Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - FCSB 0-0. Ascundeţi meciul ăsta de impresari! Petrescu şi Teja au ucis fotbalul. Poate, cândva, veţi juca şi voi ceva

VIDEO | CFR Cluj - FCSB 0-0. Ascundeţi meciul ăsta de impresari! Petrescu şi Teja au ucis fotbalul. Poate, cândva, veţi juca şi voi ceva

Superliga

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB au distrus noţiunea de derby, într-o partidă în care doar loviturile în bară ale lui Vinicius şi Moutinho au mai salvat din penibilul de pe teren.

Începem această avancronică a meciului CFR Cluj - FCSB cu minutul 89. La 0-0, obligat să câştige ca să mai spere la titlu, Teja îl schimbă pe Teixeira cu Dragoş Nedelcu. Atât.

Partida din Gruia n-are nicio legătură cu ora 21:00. Un astfel de meci, cu astfel de antrenori preocupaţi doar să ”ucidă” fotbalul, ar fi mers perfect pentru ora 11:00, într-o ligă pentru care nimeni n-ar plăti niciun ban ca s-o vadă la TV.

Cu voia voastră, am avut un singur şut pe poartă. În partea a doua, dorind să facă o preluare, Manea trimite cu pieptul spre poarta lui Bălgrădean. Atât.

90 de minute pierdute. 90 de minute de chin. 90 de minute în care absolut toţi oamenii de pe teren au părut că au fost aduşi cu forţa, dintr-un alt domeniu, şi puşi să joace fotbal, pentru prima dată în viaţă. Atât.

Acum, la final, o să vedeţi din nou cum oamenii ăştia care au întristat fotbalul azi vor fi evaluaţi la sute de milioane de euro. Ei, ”Mbapeii”, păcălesc în continuare puţinii suporteri care mai vin să vadă un asemenea chin. Amin.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - FCSB 0-0

ECHIPELE DE START:

CFR CLUJ: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Culio, Bordeianu - Deac, Bud, Omrani

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Cristea, Morais - Filip, Teixeira - Man, Tănase, Coman - Gnohere

Min. 85: BARĂ CFR! Moutinho luftează, în primă fază, iar apoi trimite cu stângul, direct în bara lui Bălgrădean.

Min. 66: După mai bine de o oră de joc, nu s-a tras pe poartă! Bara lui Vinicius, din finalul primei reprize, rămâne unica ocazie mare de gol.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză în Gruia.

Min. 45: BARĂ CFR! Vinicius, cu capul, trimite în bara porţii lui Bălgrădean! Ocazie mare de gol pentru clujeni.

Min. 43: Ce şansă irosită pentru FCSB! Gnohere scapă în partea dreaptă, dar şutul său e dezamăgitor.

Min. 34: Tănase, cu capul, îi dă puţine emoţii lui Arlauskis.

Min. 13: OCAZIE MARE PENTRU FCSB! Man, dintr-o poziţie ideală, nu reuşeşte să prindă poarta.

Min. 10: Start de meci slab în Gruia. CFR Cluj s-a baricadat în apărare, iar FCSB nu poate deschide apărarea lui Petrescu.

Min. 1: A început meciul.

Va fi duelul cu numărul trei între cele două echipe, în actuala ediţie a Ligii 1. În turul sezonului regulat, CFR Cluj şi FCSB au remizat în Gruia, scor 1-1, aceea fiind a cincea partidă consecutivă dintre cele două echipe încheiate identic. În retur, însă, CFR Cluj a învins FCSB, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, meci în urma căruia Nicolae Dică a fost demis din funcţia de antrenor al vicecampioanei. Locul lui Dică a fost luat de Mihai Teja, sub comanda căruia, după un început ezitant, "roş-albaştrii" au acum trei victorii la rând în campionat.

De cealaltă parte, CFR Cluj este neînvinsă în play-off şi are şapte meciuri la rând fără eşec în campionat. Trei puncte le despart pe cele două echipe înaintea derby-ului de duminică, FCSB având astfel ocazia să egaleze campiona la puncte, în cazul unei victorii, indiferent de maniera acesteia.

"Nu ştiu dacă se joacă cu titlul pe masă, mai sunt cinci etape. Este clar că mergem să câştigăm meciul. Niciodată nu am mers să jucăm la egal, sau la înfrângere. Mergi să câştigi fiecare meci. Mă bucur că am legat trei victorii, din puncte de vedere moral înseamnă foarte mult pentru jucătorii mei şi mergem cu moral bun, mergem să câştigăm acest meci", a declarat Mihai Teja, înaintea meciului.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - FCSB, duminică, de la 21:00, la Telekom Sport. Revenire importantă pentru campioană

"Va fi o săptămână importantă, pentru că va fi o finală. Va fi un meci în care micile detalii vor face diferenţa, iar cine va greşi prima, va pierde meciul. Culio a început antrenamentele ieri, iar dacă va demonstra la antrenamente, va juca. Nu avem nevoie de Culio care ia cartonaşe, ci de Culio care se bate pentru orice minge", a declarat Dan Petrescu, după meciul de la Craiova.

George Ţucudean mai are de aşteptat. "Nu cred că va mai putea în acest sezon să fie aşa bine cum a fost până acum, pentru că a stat mult. Sincer nu ştiu ce va putea face Ţucudean, dar sunt mulţumit de ce a făcut azi Cristi Bud. Sperăm ca în zece zile să îl avem, poate chiar la meciul cu Astra", a mai spus Dan Petrescu.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - FCSB, duminică, de la 21:00, la Telekom Sport. Echipele probabile:

  • CFR: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, Deac - Omrani, Bud, Păun
  • FCSB: Bălgrădean - Benzar, I. Cristea, Planic, J. Morais - Nedelcu, Filip - Man, F. Tănase, F. Coman - Gnohere

Nu rata derby-ul CFR Cluj - FCSB, duminică, de la 21:00, meci transmis în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Trăieşte cele mai tari competitii! Ia-ţi cel mai bun pachet de sport. Treci pe PLUS şi vezi Telekom Sport 1 si 2!

Afla mai multe despre: fcsb cfr 

viewscnt
Articole similare