Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR - Viitorul 0-0. A doua remiză albă la rând pentru clujeni. Echipa lui Hagi, la primul egal după nouă etape în Liga 1!

VIDEO | CFR - Viitorul 0-0. A doua remiză albă la rând pentru clujeni. Echipa lui Hagi, la primul egal după nouă etape în Liga 1!

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj - Viitorul s-a terminat 0-0, în Gruia, în a treia etapă din 2020.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Viitorul 0-0

  • CFR: Arlauskis - Burcă, Vinicius, Boli, Camora - Bordeianu, Hoban, Djokovic - Dodi, Deac, Costache
  • Rezerve: Sandomierski - Cestor, Omran, Păun, Ţucudean, Petrila, Chipciu
  • Viitorul: Căbuz - Boboc, Mladen, Ghiţă, De Nooijer - Matei, Artean, C. Ganea - Iancu - Rivaldinho, G. Ganea
  • Rezerve: Buzbuchi - Dussaut, Iacob, Ciobanu, Dulca, Achim, Chiţu

Min. 90+4: Final de meci.Viitorul obţine prima remiză din ultimele nouă etape în Liga 1!


Min. 85: Păun încearcă o pătrundere prin centru, în careu, intră în suprafaţa de pedeapsă şi trage, dar pe lângă poarta lui Căbuz.


Min. 78: Ocazie CFR! Burcă centrează din dreapta, Omrani încearcă să reia, dar şterge mingea cu capul, iar balonul se scurge în afara terenului.


Min. 65: Ocazie Viitorul! După o fază încâlcită în marginea careului CFR-ului, mingea ajunge la Artean, care trage şi execuţia sa seamănă cu cea din Supercupa României, dar mingea trece de data aceasta peste poarta lui Arlauskis.


Min. 46: Ocazie CFR! Rivaldinho loveşte cu capul din interiorul careului, din apropiere, dar Arlauskis reuşeşte să reţină.


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45: Pauză în Gruia.


Min. 43: Ocazie CFR! Omrani îi ridică mingea peste apărarea Viitorului lui Costache, fotbalistul CFR-ului preia spre poartă şi trage cu stângul, dar mingea trece pe lângă poarta lui Căbuz.


Min. 38: Ocazie Viitorul! Rilvainho pune capul excelent la o lovitură liberă din lateral, bătută de Iancu, dar mingea trece pe lângă poarta lui Arlauskis.


Min. 31: Bară Viitorul! Gabi Iancu trage de la distanţă, dar mingea loveşte transversala.


Min. 25: Ocazie CFR! Camora centrează cu efect din stânga, Deac loveşte cu capul, dar Căbuz e pe fază şi reţine fără probleme.


Min. 15: Dan Petrescu schimbă un fotbalist U21. Dodi Joca este înlocuit cu Billel Omrani.


Min. 5: Ocazie CFR! Căbuz iese greşit pe o centrare venită din stânga, respinge doar până la Bordeianu, care încearcă o execuţie pretenţioasă şi trimite mingea peste poartă, din marginea careului.

 


Min. 1: A început meciul!


Gică Hagi vs Dan Petrescu sau Viitorul vs CFR în Gruia, unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei din Liga 1, se vede vineri de la ora 20:00 la Telekom Sport 1.

Viitorul vine după înfrângerea cu U Craiova şi poate rata playoff-ul pe ultima sută de metri. CFR Cluj a remizat la Mediaş şi cel mai probabil va încheia sezonul pe prima poziţie, loc de pe care va intra şi în playoff.

  • LIVE VIDEO CFR Cluj - Viitorul Constanţa, vineri de la ora 20:00 la Telekom Sport 1 

Neînvinsă pe teren propriu în actuala stagiune, CFR Cluj primeşte vizita unei formaţii care în deplasare are doar trei victorii în această stagiune. Doar 2 goluri încasate pe teren propriu are CFR Cluj în 12 meciuri şi cinci victorii consecutive în ultimele 5 meciuri din Liga 1. Viitorul a încasat 16 goluri în partidele din deplasare din acest sezon şi a marcat doar 13 în 12 meciuri disputate pe teren străin în Liga 1.

În tur, Viitorul a câştigat cu scorul de 3-1 şi a produs una dintre înfrângerile din actuala stagiune a echipei clujene. Campioana României a pierdut Supercupa în faţa Viitorului, dar la ultimul meci direct disputat în Gruia s-a impus cu scorul de 3-1.

Ultima dată când Viitorul a câştigat la Cluj în campionat s-a întâmplat în 2015. Chiţu şi Benzar marcau atunci golurile victoriei, în timp ce Cristian Lopez marca pentru ardeleni. ”Trebuie să facem puncte, să arătăm că merităm să repetăm performanţele pe care le-am făcut anul trecut sau acum doi ani sau trei ani.  Depinde de noi, am făcut meciuri bune şi cu CFR-ul, aşa că văd un meci deschis. Ştim că întâlnim o echipă extraordinară, antrenor foarte bun, în formă, foarte buni acasă” a explicat Gică Hagi înainte de duelul cu prietenul său, Dan Petrescu. ”Au fost şi vor fi în continuare meciuri echilibrate între CFR şi Viitorul, ultimele două meciuri oficiale le-a câştigat Viitorul, deci au un avantaj psihologic ei, au câştigat şi Supercupa, şi meciul din campionat. Din păcate pentru noi, Viitorul vine aici cam cu ultima şansă, dacă pierde va fi greu să mai prindă play off-ul, deci trebuie să vină să câştige. Va fi un meci iar foarte greu şi foarte complicat pentru noi” a completat şi Dan Petrescu. Un duel cât se poate de interesant pe care îl poţi urmări vineri, la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: cfr cluj - viitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare