Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 2-0. Campioana se apropie din nou de Craiova şi aşteaptă derby-ul cu FCSB

VIDEO CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 2-0. Campioana se apropie din nou de Craiova şi aşteaptă derby-ul cu FCSB

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a trecut uşor de Gaz Metan Mediaş, scor 2-0. Deac şi Djokovic au punctat pentru campioana României

CFR a revenit la un singur punct în spatele Craiovei, după ce a învins-o pe teren propriu pe Gaz Metan. Medieşenii au început bine, iar Droppa a fost foarte aproape de deschiderea scorului. Campioana a replicat prin Djokovic, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Chipciu a obţinut apoi o lovitură de la 11 metri, iar Deac nu a iertat. Mijlocaşul a ajuns la 12 goluri marcate în acest sezon. Clujenii au rezolvat partida la patru minute după pauză.

Deac şi-a trecut în cont şi un assist, la reuşita lui Djokovic. Cu zece minute înainte de final, Boli a fost eliminat, dar nu a mai contat. CFR - Gaz Metan s-a încheiat 2 la 0. 

LIVE VIDEO CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 2-0 (Deac 39-pen, Djokovic 49)

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovic - Deac, Rondon, A. Joca
Rezerve: Hindrich, Cestor, Susic, Hoban, Chipciu, A. Păun, Petrila, Costache, Omrani
Absenţi: Golofca (accidentat)
Antrenor: Dan Petrescu

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Drăghici, Larie, Nielsen, Velisar - Droppa, Şt. Popa - Moura, N. Chamed, Trif - N. Cardoso
Rezerve: A. Popa, Ciocan, Avram, Dogaru, Nicula
Absenţi: Batista, Pleaşcă, Fofana, N. Roşu, Costea, Ely, Hora (contracte reziliate), M. Constantin, S. Buş (suspendaţi), Diakota (accidentat)
Antrenor: Dusan Uhrin


Final de meci. Victorie facilă pentru CFR Cluj. Deac şi Djokovic au marcat golurile victoriei

Min 80. Boli de la CFR Cluj este eliminat

Min 49. Gol CFR Cluj! Damjan Djokovic majorează avantajul clujenilor

Pauză

Min 39. Penalty pentru CFR Cluj! Chipciu este faultat în careu, iar Ciprian Deac deschide scorul

  • S-a scurt o jumătate de oră din partida din Gruia. Cele două formaţii par să aibă probleme în zona mediană, în special la construcţie. CFR încă nu a tras pe spaţiul porţii lui Pleşca.

Min 12. Ocazie importantă pentru Gaz Metan. Droppa apare la finalizare, dar şutul său trece peste poartă. 

Min 6. Dan Petrescu face deja prima schimbare. Iese tânărul Joca şi intră Alex Chipciu

Min 1. Start în partida din Gruia

  • Cele două echipe sunt la încălzire


 Fără ”starurile” Buş şi Marius Constantin şi cu numeroase probleme în interiorul clubului, Gaz Metan Mediaş pare condamnată în faţa campioanei CFR Cluj, echipă obligată să câştige partida de luni.

CFR este mare favorită la câştigarea acestui meci, iar casele de pariuri par de acord cu acest lucru. Clujenii au o cotă de 1.16 / 1.18 la victorie, semn că o remiză sau un succes al echipei medieşene ar fi un adevărat miracol.

Într-un meci amical disputat înainte de startul sezonului după pandemie, CFR Cluj a distrus-o pe Gaz Metan, scor 6-1. Dacă la Mediaş lucrurile au fost dificile pentru campioni (două remize la zero în februarie şi martie), pe teren propriu, în septembrie, CFR a trecut uşor de Gaz Metan, scor 3-0.

Ultima victorie a medieşenilor în Gruia s-a petrecut acum 9 ani, când Gaz câştiga cu scorul de 2-0, prin golurile lui Ciprian Petre şi Zoran Markovic.

”Va fi un meci foarte greu, la fel ca toate din play-off, mai ales că în ultimele două meciuri nu am reuşit să câştigăm. Sperăm să spargem gheaţa acum şi să avem prima victorie după două meciuri. Au jucat foarte bine (n.r. - cu U Craiova). Şi cu FCSB au făcut 2-2 în deplasare. Şi cu Craiova eu zic că meritau victoria. Mai ales pe final, în zece jucători, au avut două ocazii mari. E clar că nu trebuia să piardă. Şi îmi dau seama că şi la meciul cu noi vor da tot ce au mai bun pentru că sunt jucători care poate nu au jucat prea mult şi vor să demonstreze. Sigur vor avea un spirit extraordinar şi ei n-au ce să piardă la meciul ăsta. Sunt multe motive din cauza cărora noi suntem acum pe locul doi. E clar că această pandemie nu ne-a priit în opinia mea. Chiar dacă am muncit foarte mult, noi nu suntem la maximum, cum am fost înainte de pandemie şi acest lucru s-a văzut şi la meciuri. Cu toate astea eu cred că meritam mai mult în ultimele două meciuri” a mărturisit Dan Petrescu înainte de acest meci.

Afla mai multe despre: cfr clujgaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare