Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | I-au ridicat pulsul lui Dan Petrescu. CFR Cluj - Poli Iaşi 2-1. Clujenii au câştigat cu un gol marcat în prelungiri

VIDEO | I-au ridicat pulsul lui Dan Petrescu. CFR Cluj - Poli Iaşi 2-1. Clujenii au câştigat cu un gol marcat în prelungiri

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a câştigat cu 2-1 la capătul unui meci tensionat, în care CSM Poli Iaşi a egalat în minutul 85. Golul victoriei a venit în prelungiri.

Prima etapă din play-off i-a adus CFR-ului cea mai slabă adversară dintre cele şase. Şi jucătorii lui Dan Petrescu nu s-au încurcat. CFR Cluj a dominat categoric prima repriză, în faţa unui adversar care a părut paraşutat în play-off. ”Feroviarii” au deschis scorul devreme, în minutul 10, cu specialitatea casei. A fost lovitură liberă bătută foarte bine de Ciprian Deac - centare înaltă la colţul lung - Mureşan a recentrat şi Ţucudean a împins mingea în poartă.

CSM Poli Iaşi n-a dat niciun semn de revenire, ba dimpotrivă. CFR Cluj a mai avut câteva ocazii mari până la pauză, cu Păun în rol de cel mai periculos jucător. Dar clujenii n-au mai reuşit să înscrie şi au terminat repriza cu avantaj minim.

”Feroviarii” au continuat să domine şi în repriza a doua şi Poli Iaşi a avut prima ocazie importantă abia în minutul 51, când Adrian Cristea a tras periculos de la 16 metri. În rest, poarta lui Arlauskis n-a fost prea mult deranjată. Lovitura de teatru a venit însă pe finalul meciului, când nimic nu mai anunţa vreo schimbare de scor.

În minutul 83, Camora a provocat un fault în careu şi lovitura de la 11 metri a fost transformată de Andrei Cristea. Imediat, Costache a fost prins între doi adversari, Dan Petrescu s-a certat cu arbitrul, pe care l-a înjurat şi a fost trimis în tribune. Dar clujenii au continuat să se lupte pentru victorie şi au reuşit să înscrie în prelungiri. O victorie importantă, obţinută însă cu multe emoţii, deşi ”feroviarii” au dominat meciul.
 


Min. 90+4 Fluier final, CFR a reuşit să câştige 3 puncte importante.


Min. 90+2 GOL CFR Cluj. Omrani a înscris în prelungiri.


Min. 87 Dan Petrescu a fost trimis în tribune după ce l-a înjurat pe arbitru. Antrenorul lui CFR Cluj a izbucnit după ce Costache a fost faultat. Petrescu va fi suspendat la derby-ul cu FCSB.


Min. 83 GOL CSM IASI! Andrei Cristea a egalat dintr-un penalty provocat de Camora.


Min. 81 Deac a întors frumos un adversar, a tras la colţul lung, pe jos, pe lângă însă.


Min. 77 Una dintre rarele situaţii în care Iaşi se apropie de poarta adversă. Andrei Cristea centrează din lovitură liberă, Bosoi greşte execuţie şi trimite în peluză.


Min. 56 Păun ratează o nouă ocazie foarte mare. A primti în stânga, a intrat în careu, a tras la colţul lung, dar mingea s-a dus pe lângă.


Min. 52 Cea mai mare ocazie pentru Poli Iaşi. Cristea a scăpat într-o poziţie bună, trage de la 16 metri, Arlauskis respinge în corner.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 S-a terminat prima repriză.


Min. 44 O nouă ratare foarte mare pentru CFR. Ieşenii au respins de pe linia porţii


Min. 42 Păun a încercat să înscrie din ”foarfecă”. Mingea a trecut însă pe lângă poartă.


Min. 36 Emoţii pentru CFR Cluj. Ţucudean este lovit fără intenţie de Ciucudean, la câlcâiul lui Ahile şi rămâne întins pe gazon. Din fericire, poate continua meciul.


Min. 20 Ocazie foarte mare pentru CFR. Păun a primit într-o poziţie foarte bună, trage în portar, mingea ajunge la Frăsinescu, cel care respinge în corner.


Min. 10 GOL CFR! Ţucudean a deschis scorul. A fost o centrare din lovitură liberă bătută de Deac, Mureşan a recentrat la Ţucudean, care a înscris din careul mic.


Min. 3 Jucătorii lui Dan Petrescu au încercat o schemă inedită la o fază fixă, dar rezultatul n-a fost cel aşteptat şi apărarea lui CSM Poli Iaşi a respins.


Min. 1 A început meciul. Puţini spectatori au venit să asiste la prima partidă din play-off. Înainte de fluierul de start s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Davide Astori, aşa cum Dan Petrescu a cerut - dar şi în memoria lui Ion ”Ţop” Voinescu - decedat astăzi.


Echipele de start:

  • CFR Cluj: Arlauskis - C. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Hoban, Djokovic - Culio, Deac, Păun - Ţucudeanu
  • Rezerve: Vâtcă, Luchin, Peteleu, Costache, Mailat, Al. Ioniţă, Omrani
  • CSM Poli Iaşi: Rusu - Bosoi, Jagodinskis, Frăsinescu, Bădic - Cioinac, Mihăescu - Platini, F. Zaharia, Chelaru - A. Cristea
  • Rezerve: Kelava, S. Cisse, Joalisson, Luwaga, Gavrilă, P. Mendes, Panţîru

După o amânare de o săptămână, totul din cauza condiţiilor nefavorabile, Liga I revine în centrul atenţiei, iar prima partidă din play-off-ul actualului sezon este cea dintre CFR Cluj şi CSM Poli Iaşi. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

  • LIVE VIDEO CFR CLUJ - POLI IAŞI, vineri, de la 20:45, pe Telekom Sport 1

Până acum, cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în actuala stagiune, în sezonul regular al Ligii I. Ambele meciuri au fost la discreţia echipei pregătite de Dan Petrescu. A fost mai întâi un 2-0, în deplasarea de la Iaşi, apoi, în retur, a urmat o nouă victorie pe propriul teren, scor 1-0. Mult mai interesant este că moldovenii n-au câştigat vreodată în ultimii 15 ani o partidă disputată pe terenul celor de la CFR Cluj.

LIVE VIDEO CFR CLUJ - POLI IAŞI

Dacă luăm în considerare şi rezultatele din partidele de pregătire, în momentul de faţă, CFR Cluj are o serie de şapte meciuri consecutive fără înfrângere. Ultima dată a pierdut la jumătatea lunii decembrie, când a fost învinsă în deplasarea de la Universitatea Craiova, scor 1-2. În 2018, echipa antrenată de Dan Petrescu a înregistrat trei victorii cu acelaşi scor, 2-0, cu Chiajna, cu Astrua şi cu Juventus, dar şi o remiză în deplasarea de la FCSB, scor 1-1.

LIVE VIDEO CFR CLUJ - POLI IAŞI

De partea cealaltă, CSM Poli Iaşi a avut şi ea un parcurs excelent în ultimele meciuri din sezonul regular. A câştigat cinci meciuri, a pierdut doar două în ultimele şapte partide din Liga I şi a beneficiat de înfrângerea lui Dinamo de la Giurgiu. Astra s-a impus în faţa "câinilor" în ultima etapă a sezonului regular, astfel că CSM Poli Iaşi a prins ultimul loc rămas disponibil din play-off.

Aşadar, nu rataţi partida dintre CFR Cluj şi CSM Poli Iaşi, astăzi, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: iasicfr clujdinamoastraliga 1play offcraiovafcsb 

viewscnt
Articole similare