Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia - Sepsi 1-2. Victorie GROZAVĂ! Oaspeţii au întors rezultatul în mai puţin de zece minute

VIDEO | Chindia - Sepsi 1-2. Victorie GROZAVĂ! Oaspeţii au întors rezultatul în mai puţin de zece minute

Superliga

Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe a revenit de la 0-1 şi a câştigat partida disputată în deplasare contra formaţiei Chindia Târgovişte.

Sepsi a urcat pe locul al patrulea în Liga I, după o victorie obţinută în faţa Chindiei. Formaţia din Târgovişte a condus însă la pauză.

Tincu a gafat, iar Dumitraşcu a profitat de şansa oferită şi a marcat primul său gol pe prima scenă. Leo Grozavu a fost mult mai inspirat în actul secund, când a trimis pe teren doi jucători care au reuşit să întoarcă soarta partidei.

Aganovic şi Achahbar l-au învins pe Aioani în decurs de opt minute, iar Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe s-a încheiat 1 la 2. 


LIVE VIDEO | Chindia - Sepsi 1-2 (Dumitraşcu 38 / Aganovic 69, Achahbar 77)

Echipele de start:

Chindia: Aioani - Căpuşă, Iacob, Piţian, Bourama - Neguţ, Dulca, Raţă, Dumitraşcu - Popa, Florea
Rezerve: Moldovan - Cherchez, Berisha, Costea, Ioniţă, Martac, Negra, Neicuţescu, Yameogo
Sepsi: Fernandez - Dimitrov, Tincu, Dumitrescu, Ştefan - Golofca, Fofana, Vaşvari, Purece - Petrila, Bajrovic
Rezerve: Niczuly - Achachbar, Aganovic, Fulop, Gal-Andrezly, Nouvier, Safranko, Ştefănescu

Final de meci. Sepsi se impune în faţa Chindiei, deşi a fost condusă cu 1-0.

Min 77. GOL Sepsi! Achachbar marchează superb, iar oaspeţii întorc meciul în mai puţin de zece minute. Execuţie spectaculoasă a olandezului, care plasează balonul lângă stâlpul din dreapta al porţii lui Aioani

Min 73. Chindia cere lovitură de la 11 metri

Min 69. GOL Sepsi! Aganovic reuşeşte să marcheze golul egalizator. Şut ”din prima” de la marginea careului de 16 metri după pasa lui Safranko, iar Sepsi reuşeşte să restabilească egalitatea

Min 51. Sepsi trece pe lângă egalare. Ocazie bună pentru Cătălin Golofca

Min 38. GOL Chindia! Dumitraşcu deschide scorul pentru formaţia gazdă. Primul gol în actualul sezon pentru Dumitraşcu vine după un lob superb

Min 27. Acţiune frumoasă a lui Claudiu Petrila, încheiată cu şutul bun al atacantului de la Sepsi, dar Aioani este la post şi reţine

Min 1. Start în partida Chindia - Sepsi

Chindia Târgovişte şi Sepsi se întâlnesc în etapa a 11-a din noul sezon al Ligii 1, la Târvogişte, de la ora 18:00. Înaintea întâlnirii directe, Sepsi e pe loc de play-off, cu 16 puncnte, în timp ce Chindia e pe locul opt, cu 14 puncte. Sepsi are trei victorii în ultimele cinci partide, dar vine după două partide fără succes. Chindia are şi ea trei victorii în ultimele cinci jocuri, dar a pierdut două la rând.

În ultimele cinci partide directe dintre Sepsi şi Chindia, Sepsi a câştigat de trei ori - dintre care un succes într-un amical -, iar două partide s-au terminat la egalitate.

Afla mai multe despre: chindiasepsilive videoliga 1 

viewscnt
Articole similare