Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj, aproape de "primăvara" europeană. Victorie dramatică cu Rennes pe teren propriu. Arlauskis, omul meciului

VIDEO | CFR Cluj, aproape de "primăvara" europeană. Victorie dramatică cu Rennes pe teren propriu. Arlauskis, omul meciului galerie foto
Comentarii

CFR a obţinut o victorie extrem de importantă pe teren propriu cu Rennes şi e la un pas de calificarea în primăvara europeană.

Francezii au avut prima mare ocazie a meciului, prin Hunou. Arlauskis şi-a salvat însă echipa. Rennes a ratat o şansă imensă de a deschide scorul pe finalul primei reprize prin Niang. 
Ardelenii au început mai ofensiv repriza secundă, Culio l-a întins bine pe Salin. Rennes nu s-a lăsat mai prejos şi Romain del Castillo a trecut pe lângă gol.  Arlauskis a fost din nou salvator şi la şutul de la distanţă al lui Borigeaud.  
Rondon a adus victoria CFR-ului pe final de meci, dar nu a putut să se bucure mult, pentru că a fost eliminat în minutul 90.  Clujenii au scăpat fără gol în prelungiri, în ciuda asalturilor în valuri ale francezilor. 
CFR are acum acum 9 puncte şi va juca peste trei săptămâni pe terenul lui Lazio, în direct la Telekom Sport 1. 
 

VIDEO | CFR Cluj - Rennes 1-0
A marcat: Rondon 87'

ECHIPELE DE START 

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu (Hoban 74'), Burcă, Boli, Camora - Culio, Bordeianu - Deac (Păun 89') Djokovic, Omrani - Traore (Rondon 71')
Rezerve: Fernandez, Golofca, Butean, Cestor
Antrenor: Dan Petrescu

Rennes: Salin - Traore, Da Silva, Gnagnon, Maouassa - Del Castillo (Siebatcheu 66'), Bourigeaud (Guitane 84'), Grenier, Raphina - Hunou (Gboho 66'), Niang
Rezerve: Bonet, Nyamsi, Morel, Gelin
Antrenor: Julien Stephan

Min. 90+4: GOL anulat Rennes! Un jucător al francezilor a atins mingea cu mâna. 

Min. 90: Eliminare CFR! Rondon a fost eliminat după o intrare cu talpa. Partida va fi prelungită cu cel puţin şase minute. 

Min. 87: GOOOOL CFR! Deac a executat perfect un corner, iar Rondon a deschis scorul cu o lovitură perfectă de cap. 

Min. 82: Ocazie CFR! Rondon face stop pe piept in interiorul careului, dar şutul său trece puţin pe lângă poartă. 

Min. 77: Ocazie Rennes! Bourigeaud trimite o "torpilă" sub bară de la mare distanţă, dar Arlauskis respinge în corner şi în acelaşi timp se accidentează. 

Min. 54: Ocazie Rennes! Arlauskis este îngerul păzitor din poarta CFR-ului! Portarul campioanei a avut o nouă intervenţie miraculoasă.

Min. 48: Ocazie Rennes! Niang a avut o nouă acţiune periculoasă, Raphina a scos mingea din gheata lui Raphina, dar arbitrul a dictat offside. 

Pauză la Cluj. 

Min. 35: Ocazie Rennes! Cea mai mare ocazie a meciului, de până acum! Arlauskis a avut o intervenţie formidabilă la lovitura de cap a lui Niang. 

Min. 30: Lacina Traore încasează cartonaşul galben după un fault urât asupra unui adversar. 

Min. 23: Culio a centrat pe jos, dar Salin a reţinut înainte ca Omrani să atingă mingea. 

Min. 19: Ocazie Rennes! Raphina a trimis un şut din marginea careului peste poarta lui CFR. 

Min. 11: Ocazie Rennes! Bourigeaud şutează cu dreptul, însă de această dată Arlauskis prinde fără probleme. 

Min. 5: Ocazie Rennes! Del Castillo a şutat pe direcţia lui Arlauskis, dar lituanianul a scos mingea. 


Din grupă, CFR Cluj este clubul cu cele mai mari încasări din cupele europene.

Media de puncte/meci a antrenorilor din grupă:


CFR Cluj şi Rennes se reîntâlnesc la două săptămâni de la meciul disputat în Franţa, acolo unde campioana en titre şi liderul la zi din Liga 1 s-a impus la limită, scor 1-0. Ciprian Deac a înscris unicul gol al meciului în minutul 9, meciul fiind marcat de cele două eliminări din tabăra francezilor.

Portarul Mendy a fost eliminat în minutul 5, pentru ca Rennes să mai primească o lovitură în primul minut al reprizei a doua: eliminarea lui Camavinga. Chiar şi aşa, CFR Cluj nu a reuşit să se desprindă pe tabelă şi a avut mari emoţii pe final, mai ales după ce Susic a văzut al doilea galben în minutul 82. S-a terminat 1-1, iar Rennes vine joi la Cluj să îşi joace ultima şansă la calificare, în condiţiile în care francezii au un singur punct şi sunt ultimii în grupa E, grupă condusă de Celtic, cu şapte puncte, urmată de CFR Cluj, cu şase puncte, şi de Lazio, cu trei puncte.

În weekend, CFR Cluj a învins Academica Clinceni, scor 3-0, în etapa a 15-a a Ligii 1. "Meciul cu Rennes va fi mai uşor de abordat de jucători, nu de mine. Pentru că la meciul cu Rennes ei sunt favoriţi, ei au de pierdut, nu noi. Rennes e echipa mai valoroasă, buget mai mare, jucători mai buni. Dacă mai batem o dată, înseamnă că suntem tari de tot. Rennes va veni sigur şi va juca cu noi la victorie", a declarat Dan Petrescu, după meciul cu Clinceni.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Rennes. Tiago Martins arbitrează meciul

Portughezul Tiago Martins arbitrează meciul CFR Cluj - Rennes, care se va disputa, joi, de la ora 19.55, în etapa a patra a grupei E a Ligii Europa. Tiago Martins va fi ajutat de Luis Campos şi Pedro Almeida. Rezervă va fi Hugo Miguel. Meciul va fi transmis în direct la Telekom Sport 1.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Rennes. Francezii s-au odihnit în weekend

Clubul Rennes a anunţat, sâmbătă, că meciul pe care adversara CFR Cluj urma să îl dispute în deplasare cu Nimes, de la ora 21.00, în Ligue 1, a fost amânat din cauza intemperiilor.

"Păi Rennes nu a jucat. Îmi doream să joace, că poate mai pierdeau ceva jucători, era bine să joace. Ei acum o să vină odihniţi şi nu e bine pentru noi acest lucru. Sigur vom fi mai motivaţi la meciul cu Rennes decât am fost astăzi şi şansele sunt egale, pentru că valoric, Rennes e mai bună, dar nu o să mai avem norocul sigur din primul meci, cu doi eliminaţi. O să se joace 11 la 11. Trebuie să fim noi mai buni decât în meciul tur şi să sperăm la un rezultat pozitiv. Orice rezultat pozitiv în continuare eu zic că e fantastic pentru noi şi pentru fotbalul românesc", a mai spus Dan Petrescu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare