Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Chindia - FCSB 0-1. Budescu a dat lovitura la ultima fază a meciului

VIDEO Chindia - FCSB 0-1. Budescu a dat lovitura la ultima fază a meciului

Superliga

Comentarii

FCSB a câştigat greu în faţa Chindiei. Constantin Budescu a marcat singurul gol al meciului, în minutul 90+5, din lovitură de la 11m. Chindia a jucat în inferioritate numerică din minutul 8.

Formaţia FCSB a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1, în care a marcat din penalti la ultima fază a jocului. În minutul 8, de la Chindia a fost eliminat Kocic.

FCSB are 21 de puncte şi leagă a patra victorie consecutivă în Liga 1. Chindia este pe locul 10, cu 13 puncte după primele 11 meciuri disputate în campionat.

LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - FCSB 0-1 Budescu 90+5

  • Chindia: Căbuz - T. Căpuşă, Celea, P. Iacob, C. Dinu - Dulca, Kocic - D. Popa, C. Şerban, D. Popadiuc - D. Florea
  • Rezerve: Moldovan - Corbu, Matiş, Jipa, Ad. Ioniţă, Cherchez, Suciu, Martac, Atanase
  • FCSB:  Vlad - Valentin Creţu, Vinicius, Miron, Radunovic - Ov. Popescu, Adrian Şut, Olaru - Cordea, Keşeru, Ianis Stoica
  • Rezerve: Straton - Haruţ, Budescu, Dumiter, I. Cristea, V. Gheorghe, Perianu, Oaidă, Musi

Min 90+5. GOL FCSB! Budescu transformă impecabil lovitura de la 11m

Min 90+4. Penalty pentru FCSB în urma unui henţ

Min 75. Am intrat în ultimul sfert de oră al meciului. FCSB presează în căutarea golului

Min 72. Ocazie mare pentru FCSB! Căbuz intervine senzaţional în faţa lui Valentin Gheorghe

Min 68. Schimbare la FCSB. Keşeru este înlocuit cu Valentin Gheorghe

Min 65. Budescu iese la rampă şi are şansa deschiderii scorului

Min 63. Florea încearcă să marcheze de la mijlocul terenului

Min 52. Keşeru primeşte un nou balon în careu, preia cu spatele spre poartă şi şutaeză din întoarcere, dar mingae se duce alături.

Min 48. Florea îl încearcă pe Vlad din careu, însă portarul FCSB-ului boxează balonul.

Min 46. A început partea secundă. Budescu intră în locul lui Şut

Min 45+5. S-a încheiat prima repriză.

Min 45+4. Bară FCSB! Centrarea lui Creţu îl găseşte pe Keşeru, care preia balonul şi reia din demivoleu. Şutul său este deviat şi zguduie transversala Chindiei.

Min 37. Popescu îl găseşte pe Keşeru liber în careu şi îi trimite balonul. Acest reia din câţiva metri, dar Căbuz intervine salvator.

Min 23. Olaru şutează de la distanţă, Căbuz se opune, iar ianis Stoica încearcă să ajungă la balon, dar nu poate relua în poartă.

Min 8. Roşu Chindia!! Kocic intră urât la Creţu, cu talpa ridicată, şi este trimis la vestiare.

Min 8. Bară Chindia!! Popa trimite un şut-centrare şi loveşte bara lui Vlad.

Min 1. A început partida.


Chindia Târgovişte va primi vizita FCSB-ului, vineri seara, de la ora 21:00, în a 11-a etapă a Ligii 1. Una dintre revelaţiile ultimul sezon, formaţia pregătită de Emil Săndoi a arătat aceeaşi soliditate defensivă şi în actuala stagiune şi are una dintre cele mai bune apărări din primul eşalon.

Doar 7 goluri au încasat târgoviştenii în 10 etape, la fel ca Botoşani şi Rapid, cu doar CFR, Farul, cinci goluri încasate, şi Argeş şi UTA, şase goluri încasate, având un balans mai bun. În ultimele patru meciuri, trei în campionat şi unul în Cupă, Chindia s-a impus de trei ori şi nu a încasat niciun gol.

De cealaltă parte, FCSB a început să arate, în sfârşit, o nouă faţă, după ani buni de schimbări făcute la pauză şi jucători daţi afară după un singur meci slab. Cu Edi Iordănescu pe bancă, formaţia ”roş-albastră” pare să fi găsit formula pentru stabilitate şi speră din nou la titlu.

După venirea fostului tehnician al CFR-ului, FCSB a început să urce în clasament şi se află pe un loc de play-off, după ce săptămâni bune nu a trecut de mijlocul clasamentului. Mai mult, cu Keşeru, Budescu şi Vali Gheroghe venind pe finalul periaodei de mercato, formaţia lui Becali are un lot capabil să încheie perioada de dominare a CFR-ului.

Afla mai multe despre: chindia târgoviştefcsbchindia fcsb 

viewscnt
Articole similare