Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - Malmo 0-1. Aşa nu! Campioana Ligii 1 a încheiat meciul fără a trage vreun şut pe poartă

VIDEO | CFR Cluj - Malmo 0-1. Aşa nu! Campioana Ligii 1 a încheiat meciul fără a trage vreun şut pe poartă

CFR Cluj

Comentarii

Campioana Ligii 1, CFR Cluj, a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de campioana Suediei, Malmo FF, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Ligii 1 a încheiat meciul fără a trage vreun şut pe poartă.

Golul care a decis câştigătoarea primei manşe a fost înscris în urma unei gafe a portarului lituanian Giedrius Arlauskis. În ultimul minut al primei părţi, vârful Carlos Strandberg s-a desprins lejer din marcajul lui Vinicius şi a scăpat singur cu goalkeeper-ul CFR-ului, pe care l-a învins cu un şut simplu. Arlauskis a fost pe minge, dar a scăpat balonul în poartă.

Cea mai mare ocazie a părţii secunde le-a aparţinut tot suedezilor, prin Rieks (55), dar de această dată Arlauskis a fost mai atent şi a scos cu piciorul şut trimis la firul ierbii de către mijlocaşul lui Malmo. Suedezii au ţinut de scor, iar CFR a încheiat meciul fără să tragă vreun şut pe poartă, deşi intrarea la pauză a lui Alex Ioniţă a dinamizat jocul campioanei Ligii 1.

Manşa a doua va avea loc la 1 august, de la ora 20.00, la Malmo.

CFR Cluj - Malmo 0-1 (Strandberg 45')

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban (Males 60') - Deac (Păun 79'), Djokovic (Ioniţă 46'), Culio, Omrani - Ţucudean
Rezerve: Vâtcă - Males, Păun, Lang, Ioniţă, Bordeianu, Peteleu
Antrenor: Edi Iodănescu

Malmo: Dahlin - Larsson (Vindhem 89'), L. Nielsen, Bengtsson, Safari - Traustason (S. Adrian 89'), Lewicki, Christiansen, Rieks - Strandberg (Antonsson 86'), Rosenberg
Rezerve: Andersson - Gall, Innocent, Antonsson, Vindheim, Brorsson, Adrian
Antrenor: Uwe Rosler


Min. 73: Prima acţiune periculoasă a CFR-ului vine abia acum, însă campioana Ligii 1 rămâne fără şut pe poartă în acest meci. Ciprian Deac a driblat un adversar în stânga şi a pasat greşit în centrul careului, deşi avea şi varianta unui şut la poartă.

Min. 55: Ocazie imensă de 2-0 a suedezilor! Acelaşi Strandberg a pătruns în careul clujenilor şi i-a pasat lui Rieks, care a şutat pe jos, dar Arlauskis a scos cu piciorul.

Min. 46: Se reia jocul. Edi Iordănescu schimbă la pauză: intră Alex Ioniţă şi iese Damjan Djokovic.

PAUZĂ la Cluj-Napoca

Min. 45: Gol, Malmo! Strandberg deschide scorul înainte de pauză, cu un şut simplu, profitând de o intervenţie slabă a lui Arlauskis.

Min. 21: Primul şut pe poartă le aparţine oaspeţilor, prin căpitanul Markus Rosenberg, dar mingea trimisă de fostul jucător al lui Ajax nu-i pune probleme lui Arlauskis.

Min. 15: Un prim sfert de oră lipsit complet de ritm: nici măcar un şut pe sau spre poartă! În acest început de meci, mingea stă mai mult la suedezi.

Min. 1: A început meciul!

Edward Iordănescu face şi el o analiză a aversarilor din Champions League: "O echipă valoroasă, în ciuda parcursului mai slăbuţ din campionat. E campioana ţării, o echipă cu mare tradiţie în cupele europene, care vine cu jucători valoroşi, experimentaţi. Am studiat-o şi ne concentrăm pe Malmo, dar mai avem, vom vedea. Faţă de noi, ei sunt în plin campionat, vor avea mai multe meciuri în picioare, dar asta nu prea contează. Important să ne urmărim obiectivul şi să-l şi atingem".

Şi Iuliu Mureşan vorbeşte despre primul meci european al anului la Cluj: "Toate meciurile sunt grele, dar echipa va juca bine, aşa cum a făcut-o în partida cu Universitatea. Avem şanse să jucăm bine şi în cupele europene şi să ne calificăm. Sper să rupem şi tradiţia câştigării campionatului numai în anii pari, iar la anul să fim tot noi campioni".

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Malmo, marţi, 19:00, Telekom Sport 1

"Îmi place stilul lui Edi Iordănescu, un antrenor căruia îi place foarte mult posesia, e puţin diferit faţă de Dan Petrescu. O să avem un sezon foarte greu pentru că am câştigat campionatul, iar orice clasare mai jos de locul unu pentru noi ar fi un eşec! Ne gândim şi la meciul cu Malmo, am văzut că au jucători puternici, de talie, dar trebuie să fim pregătiţi în orice moment pentru astfel de meciuri", e de părere şi Ciprian Deac.

Afla mai multe despre: cfr clujchampions leagueiordanescumuresandeac 

viewscnt
Articole similare