LIVE VIDEO. Vezi meciul pe www.telekomsport.ro

FC Botoşani se luptă pentru locul de UEFA Europa League, dar gruparea moldavă nu are cea mai bună formă din acest sezon. Cu 25 de puncte în play-off, Botoşani a pierdut în ultima etapă, 0-2, cu U Craiova, iar ultima victorie obţinută a fost la finalul lunii iunie, pe terenul celor de la Gaz Metan. 

În turul din play-off, CFR a învins, 2-0, la Botoşani. În sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit punctele. CFR a câştigat categoric în Gruia, 4-1, în timp ce Botoşani s-a impus pe teren propriu, 2-1. Tot în acest sezon, dar în Cupa României, Botoşani a eliminat-o pe CFR la loviturile de departajare. 

Partida va fi arbitrată de Marius Avram, ajutat de asistenţii Ciprian Florin Danşa şi Imre-Laszlo Bucsi. Arbitru de rezervă va fi Florin Andrei, iar observator de arbitri Nicolae Grigorescu.

Afla mai multe despre: liga 1fc botosanicfr cluj 

viewscnt
Articole similare