Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - U Craiova 2-3. Meci spectaculos în Gruia: Cicâldău a dat lovitura cu două minute înainte de final şi oltenii au relansat lupta la titlu!

VIDEO | CFR Cluj - U Craiova 2-3. Meci spectaculos în Gruia: Cicâldău a dat lovitura cu două minute înainte de final şi oltenii au relansat lupta la titlu!galerie foto

Superliga

Comentarii

U Craiova a reuşit să câştige pe terenul CFR-ului, 3-2 la ultima etapă din turul play-off-ului Ligii 1, şi să relanseze lupta la titlu în Liga 1. După acest succes, oltenii s-au apropiat la un singur punct de liderul CFR. Campionii sunt lideri cu 36 de puncte, în timp ce trupa din Bănie are 35 şi mai sunt de jucat cinci etape până la finalul sezonului.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - U Craiova 2-3 (Deac 60, Vinicius 70 / Koljic 9, Mihăilă 55, Cicâldău 88), pe Telekom Sport 1

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovic - Deac, Omrani, Costache
  • Rezerve: Hindrich - Ciobotariu, Cestor, Hoban, Chipciu, Păun, Petrila, Rondon, Traore
  • U Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Acka, Bălaşa, Bancu  Cicâldău, Mateiu, Nistor - Ivan, Koljic, Mihăilă
  • Rezerve: Popescu - Vătăjelu, Cosic, Qaka, Baiaram, Bărbuţ, Gustavo, Niţu

Min 90+7 - Final de meci. U Craiova câştigă pe terenul CFR-ului şi relansează lupta la titlu. Oltenii sunt la un singur punct de liderul şi campioana CFR Cluj! Iată cum arată clasamentul din Liga 1:


Min 90+6 - Ocazie CFR! Păun trage puternic de la 18 metri, pe lângă poarta lui Pigliacelli.


Min 90+2 - Ocazie CFR. Vinicius trimite cu capul pe lângă poartă, după o lovitură liberă executată de Deac.


Min 88 - GOOOOOOOOOOLLLLL U Craiova! Cicâldău înscrie cu un şut din întoarcere, din apropierea porţii!


Min 83 - Manea trage tare din unghi, însă fără probleme pentru Pigliacelli.


Min 70 - GOOOOOOOOLLLL CFR Cluj! Deac centrează cu efect în careu, Vinicius pune capul şi egalează.


Min 60 - GOOOOOOOOLLLL CFR! Ciprian Deac înscrie cu un şut excelent din colţul careului de 16 metri, fără speranţe pentru Pigliacelli.


Min 57 - Ocazie U Craiova. Mihăilă trage puternic din interiorul careului, după o centrare din dreapta, însă Arlauskis respinge, cu greu.


Min 55 - GOOOOOOOOOL U Craiova! Mihăilă îl lobează pe Arlasukis, din afara careului, şi majorează avantajul oltenilor în Gruia. Apărarea lui Dan Petrescu e groggy.


Min 46 - A început repriza a doua.


Min 45+4 - Pauză în Gruia.


Min 38 - Ocazie Craiova! Koljic a scăpat singur cu Arlauskis, dar portarul lituanian blochează in-extremis şutul său.


Min 28 - Ocazie CFR. Itu loveşte mingea cu capul şi trimite în bară, iar Omrani încearcă o foarfecă. Mingea trece peste poarta lui Pigliacelli.


Min 21 - Ocazie CFR. Djokovic reia cu capul din careu, după un corner executat de Deac, însă Pigliacelli respinge cu un reflex foarte bun!


Min 19 - Mihăilă combine bine cu Cicâldău, apoi trage de la distanţă, dar mult pe lângă poarta lui Arlauskis.


Min 13 - Ocazie Craiova! Arlauskis are emoţii la un şut al lui Nistor. Lituanianul nu reuşeşte să reţină din prima.


Min 9 - GOOOOOOOOOOL U Craiova! Koljic înscrie cu un şut de excepţie, în diagonală, de la marginea careului de 16 metri. Oltenii iau avantaj încă din startul partidei.


Min 6 - Costache cade în careu, după un contact cu un fundaş al Craiovei, însă arbitrul Istvan Kovacs îi dă galben pentru simulare.


Min 1 - A  început meciul.


18:23 Avem echipele de start.


Un meci cât un titlu. CFR Cluj primeşte, pe teren propiu, vizita Craiovei, într-o partidă care poate aduce asigurarea că echipa lui Dan Petrescu va cuceri un nou titlu în Liga 1, al treilea la rând. Asta dacă trupa din Gruia va reuşi să câştige contra oltenilor, care vor să dea lovitura şi să se apropie la un singur punct de primul loc.

În ultimele partida partide, CFR Cluj n-a pierdut niciuna, iar stadionul Dr. Constantin Rădulescu e o adevărată fortăreaţă, unde "feroviarii" nu prea cedează puncte.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - U Craiova, duminică, de la 20:00, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

De partea celaltă, U Craiova şi-a făcut un lot bun, cu care a pornit cu gândul că va ataca titlul. Deşi la începutul play-off-ului părea ieşită din calcul, trupa din Bănie are un nou antrenor, Cristiano Bergodi, şi după două victorii la rând, oltenii au ambiţia să învingă liderul pe teren propriu şi să se apropie la un singur punct de fotoliul de lider.

Afla mai multe despre: cfr cluju craiovaliga 1preview 

viewscnt
Articole similare