Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - Gaz Metan 1-2. Surpriză uriaşă în Gruia! Campioana pierde pe teren propriu şi rămâne la 6 puncte de liderul campionatului

VIDEO | CFR Cluj - Gaz Metan 1-2. Surpriză uriaşă în Gruia! Campioana pierde pe teren propriu şi rămâne la 6 puncte de liderul campionatului

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a pierdut, scor 1-2, meciul de pe teren propriu disputat în compania formaţiei Gaz Metan Mediaş. Deaconu şi Cardoso au marcat golurile oaspeţilor, Ciobotariu a înscris pentru echipa lui Dan Petrescu

Gaz Metan a reuşit surpriza etapei: s-a impus pe terenul CFR-ului şi i-a administrat campioanei prima înfrângere din actualul sezon. 

Debeljuh a ratat o ocazie imensă de a-şi duce echipa în avantaj. Ce n-au putut clujenii, au reuşit cei de la Mediaş. Deaconu a deschis scorul în Gruia. Campioana a alergat după egalare, dar Djokovic nu a putut să-l păcălească pe Buzbuchi.

Cardoso le-a dat lovitura de graţie clujenilor în repriza secundă: a marcat frumos, cu un şut din afara careului.

În plus, arbitrul Găman le-a anulat gazdelor un gol valabil. Ciobotariu a redus din diferenţă în prelungiri, dar a fost prea târziu. S-a terminat 2-0 pentru Gaz Metan, care venea după 5 meciuri fără victorie. CFR a rămas acum la 6 puncte în spatele liderului Universitatea Craiova. Echipa lui Petrescu va juca joi pe terenul lui AS Roma, în lupta directă pentru primul loc din Grupa A a Ligii Europa.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 1-2 (Ciobotariu 93 / R. Deaconu 27, Cardoso 60)

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Sandomierski - Susic, Manea, Ciobotariu, Latovlevici - Itu, Luis Aurelio, Djokovic - Deac, Debeljuh, Pereira
  • Rezerve: Bălgrădean, Burcă, Camora, Hoban, William Soares, Păun, Costache, Carnat, Rondon
  • Gaz Metan: Buzbuchi - Romeo, Larie, Matias, Velisar - Alceus, Santos da Silva - Ciocan, Deaconu, Oliveira - Cardoso
  • Rezerve: Pleşca, Trif, Horj, Paul Costea, Loembet, Horşia, Sambu, Smola, Valente

Final de meci. Surpriză uriaşă în Gruia

Min 90+3 Goool CFR Cluj! Denis Ciobotariu reduce in handicap

Min 83. Ratare imensă pentru campioană! Costache este aproape să reducă din diferenţă

Min. 67 Gol anulat pentru CFR Cluj! 

Min. 65 Şi Păun cere penalty!

Min. 60 GOOOL Gaz Metan! Gluma se îngroaşă în Gruia. Cardoso marchează cu mult noroc pentru 2-0, după ce mingea a fost deviată. 

Min. 50 Debeljuh ratează din faţa porţii, dar acesta cere un penalty. 

Min. 45+1 Finalul primei reprize. 

Min. 39 Djokovic şutează sub transversală, iar Buzbuchi scoate spectaculos în corner. 

Min. 27 GOOOOL Gaz Metan! Surpriză în Gruia. Ronaldo Deaconu ajunge în careu şi marchează elegant. 

Min. 22 CFR Cluj ratează o nouă ocazie de a deschide scorul. 

Min. 20 Cardoso trage peste poartă din interiorul careului. 

Min. 13 Debeljuh ratează incredibil din doar câţiva metri.

Min. 1 A început partida!

Înaintea partidei, CFR Cluj se afla pe locul trei, cu 18 puncte, cu şase puncte mai puţine decât liderul Universitatea Craiova. Gaz Metan e pe locul 14 în Liga 1, cu şapte puncte. 

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş, în direct, de la ora 21:00

Costin Curelea va sta pe banca lui CFR Cluj, în absenţa lui Dan Petrescu, cel care e suspendat în Liga 1: “Am văzut jocul lor, practică un fotbal bun şi cu siguranţă vor progresa. Au un antrenor nou, au adus câţiva jucători buni, care au nevoie de câteva meciuri împreună pentru a fi mai omogeni. Deja au avut 4-5 meciuri, iar mâine, la meciul cu noi, se vor prezenta mult mai bine.

Suntem echipa campioană, jucătorii au demonstrat că pot juca cu cele mai mari echipe din Europa, dar şi cu formaţîi mai slab cotate din Liga 1. Asta înseamnă valoarea jucătorilor, valoarea antrenorului, care ştie de fiecare dată cum să ii motiveze cel mai bine.
 
Jucătorii sunt profesionişti şi vor lua toate meciurile la fel. Ei au dovedit şi până acum că pot face diferenţa între meciuri şi vor trata serios această partida”, a declarat Costin Curelea la conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: fotbalcfr clujgaz metan 

viewscnt
Articole similare