Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO CFR Cluj - ŢSKA Sofia 0-0. Campioana s-a chinuit în Gruia în grupele Europa League! Calificarea se joacă în Elveţia. Cum arată clasamentul

VIDEO CFR Cluj - ŢSKA Sofia 0-0. Campioana s-a chinuit în Gruia în grupele Europa League! Calificarea se joacă în Elveţia. Cum arată clasamentul

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi ŢSKA Sofia au remizat, scor 0-0, în penultima etapă a grupelor Europa League. Campioana României l-a pierdut pe Alexandru Chipciu, eliminat, pentru meciul decisiv din Elveţia. CFR Cluj are nevoie de o victorie cu Young Boys, în deplasare, pentru a se califica în 16-imi.

 

Clasamentul Grupei A din Europa League:
  • 1. AS Roma - 13 puncte
  • 2. Young Boys - 7 puncte
  • 3. CFR Cluj - 5 puncte
  • 4. ŢSKA Sofia - 2 puncte

VIDEO CFR Cluj - CSKA Sofia 0-0, Telekom Sport 1

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Manea, Burcă, Camora - Chipciu, Djokovic, Păun - Rondon, Debeljuh, Pereira
  • Rezerve: Sandomierski, Checicheş, Deac, Ciobotariu, Latovlevici, Haiduc, Vojtus, Itu, Joca, Carnat
  • ŢSKA Sofia: Busatto - Antov, Mattheij, Zanev - Vion, Youga, Geferson, Carey - Sankhare - Sowe, Yomov
  • Rezerve: Iliev, Evtimov, Henrique, Beltrame, Keita, Penaranda, Mazikou, Turitsov, T. Rodrigues Ahmedov, Galabov

Min. 90+4 Finalul partidei!

Min. 90+2 ŢSKA Sofia a asediat poarta lui Bălgrdean, prin şuturile lui Youga şi Sowe. 

Min. 86 Chipciu a fost eliminat! Cu 10 minute înainte de final, CFR Cluj a cerut penalty la un posibil henţ, ca mai apoi Chipciu să vadă al doilea galben, după ce centralul a considerat că a simulat. 

Min. 75 Camora îşi încearcă şi el norocul de la distanţă, dar a şutat mult pe lângă poartă. 

Min. 71 Sankhare a tras plasat de la 25 de metri, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 69 Tot ŢSKA Sofia rămâne mai periculoasă! Sowe a ajuns în poziţie de şut, dar Burcă a respins eroic în corner. 

Min. 49 ŢSKA Sofia are prima ocazie a reprizei secunde. Youga trage de la 25 de metri pe mijlocul porţii, iar Bălgrădean respinge în faţă. Manea a rezolvat faza şi a respins în lateral. 

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+1 Pauză! Ambele echipe au avut ocazii importante în prima parte a reprizei, dar nu au mai riscat în rest.

Min. 17 Păun trece de Youga şi trage frumos de la 25 de metri, dar mingea trece puţin pe lângă poartă. Busatto era învins la acest şut, în condiţiile în care era mascat de un coleg. 

Min. 13 O nouă ocazie pentru CFR Cluj! Debeljuh scapă spre poarta lui Busatto, dar trage previzibil, iar portarul bulgarilor respinge.

Min. 5 ŢSKA trece şi ea pe lângă deschiderea scorului. Vion a reluat cu călcâiul din corner, iar Camora a respins de pe linia porţii. 

Min. 2 CFR Cluj trece pe lângă deschiderea scorului în startul meciului. Chipciu a cetrat din lovitură liberă, iar Pereira a reluat cu capul în plasa laterală.

Min. 1 A început partida din Gruia. 

Cu patru puncte din primele patru meciuri, campioana României întâlneşte de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1, formaţia bulagră, CSKA Sofia.

CFR Cluj a rămas fără Dan Petrescu şi negociază intens cu Edward Iordănescu, antrenor cu care s-a şi înţeles din informaţiile Telekom Sport. Clujenii au o singură victorie în grupă, obţinută în chiar prima rundă şi chiar contra formaţiei bulgare.

  • LIVE VIDEO CFR Cluj - CSKA Sofia, de la ora 22:00, Telekom Sport 1

CSKa are un singur punct, după ce a smuls o remiză surprinzătoare la Roma, 0-0 cu AS. Bulgarii au câştigat ultimele două jocuri disputate în deplasare, ambele în Bulgaria. A fost un meci de Cupă, câştigat 5-0 pe terenul lui Botev Ihtiman, şi un 2-1 la Montana în campionat. În Europa League, CSKA a pierdut clar la Young Boys Berna, scor 0-3. Pe de altă parte, CFR Cluj nu a mai câştigat un meci pe teren propriu din octombrie, când o învingea pe FC Botoşani, scor 2-1. Au rumat egalul cu Young Boys şi înfrângerile cu Gaz Metan, UTA şi AS Roma.

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a venit la conferinţa de presă în locul lui Dan Petrescu. Bilaşco a susţinut că staff-ul fostului antrenor va pregăti echipa la meciul cu ŢSKA Sofia, din Europa League."Împreună cu conducerea clubului am luat decizia ca eu să ajut cu ceea ce pot în aceste momente. Iar prezenţa mea aici (n.r. - la conferinţa de presă) este oarecum constrânsă de plecarea lui Dan Petrescu, care a avut loc pe neaşteptate şi totul s-a desfăşurat foarte repede. Deocamdată este doar această partidă, foarte importantă pentru clubul nostru. Vom vedea ce se va întâmpla după această partidă. Noi sperăm ca lucrurile să intre pe făgaşul normal cât mai repede", a declarat Marius Bilaşco.

Cât despre partida cu ŢSKA Sofia, din grupele Europa League, oficialul lui CFR Cluj a susţinut că staff-ul lui Dan Petrescu va pregăti partida: "Este o partidă importantă pentru CFR, pentru că păstrăm în continuare şanse de calificare. Iar pentru a spera la ultimul meci, cel direct cu Young Boys, avem nevoie de o victorie, sau să facem acelaşi rezultat pe care îl va face Young Boys la AS Roma” a mai spus acesta.

  • LIVE VIDEO CFR Cluj - CSKA Sofia, de la ora 22:00, Telekom Sport 1

”CFR are jucători de calitate şi jucători experimentaţi, iar schimbarea lui Dan Petrescu poate fi o surpriză pentru noi. Bineînţeles că o să încercăm să schimbăm istoria. Fiecare antrenor merge cu acest gândul la victorie, nu e ceva ciudat, e ceva normal şi încercăm să  fim în cea mai bună formă, să avem o prestaţie bună în meciul de mâine.” a mărturisit şi Bruno Akrapovici, tehnicianul formaţiei bulgare.

CFR Cluj - CSKA Sofia se joacă joi, de la ora 22:00, şi poate fi urmărit la Telekom Sport 1. Meciul va fi acoperit în totalitate şi de site-ul www.telekomsport.ro. Aici vei putea urmări cele mai importante momente ale meciului, precum şi reacţii de la Cluj.

Afla mai multe despre: live videocfr cluj - cska sofia 

viewscnt
Articole similare