Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj nu şi-a revenit după eliminarea din Liga Campionilor. Doar egal cu Sepsi pe teren propriu, Deac a ratat un penalty

VIDEO | CFR Cluj nu şi-a revenit după eliminarea din Liga Campionilor. Doar egal cu Sepsi pe teren propriu, Deac a ratat un penalty

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, cu Sepsi, în etapa a doua din Liga 1. Ciprian Deac a ratat un penalty.

 

CFR Cluj nu reuşeşte să iasă din zodia penaltyurilor ratate. Campioana României s-a chinuit dramatic cu Sepsi şi a ratat victoria în momentul în care Ciprian Deac a şutat în bară de la punctul cu var. Elevii lui Dan Petrescu au început în forţă meciul, însă raidurile la poarta Niczuly au fost gloanţe oarbe. La 10 minute de la reluarea jocului Bryan Nouvier l-a bucusculat pe Susici în careu, iar arbitrul a dictat  penalty. A fost a doua lovitură de pedeapsă pe care Ciprian deac a ratat-o în această săptămână. Chiar dacă elevii lui dan Petrescu s-au zbătut până la final, tabela a rămas 0-0. 

 

VIDEO CFR - Sepsi 0-0

  • CFR CLUJ : Bălgrădean - Susic, Cestor, Burcă, Butean - Itu, Hoban, Păun - Deac, Rondon, Costache
  • REZERVE: Sandomierski, Cobotariu, Boli, Bordeianu, Luis Aurelio, Djokovic, Golofca, Petrila, Debeljuh
  • ANTRENOR: Dan Petrescu
  • SEPSI : Niczuly - Radoslav, Bouhenna, Mitrea, Ştefan - Achahbar, Vaşvari, Purece, Aganovic - Carnat, Ştefănescu
  • REZERVE: Collado, Tincu, Mitrea, Nouvier, Kovacs, Fulop, Bajrovic, Deligiannidis, Fofana
  • ANTRENOR: Leo Grozavu

Min. 57: Ratare CFR! Deac a trimis în bară.

Min. 56: Penalty CFR! Nouvier şi-a faultat un adversar în careu. 

Min. 43: Ocazie CFR! Ardelenii au fost la un pas să marcheze golul etapei. Rondon a reluat cu căclâiul din careu, dar Nicszuly a avut un reflex de zile mari. 

Min. 24: Ocazie mare pentru CFR! Ştefan şi-a salvat echipa. 

Min. 5: Ocazie Sepsi! Ştefănescu a fost la un pas să dea lovitura în Gruia.

Min. 4: Ocazie CFR! Campioana putea deschide scorul prin Deac. 


Min 1. Start de meci în Gruia.


Elevii lui Dan Petrescu trebuie să se regrupeze rapid după eliminarea din UEFA Champions League, împotriva lui Dinamo Zagreb. Nu doar că ardelenii suferă din punct de vedere psihic, dar meciul de la mijlocul săptămânii, care s-a întins pe parcursul celor 120 de minute şi la loviturile de departajare, i-a epuizat.

Chiar Dan Petrescu a declarat la conferinţa de presă de la finalul partidei cu croaţii că ar fi vrut amânarea acestui meci. Astfel, eşte de aşteptat ca Petrescu să folosească rezervele, la fel ca în partida cu Academica Clinceni, câştigată de CFR, scor 2-1. 

Tot la limită s-a încheiat şi meciul lui Sepsi cu U Craiova, însă a fost o înfrângere, 0-1, pentru formaţia din Sfântu Gheorghe, care a pornit aşadar cu stângul noul sezon. 

Afla mai multe despre: cfr clujsepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare