Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - KuPS 3-1. Campioana României s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în grupele Europa League. Meci aproape perfect făcut de ardeleni

VIDEO | CFR Cluj - KuPS 3-1. Campioana României s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în grupele Europa League. Meci aproape perfect făcut de ardeleni

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins echipa finlandeză KuPS, scor 3-1, şi s-a calificat în grupele UEFA Europa League.

VIDEO | CFR Cluj - KuPS 3-1 (Rondon 5, 56 Debeljuh 41 / Odoh 90+1)

Campioana Ligii I a trecut fără emoţii în play-off de finlandezii de la Kups. Deschiderea de scor s-a produs în minutul cinci, în stilul caracteristic al ardelenilor. Rondon a marcat în urma unei lovituri de colţ. Chiar înaintea pauzei, Debeljuh a dublat avantajul formaţiei lui Petrescu. Toate emoţiile au fost risipite la zece minute de la reluare. Rondon a înscris pentru a doua oară în meci. Finlandezii au punctat şi ei în prelungiri. Udoh a marcat superb şi a stabilit scorul final, CFR Cluj - Kups 3 la 1.


ECHIPELE DE START

CFR Cluj: Bălgrădean - Camora, Burcă, Vinicius, Susic - Păun, Djokovic, Bordeianu, Deac - Debeljuh, Rondon
Rezerve: Sandomierski, Manea, Omrani, Pereira, Chipciu, Hoban, Cestor
Antrenor: Dan Petrescu

KuPS: Virtanen - Savolainen, Tarasovs, Nuno Tomas, Pikk - Saxman, Adjei-Boateng, Nissila - Sale, Rangel, Pennanen
Rezerve: Riihimaki, Purje, Odoh, Manga, Pirttjoki, Heinonen, Nissinen
Antrenor: Arne Erlandsen

Min. 90+1: GOL KuPS! Odoh înscrie cu un şut deviat, însă nimic nu se mai poate întâmpla. 

Min. 64: Ocazie CFR! Debeljuh a irosit şansa de a realiza "dubla". Atacantul campioanei a rămas singurul cu portarul, însă acesta a apărat. 

Min. 56: GOOOOOOL CFR! Aceeaşi conexiune ca la primul gol. Deac assist, gol Rondon, iar CFR este cu un pas în grupele Europa League. 

Min. 41: GOOOOOOL CFR! Debeljuh majorează diferenţa ardelenilor înainte de pauză. Reuşita CFR-ului vine după o perioadă în care KuPS a dominat partida. 

Min. 20: Ocazie KuPS! Finlandezii au avut oportunitatea de a restabili egalitatea, însă s-au întrecut în lufturi.

Min. 5: GOOOOOOOL CFR Cluj! Mario Rondon deschide scorul cu o lovitură de cap, în urma unui corner. 

A început meciul. 


KuPS este campioana Finandei şi, precum CFR Cluj, a venit din preliminariile Ligii Campionilor. A avut parte de un parcurs sinuos. A fost învinsă clar de Molde în primul tur, cu 5-0, apoi a învins campioana Slovaciei acasă, Slovan Bratislava, 2-1, dar şi campioana Lituaniei, Suduva, scor 2-0. În campionatul Finlandei, unul modest de altfel, are şapte victorii consecutive.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - KuPS, de la ora 18:30, în play-off-ul din Europa League. Ultimul obstacol pentru o nouă prezenţă a campioanei României în grupe

În primul tur preliminar al Ligii Campionilor, CFR Cluj a trecut de maltezii de la Floriana, scor 2-0, apoi a pierdut dramatic, la lovituri de departajare cu Dinamo Zagreb. Trimisă în turul trei preliminar din Europa League, CFR Cluj s-a impus pe terenul campioanei Suediei, Djurgarden, scor 1-0, iar acum va înfrunta o altă formaţie din Scandinavia.

Pe foaie, CFR Cluj este clar echipa mai puternică, mai experimentată, mai valoroasă. Dincolo de aceste aspecte, CFR Cluj joacă acasă, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", şi chiar dacă nu are alături publicul de Gruia, vor evolua pe un teren unde se cunosc toate smocurile din gazon. De asemenea, nici la nivel de club sau ca echipă naţională, fotbalul finlandez nu se compară cu cel românesc. Toate indiciile o arată pe CFR Cluj ca mare favorită, însă fotbaliştii lui Dan Petrescu sunt obligaţi şi chiar îndoctrinaţi ca niciodată să nu-şi subestimeze adversarul.

"Mister ne pregăteşte foarte bine, suntem conştienţi că o să ne aştepte o partidă dificilă şi trebuie să dăm totul pe teren pentru a ne califica.Consider că am ridicat ştacheta, trebuie să menţinem această linie şi să mergem din nou în grupele Europa League. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere.", a declarat Andrei Burcă, la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare