Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR - FC Sevilla 1-1. Deac a deschis scorul dintr-un penalty dictat cu VAR, En-Nesyri a egalat! Campioana a rezistat eroic asalturilor din finalul partidei

VIDEO | CFR - FC Sevilla 1-1. Deac a deschis scorul dintr-un penalty dictat cu VAR, En-Nesyri a egalat! Campioana a rezistat eroic asalturilor din finalul partidei

UEFA Europa League

Comentarii

CFR Cluj a remizat, 1-1, cu FC Sevilla, în turul 16-imilor de finală din Europa League.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - FC Sevilla 1-1 (Deac 59 penalty / 83 En Nesiry)

Echipele de start: 

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, P. Vinicius, Burcă, Camora (C) - Deac, Bordeianu, Djokovic, Păun - L. Traore, Omrani.

Rezerve: Sandomierski - L. Aurelio, Boli, Golofca, Hoban, Cestor, Rondon.


Antrenor: Dan Petrescu.

Sevilla: Vaclik - J. Navas (C), Kounde, Diego Carlos, Escudero - Jordan, Gudelj, Fernando - Suso, L. de Jong, Ocampos.
Rezerve: Bounou - S. Gomez, Rony Lopes, Banega, Vazquez, Reguilon, En-Nesyri.
Antrenor: Julen Lopetegui.

Min. 90+5: Final de meci.


Min. 90+3: Ocazie Sevilla! Rony Lopes trage puternic de la marginea careului, Arlaukis sare şi respinge, iar Ocampos trmite defectuos cu capul, după o recentare din stânga.


Min. 83: GOOOOOLLL SEVILLA! En Nesiry înscrie, după ce De Jong l-a lăsat singur în faţa porţii goale, în urma unei devieri. Atacantul marocan a îndeplinit o simplă formalitate.


Min. 75: Ocaize Sevilla! Jordan trage de la distanţă, fără preluare, dar mult peste poarta lui Arlauskis.


Min. 68: Ocazie Sevilla! Arlauskis iese greşit pe o centrare, iese pe sub minge, care ajunge la Ocampos. Argentinianul trage în Djokovic, care are mâinile lipite de corp. Andaluzii cer penalty, dar arbitrul Deniz Aytekin nu se duce la VAR.


Min. 59: GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL CFR Cluj! Deac transformă penalty-ul şi o aduce pe CFR în avantaj!


Min. 56: Penalty pentru CFR! Kounde atinge mingea cu mâna în careu, iar arbitrul Deniz Aytekin dictează penalty cu ajutorul VAR.


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45+2: Final de primă repriză. După 45 de minute, niciuna dintre echipe nu are şut pe spaţiul porţii.


Min. 39: Ocazie CFR! Deac bate corner, apărarea Sevillei respinge mingea trimisă la prima bară, Camora vine din spate şi trage tare, dar peste poarta lui Vaclik.


Min. 33: Ocaize Sevilla! Suso trage de la distanţă, De Jong deviază cu călcâiul, iar mingea aterizează pe transversala lui Arlaukis.


Min. 26: Ocazie CFR. Bordeianu îl găseşte excelent pe Deac, cu o pasă perpendiculară pe apărarea Sevillei, decarul CFR-ului preia şi trage din întoarcere, dar pe lângă poarta andaluzilor.


Min. 13: Ocazie Sevilla! Ocampos încearcă o reluare spectaculoasă pe spate, cu călcâiul, după o centrare venită din dreapta.  Mingea trege peste poarta lui Arlauskis.


Min. 7: Păun trage de la distanţă, mult peste poarta lui Vaclik.


Min. 6: Ocazie CFR. După un corner, mingea a ajuns la Vinicius, în marginea careului, fundaşul a tras din întoarcere, dar într-un adversar.


Min. 1: A început partida. Meciul a început cu o întrerupere de şase minute pentru că nu a funcţionat comunicaţia dintre camera VAR şi centralul Deniz Aytekin.


UPDATE 18:30 | Avem echipele de start. Dan Petrescu surprinde, titularizându-l pe Cristi Manea în dreapta liniei defensive, deşi fundaşul de 22 de ani nu a apucat niciun minut în tricoul CFR-ului, după revenirea de la FCSB.

Momentul adevărului pentru CFR. Campioana României intră din nou în scenă în Europa League şi dă piept cu FC Sevilla, în 16-imile Europa League. Echipa lui Dan Petrescu primeşte, în Gruia, vizita andaluzilor care au câştigat de trei ori la rând competiţia în perioada 2014-2016. Partida începe de la ora 19:55, poate fi urmărită pe Telekom Sport 1, iar site-ul telekomsport.ro te va ţine la curând cu toate detaliile interesante înainte, în timpul şi după meci.

LIVE VIDEO CFR Cluj - FC Sevilla, în Europa League | Ambele echipe scârţâie înainte de meciul direct

CFR nu merge atât de bine pe cât şi-ar fi dorit în 2020. Clujenii au câştigat un singur meci, cel cu FCSB (1-0, în Gruia) şi se pregătesc să primească vizita Sevillei într-o formă nu foate bună din punct de vedere al rezultatelor. Vestea bună pentru CFR CLuj e că nici FC Sevilla nu trece printr-un moment foarte bun de formă. Andaluzii antrenaţi de Julen Lopetegui n-au câştigat de patru meciuri în competiţiile interne, ultima dată remizând cu ultima clasată din La Liga, 2-2 cu Espanyol.

LIVE VIDEO CFR Cluj - FC Sevilla, în Europa League | Andaluzii l-au pierdut pe Chicharito, Petrescu l-a luat pe Chipciu

CFR Cluj a făcut patru transferuri tari în această iarnă. Campioana i-a adus pe Denis Ciobotariu (Dinamo), răzvan Andronic (FC Botoşani), Grzegorz Sandomierski (Jagiellonia), Alexandru Chipciu (Anderlecht) şi Cristi Manea (Apollon Limassol). De partea cealaltă, FC Sevilla i-a transferat pe Youssef En-Nesyri (Leganes) şi Suso (AC Milan), dar i-au pierdut pe Munas Dabbur (Hoffenheim) şi Chicharito (LA Galaxy).

LIVE VIDEO CFR Cluj - FC Sevilla, în Europa League | VAR la meciul din Gruia

Meciul CFR Cluj - FC Sevilla, din 16-imile de finală ale Europa League, va fi monitorizat cu sistemul VAR (Video Assist Referee). UEFA a introdus sistemul video şi în Europa League odată cu startul fazelor eliminatorii din cea de-a doua competiţie intercluburi de pe continent. Arbitri din Germania vor fi la condecerea meciului din Gruia, cu Deniz Aytekin la centru, iar asistenţi Eduard Beitinger şi Dominik Schaal. Al patrulea oficial va fi Patrick Ittrich, în timp ce oficialii responsabili de asistenţa video vor fi Daniel Siebert (arbitru VAR) şi Bibiana Steinhaus (asistent VAR).

Recent, Deniz Aytekin a fost arbitrul confruntării dintre naţionalele României şi Spaniei, în septembrie 2019, pe Arena Naţională.

Returul va avea loc joi, 27 februarie, la Sevilla.

Afla mai multe despre: cfr cluj fc sevillaeuropa leaguecfr sevilla live video 

viewscnt
Articole similare