Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Salvaţi de ”Bizon”! FCSB o egalează dramatic pe CFR în prelungiri şi ţine în viaţă lupta pentru titlu!

VIDEO | Salvaţi de ”Bizon”! FCSB o egalează dramatic pe CFR în prelungiri şi ţine în viaţă lupta pentru titlu!

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FCSB, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, în care Andrei Peteleu şi Mihai Pintilii au fost eliminaţi şi oaspeţii au egalat în minutul 90+1.

CFR Cluj - FCSB 1-1 (Culio 38 / Gnohere 90+1)

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, A. Mureşan, Vinicius, Peteleu - Hoban, Djokovici, Culio - Deac, Omrani, Ţucudean; Rezerve: Vâtcă, Luchin, Al. Vlad, L. Rus, Costache, Mailat, Al. Ioniţă II
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Găman, Planici, Momcilovici - Pintilii, J. Morais - Man, Budescu, Teixeira - Alibec; Rezerve: A. Vlad, Bălaşa, Fl. Coman, Ov. Popescu, C. Tănase, Gnohere, Fl. Tănase
Antrenor: Nicolae Dică

În minutul 64, de la CFR Cluj a fost eliminat Peteleu, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Opt minute mai târziu, a fost eliminat şi Mihai Pintilii de la FCSB, pentru o intrare la Hoban.

Cartonaşe galbene: Peteleu ’31, ’64, Mureşan ’54, Hoban '88, Arlauskis '90 / Benzar ’56, Planic ’79, Bălgrădean ’81. În minutul 74, Denis Alibec a primit cartonaş galben pe banca de rezerve.

Dan Petrescu nu a stat pe bancă la acest meci, fiind suspendat.

min. 90+1: GOOOL FCSB! Mutarea inspirată a lui Dică. Introdus în minutul 71, Gnohere restabilesşte egalitatea.

min. 84: Ocazie pentru FCSB! Budescu se află din nou la capătul unei faze periculoase a echipei roş-albastre.

min. 72: Haţegan restabileşte egalitatea numerică. Arbitrul îl elimină pe Pintilii, după un presupus fault al acestuia asupra lui Hoban.

min. 64: Peteleu vede cel de-al doilea cartonaş galben şi pleacă mai devreme la vestiare.

min. 59: Fază controversată la poarta celor de la FCSB! Clujenii cer lovitură de pedeapsă.

min. 56: Trei intervenţii foarte bune ale lui Arlauskis în decurs de câteva minute.

min. 47: Ciocnire violentă între Arlauskis şi Cristian Manea.

min. 46: Dică face două schimbări! Intră Florin şi Cristi Tănase.

PAUZĂ

min. 42: Ocazie IMENSĂ pentru FCSB! Alibec şutează în zid din lovitură liberă, mingea sare la Budescu, care trimite o ”torpilă” în bara porţii apărate de Arlauskis.

min. 38: Penalty pentru CFR Cluj! Culio execută cu siguranţă şi deblochează tabela.

min. 33: Ocazie pentru FCSB! Budescu execută bine o lovitură liberă, dar apărarea clujenilor reuşeşte să respingă în corner.

min. 24: După câteva faze complicate la poarta FCSB-ului, jocul s-a mai calmat.

min. 15: Prima mare ocazie a partidei vine după o lovitură de colţ. Ţucudean este surprins în offside, după o recentrare a lui Andrei Mureşan.

min. 13: Ocazie pentru CFR Cluj! Manea trimite o diagonală foarte bună, dar şutul lui Culio este prins cu siguranţă de Bălgrădean.

min. 9: Interes major pentru partida CFR Cluj - FCSB. Tribunele stadionului ” Dr. Constantin Rădulescu” sunt arhipline.

min. 5: Început anost de partidă! Cele două echipe pasează la centrul terenului.

min. 01: A început partida!

UPDATE 19:45 Iuliu Mureşan, înainte de meciul cu FCSB.

UPDATE 18:00  Ne facem încălzirea pentru CFR Cluj - FCSB cu o ediţie specială Sport Center, de la 19:30. Basarab Panduru şi Andrei Vochin vor fi invitaţii lui Dan Udrea şi ne vor aduce cele mai proaspete informaţii înainte de marele derby de la Cluj.


UPDATE 15:00 Cu mai puţin de şase ore înainte de starul partidei, avem veşti bune de la Cluj! Terenul arată impecabil şi sunt şanse mari ca partida să se dispute, chiar dacă sunt aşteptate precipitaţii în această seară.

 

UPDATE | Cum au fost aşteptaţi roş-albaştrii la Cluj.

LIVE VIDEO CFR CLUJ - FCSB

Dacă tot nu vom avea Steaua - Dinamo în această ultimă parte a sezonului, trebuie să ne mulţumim cu astfel de meciuri, cum e cel de la ora 20:45, în Gruia. Înainte de această confruntare, oficialii celor două echipe au început atacurile. Becali spune că un jucător al CFR-ului n-are drept de joc şi că liderul va pierde la masa verde meciul. Dan Petrescu s-a luat de Meme Stoica, iar Bogdan Mara i-a ironizat pe fanii Stelei. Astea sunt jocurile psihologice, întrucât diferenţa dintre cele două echipe este una mică, de doar două puncte. Mai mult de atât, în condiţiile în care CSU Craiova s-a împiedicat de Viitorul, 0-0 la Ovidiu, miza a devenit şi mai mare pentru cele două formaţii din fruntea clasamentului!

LIVE VIDEO CFR CLUJ - FCSB

Steaua ar putea să aibă probleme mari în ofensivă. Alibec este complet ieşit din formă, iar Gnohere nu s-a antrenat trei zile înainte de meciul cu CFR Cluj, iar Dică spune că este incert. FCSB n-are amintiri prea plăcute de la precedentele două meciuri disputate ”afară”. A pierdut de două ori în handicap: 1-5 cu Lazio şi 0-3 cu Hermannstadt. De partea cealaltă, Dan Petrescu n-are probleme de efectiv. Doar Ioniţă a avut ceva probleme medicale zilele trecute şi este incert înainte de jocul cu FCSB. Ultimele două meciuri directe dintre cele două formaţii s-au terminat la egalitate, de fiecare dată cu acelaşi scor 1-1.

Echipele probabile:

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Djokovic, Hoban, Culio - Deac, Ţucudean, Omrani
FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean - Benzar, Planic, Moncilovic, Junior Morais - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

 

Afla mai multe despre: fcsbsteaualiga 1cfrdicapetrescu 

viewscnt
Articole similare